|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Zapewne wielu z was czytało posta Kondy na tibi.com na forum. Ja chcem napisać tutaj żeby każdy mógł się dowiedzieć.
Wiele osób zna gildie Del'Toro a jeśli nie to małe streszczenie. Otóz gildia Del'Toro robi wysokie lvle na nowym serwie gdy juz zrobia wystaczajaco duze to zakladaja gildie Del'Toro aby rozpier***c ten serwer i wkutek tego doprowadzic do wojny. Mialo to miejsce na Iridii, Berylii, Galanie itd. Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry. Juz powoli zaczynaja sie "wozic" po calym tym swiecie. Juz wyganiaja z najlepszych miejsc na expienie, zabieraja lootbagi i zabijaja wszystkich tych kto im niepasuje. Wiekszosc osob jest Next-Generation a inni sie ukrywaja. Nie mam zbyt wysokiego lvla na Kyrze i nic nie zdzialam ale jezeli wszyscy sie wezma w garsc zanim powstanie Del'Toro to moze cos zdzialamy. Do Lorda Wlodka Ja nie napisalem ze Konda jest w Next-Generation tylko ze napisal posta na tibia.com ze na Kyrze sa Del'Toro ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 08-02-2006 o 11:57. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Konoda w Ng to juz chyba zart.....moze oni i robia bardzo szybko lvl ale tetra juz chyba nie dogonia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Knurów
Imię: Seraphinatis
Profesja: Elite Knight
Gildia: Order of the Golden Rose
Świat: Askara
Poziom: 96
Skille: 82/77
Poziom mag.: 7
|
![]() A po co go maja doganiac?Beda go rookowac
![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Medivh Shady
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() Tetro pokazal juz nieraz ze lubi zjazdy na noobach
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Stan: Na emeryturze
Poziom: 3
|
![]() Znam niektóre osoby z nich z wojen. Że grają na Kyrze to dla mnie zadna nowosc ^^. Oczywiscie najwiecej do powiedzenia tutaj maja osoby z 30 lvl- bo to przeciez oni bronia pozadku na servie
![]() ![]() Do zobaczenia na nowych w wakacje: Kunkers'Thor never die in my memory ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Omg, wszyscy marudzą jak im źle z Del'toro, ale jak się przenoszą na inny server to jest masakra. Każdy się tłucze o władze i jest gorzej niż jak DT rządzi. Grałem na Isarze i pogrywam na Iridii, na obydwu światach było DT i dopóki nie odeszło grało się lepiej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Ehehe ; ) tetra juz raczej nikt nie dogoni, a w dodatku na kyrze torosow gra kilku... ja bym sie nimi na razie nie przejmowal, chociaz pewnie i tak w koncu beda znaczna sila zwazywszy na ich hmm pro stajl gry...
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() nie jestem pewny ale slyszalem ze Jejihev gra na Kyrze ale nie wiem czy to prawda tylko tak slyszalem ;] moze ktos potwierdzi ?
|
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
[quote=Slivi] Konda pisze ze Del'Toro pojawi sie i na tym serwie (na Kyrze) i zrobi to co na innych serwerach. Wiec trzeba jak najszybciej dzialac. Zeby nie roz*****i Kyry. Rotfl, juz widze te bande noobow rzucajacych sie na Dt bez zadnej taktyki, lvli, run... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Poza tym, zycze, zeby Dennis i reszta Torasow wykosili cala ta Wasza Triade bo najzwyczajniej sciagneliscie sobie nazwe najsilniejszej gildii jaka byla kiedykolwiek na Iridii. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() według Konoda Xerteza to Jejihev
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ango Von Valour
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Insurrection
Świat: Berylia
Poziom: 101
Skille: 93
Poziom mag.: 19
|
![]() Jejihev pwns ~ xD (Soena, Xeano)
NG jest jak DT znam ich z Obsidi. Tetro nie jest taki niesamowity, Patrz. Sampzor ( i jego inne chary jak Cruth czy Luringen) DT jak bedzie chcialo to i tak przejmie serv i tak. Na Berylia wojna byla DT vs GG DT 20 graczy bylo a w GG około 50 ![]() i Sampzor przegral wojne. Zycze milej gry, zachęcam do walki i czekam na ciekawe war movies.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2004
Lokacja: Łódź
Poziom: 71
Skille: 22/20
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Stek Bzdur kazdego da sie zabic, a jak kogos bezposrednio problem nei dotyczyl to po co sie wypowiada (mala dygresja
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Imię: Kash Go We
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Skoro wszyscy umieja tylko komentowac i krytykowac innych za to w jakiej sa gildii i jaka nazwe nosi ta gildia lub jakies inne wymowki to znaczy ze jestescie poprostu cipy.
Rankor nic dziwnego ze Del'Toro dala wam w dupe na Iridii, bo jezeli tam graja tacy ludzie jak ty to niema sie czemu dziwic. P.S. A nazwa gildii niepowstala ze wzgledu na to ze na tej twojej Iridii byla najsilniejsza tylko dlatego ze ta nazwa mi sie podoba i innym tez. A jezeli cos ci niepasuje to lepiej sie zamknij i sie niewypowiadaj bo niemam sensu. I czym ty sie koles tak przejmujesz przeciez to jest "tylko gra"
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein Ostatnio edytowany przez Slivi - 08-02-2006 o 18:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Co do tego, ze nazwa Wam sie podobala. Jestescie az tak malo oryginalni, zeby nie potrafic wymyslic WLASNEJ nazwy dla WLASNEJ gildii? Gah, lekcje polskiego tez by Ci sie przydaly, "nie" z czasownikami piszemy oddzielnie. =) Cytuj:
Cytuj:
|
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Rankor strasznie sie znoobiłeś grałem na Irydi zaraz po uruchomieniu tego serva i jeżeli tam nie było Del'toro to widocznie grasz od niedawna.
Chiałem powiedzieć że odnosnie Triady to byłem na Irydi w Triadzie i cie to niepowinno obchodzic czy ja swoją gildie nazwe smerfy czy dupy wołowe. Pozatym prosze cie niegraj w tibie bo psujesz gre innym swoimi hu... wypowiedziami,brakiem wiedzy,i niekulturalnym zachowaniem. ![]() Eshar De'Siux Kyra Lider Gildi Triady P.S. F... Del'toro ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() P.S. 2
To Przenieś sie na Kyre Ziomki z Twojego Serva chca Ci dac po dupie za to że jak była wojna to dupsko grzałeś w bezpiecznym miejscu . Pozdro i czekam na Ciebie misiu <lol> ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
|
![]() Widać że autor nie czytał uważnie posta Kondy. Konda napisał żeby Kyra uważała na Xeretza bo to sławny Jejihev z Galany. Który rządził Galaną i chyba jest jedyną osobą której Konda sie boi. To Jejihev wyrzucił Patriots z servera, poprostu jednym słowem Jejihev był osobą na Galanie która budziła największy strach, każdy się go bał. No ale trzeba przyznać że do Jejiheva wszyscy mieli respekt a teraz do Konda ma największy lvl to nie wielu ma. Co tu będe pisał o histori Galany, wracając do tematu Kondzie chodziło o to by już teraz wyrzucić Jejiheva z Kyry póki jeszcze mają sznase.
Moim zdaniem poprostu Konda jest zazdrosny i chce uprzykrzyć życie Jejihevowi. Bo Jejihev jest lepszym od niego i to cała Galana bedzie wytykać Kondzie. Poprostu Konda nie może się pogodzić nad lepszym od siebie Jejihevem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Jak mozna psuc gre innym PISZAC POSTY? Bijecie wszelkie rekordy na tym forum. Cytuj:
Jak byla wojna nie grzalem dupska w cieplym miejscu tylko expilem. =) Cytuj:
|
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A mnie tylko śmieszy to, jak wszyscy są hepi i radośni, bo polaczki rządzą na serwie, bo polaczek ma 100 lvl, bo to, bo tamto... Jeśli faktycznie DT jest na Kyrze, to powiedzcie ładnie papa waszej aktualnej grupie rządzącej, bo i tak gówno zdziała.
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |