![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
|
![]() Witam mam male pytanko chodzi mi tu o poison daggera czy na roku gdzies jest? W dziale potworzy o minotaurze pisze że:
Loot 0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko) I chodzi mi wlasnie oto ... Ludzie gadaja , ze katana jest najlepsza na roku a tu se czytam ze wypada tez posion dagger .. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypada, mi raz wypadł (ale nie na rooku
![]() ![]()
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Wypadl komus na roku ? Jeszcze sie okaze ze to poison dagger jest najlepszy na roku ^.O"
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Omfg... pomyśl logicznie. Obojętnie, czy ktoś go ma, czy nie, jest on najlepszą bronią na rooku, gdyż mino na mainie i mino na rooku to jedno i to samo, tylko gdzie indziej. Były już takie tematy... a ty mógłbyś szukać.
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
<przesowamy kursor do gory><clik,clik><szukaj><wpisujemy slowo klucz><enter><i><wlala><efekt szukania przeraza>!! Ludzie najoczywistrze tematy a wy zakladacie je na nowo ... Temat do Zamkniecia !! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pare ludzi ma go na rooku.
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: Koscian
Stan: Na emeryturze
Imię: Dont click here.
Profesja: Elder Druid
Świat: Elysia
Poziom: 60
Poziom mag.: 54
![]() |
![]() Przepraszam ze jestem spammerem i spamuje nasze kofane forum, i wiem ze w odpowiedzi na mojego posta to nie pomoze, bo nie zadam pytania.
@topic dajcie mi range moderatora to bede zamykal takie tematy albo dawal bany ![]() i jeszcze jedno: jesli zwyczajem byloby napisanie na poczatku posta czegos w stylu "szukalem i nieznalazlem" to moze daloby to do myslenia niektórym urzytkownikom, ktorzy tego nie robia --------- jak mnie ktos poprosi to bede pisal polskie znaki
Hail Dark Fighters! In memory of Kleokli the Elder Druid. ------------- Po jakims czasie twoja najlepsza postac zostaje tylko symbolem porażki i straconych godzin, dni, miesiecy i postanawiasz ja sprzedac, zarabiasz tyle ze w efekcie wychodzi kolo 3 gorszy za godzine gry, a kto sobie nim pkuje, po czym dostaje delete za acc shareing/tradeing/player killing. Moze lepiej wogole tego nie zaczynac? |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
|
![]() i tak nie beda szukac tylko pisac, ze szukali, wiem z innego forum
![]() TAK poison dagger wypada z minosow na rooku! ale niezwykle zrzadko, podobnie jak na mainie. |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic: BYŁO, BYŁO, BYŁO!!!
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() mi w tym topicu chodzilu o dyskusje i uswiadomienie niektórym ze to poison dagger jest najlepszy a nie katfankfa
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Wołomin
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() No niebylbym soba jakbym sie nie wypowiedzial w temacie tak interesuacym i oryginalnym jak ten.
Otoz mi sie wydaje za na rooku najlepsza bronia jest spike sword, poniewaz znajduje sie on na rooku, tak samo jak i mozna dostac posisson daggera na rooku ![]() ![]() A tak poza tematem to ja juz wysiadam, zaraz ktos zalozy temat w stylu: MLS istnieje , slyszalem o tym! Albo: Jest nowy potwor Orshabaal...