![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Kontynuując tematykę dotyczącą ciekawego i śmiesznego zastosowania różnego rodzaju przedmiotów,wpadłem na interesujący ( mam taką nadzieję ) pomysł ...........
Drewniany flet - idąc w ślady słynnego bajkowego szczurołapa, który wyprowadził z miasta hordę gryzoni grając na flecie zaczarowaną melodię... Po pierwsze musimy zaopatrzyć się we flet, po drugie znalezć szczury, po trzecie zrobić im koncert muzyczny , dalej należy obserwować reakcję gryzoni...jeśli zamiast tańczyć ,atakują cię to ... albo grasz nie tę melodię co potrzeba, albo słoń ci na ucho nadepnął....... ![]() Trąbka - można wejść na wysoką wieżę ... np. w Thais i odegrać hejnał , hymn, czy jakieś cuś ....... Piszczałka - wygląda jak skrzyżowanie fletu z trąbką , mała cienka, kolor złotawy... zastosowanie jest następujące: bierzecie piszczałkę , znajdujecie węże i zdobywacie nową profesję... zaklinacza węży !!! ![]() P.S. Mogą wyjść całkiem fajne zdjęcia ...
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niezle
![]() Lyre - tak jak w starozytnej grecji, mozesz sobie na tym zagrac.Przypomna ci sie czasy starozytne, kiedy ludzie pili, palili grass i takie tam, latali nago, a wszystko to bylo zezwolone ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Kochany Białystok :]
![]() |
![]() Połóż na ziemi p-armor i rzucal w nią włóćzniami . Poszukaj kilka innych przedmiotó ( pódeł , parcelów ) uderzaj w nie i masz perkusje ;]
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ciekawy pomysł ale jeszcze lepiej wyglądały by tego ss'y
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Niema dzwięków bo w tibi niema muzyki
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, można by założyc jakiś zaspół. Bebenki są, małe jakieś ale coś. Harfe też widziałem i chyba gitera czy coś wtym stylu. Położyć jakis hełm przed sobą, skurzany i można liczyć na to że koś żuci coś kasy.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() re: UP
W dziale "zdjęcia" były fotki z koncertu z jednego z serverów. Warto obejrzeć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() fajne pomysly z tym muzykowaniem ale grajac ten hejnal na wiezy powinnienes uwazac na zablakane strzaly
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Widzę , że mamy podobne poczucie humoru ...
![]() P.S. A czytaliście mój temat - Potwory idą do weterynarza - jeżeli tak , to co o nim sądzicie ??? ?(
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() mazna by bylo poprowadzic horde szczuruw do miasta a te atakowaly by wszystkich kturzy nie graja.Kiedy my przestaniemy grac tez nas atakuja
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() a jak sie gra ?? ?( mam trabke a nie wiem jak uzywac (nie wiedzialem ze sie da
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2004
|
![]() musisz kliknac prawym a potem use i tak w kolko nuty beda leciec
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Tak, wszystko to było by fajne, gdyby w Tibii był głos (a szkoda że go nie ma
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Gdyby w tibi był głos...
bez komętarza
![]() |
![]() |
#17 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() W tibi nie ma glosu to fakt.Ale mozna by np . zrobic tego typu questy np. dostajescze ten drewniany quest i grajac na ni mmusisz zlurowac do jakiegos npc 10 szczurow i za to dostajesz plate arma(to tylko przyklad,mozebyc cos innego).
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() jesli chopdzi o lurowanie to mozna to zrobic bez fletu moze kiedys kiedys kiedys CIPowie zrobia magc raty ktore mozna zlurowac tylko graniem na flecie
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() co wy sie tak na te raty uparliście , nie lepiej snake hipnotyzowac (działałoby powiedzmy jak convice tyle ze bez many xD)
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Najlepiej komuś zagrać na zębach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |