|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
|
![]() 100 gold coins=1 platinum coins
100 platinum coins=1 crystal coins Ale czy można odwrócić tą tranzakcje, tj. platyne na złoto? bo jak coś sprzedaje to zawsze wszyscy mi próbują dać platinum coins. próbowałem zmienić ją na gold, ale nie mogłem(może nie źle mówiłem do NPC). No i czy w sklepie można płacić platyną? |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() w kazdym shopie przyjmą ci gold, platyne i crystale -.-'' Jesli kupisz np. MFa za 55gp i zapłacisz platynką to dostaniesz 45gp reszty...
A zeby zamienic z platyny na gold mowisz w banku: hi change platinum gold wpisujesz liczbe yes bye I po sprawie... trudne nie? |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() szukaj, ale powiem ;]
tak da sie zamienic napisz hi/change platinum/gold/x/yes jakos tak ![]() i mozesz placic w shopie np. chcesz kupic ciastko za 2gp (gold) a masz 1platinum to on ci da 92gp (gold) ;] kumasz ^^?
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2006
|
![]() Dzięki, to mi się bardzo przyda.
szymon287-napisałeś że 100-2=92.... coś ci się chyba pomyliło Ostatnio edytowany przez Mereno Deru - 24-03-2006 o 17:19. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() mozesz placic kazda moneta, natomiast zamiana monety wiekszej na mniejsza wyglada tak:
hi change platinum/crystal (tutaj podajesz jakie zamieniasz) gold/platinum (tutaj podajesz na jakie chcesz zamienic) 1 (ilosc ktora zamieniasz) yes |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh, ale się przyczepiliście szymona, zwykła literówka i tyle, a wy "zamiast grać w tibie, idź do szkoly" ha-ha-ha
Nie wiem czemu, ale mod powinien skasować ten temat xD