|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Zapraszam do mojego nowego fake'a
![]() ![]() W 2006 r Naukowcy służb wojskowych odkryli preparat wzmocniający siłę żołnierzy.Niestety Projekt Pwz nieudał się i wrzyscy pracownicy laboratorium "zgineli".W roku 2035. Las Vegas Atakują Zombie.Naszczęscie w kardzym stanie zostały zrobione krypty podzieme miasta mogące pomiescic 5 mln ludzi.Rząd powołał do walki najlepjej wyszkolonych żołnierzy. To tylko prolog.Prosił bym jeszcze o chetnych którzy by chcieli zostac żołnierzami w tym fejku ![]() Tajne badania nad PWZ ![]() Gdy nagle coś stało sie z Preparatem ![]() Szaleńcza próba(powód katastrofy) ![]() Booooom! ![]() ![]() Prosze o komenty. To troche nudnawe wiem ![]() @ down no mam już pomysł ![]() @ Krytycy(Baradax,Norah,Crowal)Szlafroki poprawie albo wogule ich niebedzie to na tyle edita ![]() @ edit jeszcze raz ![]() ![]()
![]() LOL!! kobieta lekkich obyczajów ROX NOWA MOŻLIWOŚĆ!! WYSYŁAJCIE DO MNIE PRYWATNE WIADOMOSCI Z PYTANIAM <o mnie XD>a nagram wywiad i na nie odpowiem <wywiad w mp3> Ostatnio edytowany przez R4z0r - 28-01-2006 o 12:15. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() Już gdzieś widziałem ten film. Czy to nie tajemniczy chromoson X , po wszczepieniu którego ludzie zmieniają się albo w super-ludzi albo w potwory , z tym że sprowadzony na Ziemie? Dobrze , że nie zrobiłeś korporacji UAC , bo bym się zniechęcił. No i <boom> jest ładne. Może i fajne to będzie (jakieś Resident Evil , tylko plx nie Doom).
Ps. narazie jestem na + @ edit 4 up : A ja bym chciał , żeby na polu walki biegały DRoNy ![]() Ostatnio edytowany przez DRoN - 26-01-2006 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Hehe, zarezerwować pomysł... dobre. Oryginalne i ciekawie zrobione. Ocena pierwszej części:
Grafika: 8/10 Pomysł: 10/10 Ortografia : 10/10 (na razie, potem nie wiadomo ![]() Fabuła : eee... 5/10? Wszyscy którzy mój post przeczytacie pamiętajcie : JA OCENIŁEM DOPIERO PIERWSZĄ CZĘŚĆ! A ocena pierwszej części chyba się za bardzo nie powinna liczyć, nie? Z ogólną oceną poczekam jeszcze do gdzieś tak trzeciej części. //EDIT// Aha i ja się zgłaszam do fejka jako żołnierz. Tylko nie chcę być zzombifikowany i załatwiony przez kumpli z oddziału! (no, przynajmniej na poczatku, pod koniec może... ale raczej nie). //EDIT2// Aha, chciałbym być snajperem, bardzo skutecznym i rzadko widywanym przez innych, ratującym tyłki kumplom z oddziału zanim się zorientują że coś ich atakowało ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 27-01-2006 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Zapowiada się fajnie
![]() Grafa moze być. Mam nadzieje ze to nie będzie jak u nie ktorych ze dadza 2 częsci i koniec ![]() Ps. Walnij mnie jako Żołnierza plx! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 01 2006
Lokacja: pod mostem...
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kangur Gabryś
Profesja: Knight
Gildia: bad boys
Świat: Jamera
Poziom: 16
Poziom mag.: 3
|
![]() fajne superancko sie zapowiada
![]() ja terz chem sie pojawic w tym fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: niedaleko monitora
![]() |
![]() Zapowiada sie ładnie ciekawe czy móglbym tam wystąpić
![]() a pozatym to moglbys wyslac na PW scenariusz jestem bardzo ciekawy ;p ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Sztockholm
![]() |
![]() Ehm... Wogole nie wiadomo o co chodzi.
Outfity b. brzydkie, ortografia tez nie najlepsza. Jedynie ci ten wybuch jako tako wyszedl. Pozdro, Baradax
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() pomysł nie zły ale gorzej z wykonaniem
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2005
Lokacja: Nie powiem...
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Caduro Silverarrow
Profesja: Rookstayer
Poziom: 24
Skille: xx/xx
![]() |
![]() Zgadzam się z Baradaxem.
Ps Umieść mnie w tym fejq jako jakiegoś Sup Hero. ;p @Edit: Jak chcesz to do żołnierzy możesz użyć mojich Outfitków. ![]()
Ostatnio edytowany przez Norah - 26-01-2006 o 15:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() Jak narazie to fajnie się zapowiada
![]() Z oceną się do fake'a wztrzymam ![]() Żołnież blz! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2005
Lokacja: Nowhere
Stan: Na emeryturze
|
![]() Narazie ciekawy wstęp, ale póki co nie będę oceniał. wiesz czemu? Żeby nie wprowadzać niepotrzebnego zamieszania. Popracuj nad grafiką i outfitami, ale efekt niesamowity
![]() Jest jeszcze jakieś wolne miejsce? Wpisz mnie ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Fake dobry. Fabuła al'a Avager. Ta podłoga mi się nie podoba. Zrób dwa rodzaje kafelek.
Co do zgłoszeń to zrób ze mnie jakiegoś snajpera. A najlepiej jakiegoś dowudce oddziału ^^. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Co to historia czarnobyla?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2005
Lokacja: Toruń
Stan: Niegrający
Gildia: Ziomy HH
Świat: Polska
Poziom: Big
Skille: Ręka
|
![]() Powiem :
Do dupy te "szlafroki"... -.- A reszta no Nice, nice, czekam na nstępną część P.S. Tylko szkoda że zerżnąłeś troche z filmu...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() super sie zapowiada a chcialbym wnim byc zolnierzem (poniewaz bardzo przypomina mi moje ulubione resiendent evil
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ![]() topic@ kiedy to bedzie juz sie doczekac nie moge ;p z ocena sie wstrzymam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
|
![]() Bedzie uuu długo jeszcze mam kłopoty ze zrobieniem Drona od przodu
![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coz, grafika taka sobie to prawda ale przypomina mi to troche Resident Evil (bo zombiaki beda). Jesli sie casting jeszczenie skonczyl to wrzuc mnie tez do Fake'a (najlepiej jako snajper lub jakis niszczyciel z bazooka)
P.S. Za brak polskich znakow odpowiada moj komputer.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() szkoda a na kiedy planujesz premiere bo sie naprawde doczekac nie moge
a moze w czymś pomuc? moze sie nieznam ale mógłbym popróbowac wiecej wysle ci na PW ![]() edit@ down@ cze rysiek ;p i ja niby nabijam posty czy ty bez sensu to bylo napisane przez ciebie lol a po 2 jak niewiesz oco chodzi to sie nie odzywaj przeczytaj od poczatku temat jak masz coś w nim napisać
_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ·´`·.(*·.¸(`·.¸*¸.·´)¸.·*).·´`·» «·´¨*·.¸¸.~..~RYHA~.~.~.¸¸.·*¨`·» «·´`·.(¸.·´(¸.·´*´·.¸)`·.¸).·´`·» _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ ![]() ••••••••••••••••••••••••••••• _/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/_/ Ostatnio edytowany przez Ryha xD - 28-01-2006 o 21:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Strzyżów
Imię: Narazie nikt
Świat: Aldorcia
![]() |
![]() Ty to dopiero nabijasz posty;/ mnie to denerwuje zreszta nie na temat