|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Mnie zabili 3 razy a jestem na 8 lvl!!! pierwszy raz Dacox
drugi raz to nie byl PK ale i tak powiinna zostac ukarana bo mnie wrobila ze jestem PK i poprosila kolegow zeby mnie zabili i zrobili to 2 razy ![]() Baba ta nazywa sie Pabeck prosze jezeli mozecie to zrobcie jej tak zeby juz nie oszukiwala! aha gram na solerze!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po co wogule jest ten temat na co ci nazwy graczy którzy zabili kogos jak niewiesz na jakim serwerze gra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() 1 raz by Demha
offtopic: topic nie jest zbyt odkrywczy, żeby sprawdzić kto kogo zabił wystarczy wejść na tibia.com
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Usuniete. Usuniete. Usuniete.
Ostatnio edytowany przez Averus - 29-07-2009 o 01:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Mnie raz na treningu zabił PK
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() mnie zabili (niestety) 3 razy (reszte już dosięgła sprawiedliwość) :
*pierwszy to Netimok olo *drugi to fuxeroge *trzeci to Michamichamicha Gram na Hibernie miło by było usłyszeć że zostali zabici ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie na azurze tylko raz zabili
Spokojnie sobie szedlem na bugi na 8 lvl a tu jakis 40lvlowiec mnie zaatakowal Uciekalem ale wystarczylo jego 5 ciosow i martwy lezalem Nie zdążyłem dobiegnąc do depo bo tam duzo ludzi jest moze by mi pomogli A nazywa sie gumis ziom
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 05 2004
Lokacja: Whitestock
|
![]() Ostatnio PK zabil mnie dosc dawno i to na malym levelu. Na 8 levelu gdy wchodze na maina laze po depo i krzycze kto potrenuje, kolesiowa na 9 levelu sie zgodzila, wszystko pieknie ladnie red hp ja krzycze stop a ona bez skrupułów mnie zabila. To nic ze stracilem 500 expa ( kiedys to bylo duzo hehe jak na trolach sie expilo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Przecierz mozna ich uznac za jakiegos janosika lub innego zboja Sam zamierzam po osiągnieciu np. 70lvlu byc pk
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja zginąłem od PK z 4 razy + 1 jak mnie shackowali ale podobno to ja wtedy zaatakowałem tego kolesia. Teraz wszyscy ci kolesie już by zginęli z mojej ręki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Mnie zabili 2 razy
Pierwszy raz zabil mnie Taz da almighty za to że zabrałem mu świnie(pig)z przed nosa. ![]() Drugi raz zabil mnie sibade ale nie pamietam za co ![]() Jak nie wierzycie to sprawdzie sobie na tibia.com char cukier |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
![]() |
![]() Skoro tak nazekacie czemu nie gracie na servach PvP?
![]() You see yourself. You are a sorcerer. You are Youngster of the Death Row (Unreal Queen). Lunara |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 06 2004
|
![]() Po jakiego grzyba podowaxc swait jesli wpiszesz imie to ci wyswietli jaki swiat(chyba ze nie znacie tej opcji)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Moje postacie zabili pkowcy tyle razy że ojojojojoj więc nawet nicków nie będę podawał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() 2 razy ...po pierwsze raz na party (już nigdy nie daje z obcymi) drugi raz mialem miss clicka :/ za 3 razem chcieli mnie zabic ...Rekin Zlodziej zginał poźniej dwa razy odemnie był ubawa po pachy na red hp uciekal juz mial wyjść z jaskni rzucilem z HMM i padl
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Mnie to zabijali jak na zawołanie zwykle co dostałem 5000exp to ded. Ale się wybiłem i od 2 tygodni nie zginąłęm
A oto moi zabujcy: NECRO DOGMA ![]() ![]() ![]() PADILLA ![]() ![]() ![]() ![]() FROZEN-FIRE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() JONNY BRAVO ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SILVASTRIKER ![]() ![]() FEITICEIRO SCARLAT ![]() JUNIOR CZARNY (zabił pomomo krzyczałem: "jestem polakiem", "nie zabijaj rodaka", "co ci zrobiłem". WSZYSCY NA Amerze!!! Im więcej buziek tym większy porąbaniec KTO ICH ZABIJA TEMU BĘDĘ WDZIĘCZNY DO KOŃCA TIBIJSKIEGO ŻYCIA ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm ja juz w sumie nie pamietam ale troche tego bylo, ostatnio wpadlem w pulapke (druidem na 9 lvl bez run) pod carlin i nie moglem wyjsc, zalogowalem sie najtem ale nie mialem nic zadnej runy (nikt nie sprzedawal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() mnie wczoraj zajebał Fisherman Elmer
![]() ![]() ![]() 51/48 -> 50/47 i cały bp ![]() potem koleś zaliczył deada i też stracił lvl i skille ![]() później zaczął mnie przepraszać na privie że to nie on tylko ktoś inny z jego konta i prosił żeby nie miał hunta ![]() ![]() Fisherman Elmer lv17 voc: paladyn hunt dożywotni aż wróci na rook ![]()