|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Szukałem a nie znalazłem: Do czego Jest TibiaGG?
Wiem że to program cheaterski, ale jak działa i co dokładie robi? Odrazu zastrzegam, że nie mam zamiaru go urzywać. Edit. Sry że to umieściłem w tym działe, moja pomyłka.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Tibia GG daje światło (na cały ekran, mocniejsze niż z torcha), pozwala na wygodne łowienie rybek, pokazuje ile expa potrzebujesz do następnego lvlu itd.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() hmm... Ja powiem tak... TibiaGG jest do hackowania.(tego kto ją używa).
#4 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() RE:Litawor
Tylko tyle? I ludzie ryzykują dla światła, exp do lvUp i łowienia(i reszty w tym stylu)???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??? Nadziwić sie nie moge. Przecież na dłuższą mete to jest nieopłacalne. Jak nie spalasz many na Utevo lux(na początku grania) to nie rośnie ci mLV-a wiadomo jakie są tego konsekwencje. Exp można policzyć w kalkulatorze, a rybki ..... no cóż na rybki nic nie mam. Ale czy warto tak ryzykować? Czy warto ryzokować bana/ hacka dla tych kilku rzeczy?? Według mnie nie.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Właśnie ściągnąłem nową wersję - poprawiono w niej opcję, dzięki której można mieć dowolny outfit (np. pacca, gma, demona itp.). Niestety, nie jest on widoczny dla innych graczy.
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Czemu nagle wszyscy tak swobodnie zaczeli rozmawiać o tibiaGG? "ja ściągnąłem" "taaa nowa tibiaGG jest super"... czy nie zapominacie że jest to software ZABRONIONY przez CipSoft?
|
![]() |