|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() Proponuje podać kilka ostatnich słów jakie zdążyliście podać przed dedem albo ktoś ze znajomych. Moje to:
-mówie ci stary znam się na tym smoki nie mieszkają w takich jaskiniach- ![]() -hahaha this poison won't kill me. NOOBS... zonk- -nie martw się stary damy mu rade to tylko głupi smok- |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() moj text byl taki:
- PLZ give mi any sword!!! trudno sie niedmomyslic ze faceta wkurzylem :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Moje textsy:
1. "Can I take this bag?" - gość turlał lb do Ab'D ![]() 2. "Ten dragon ZAWSZE respawnuje się tylko w głębi tej jaskini." 3. "Ciekawe co się stanie jak przeklnę królową..." - dobił mnie evul PK :/
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() 1. Super mam 6 mlvl (knightem) moge strzelac explo (dead bo bylem exousted i nie zdazylem z UH).
2. Ty blokujesz pierwszego, a jak latwoj pojdzie to ja nastepnego (jak bylem druidem na 8 lvl a kolega sorcem na 10 i wybralismy sie ze sprzetem z Rooku na cyklopy). 3. Zostalo jeszcze 20 sekund (2 sekundy przed tym jak sie skonczyl invisible w czasie jak stalem pomiedzy 4 DS). 4. exori (na sekunde przed tym jak dostalem serie SD na tescie). 5. Hello (tak dobrze myslelicie... killed by Hunter). 6. Mino are easy (2 sekundy pozniej seria 3 strzalow po 80 w 1 sekunde od mino archera).
![]() |
#5 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() PK!!!!!!!Help-jak gonił mnie Hunter
co tam jest??-Mino mag, You are dead Odwal sie hieno-jak gonił mnie gościu a ja miałem 10hp i byłem zartuty-dodał od siebie hmm
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2004
Lokacja: Silesia
Imię: Czarownik Iwanow
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Pacera
Poziom: 67
Skille: 21/27:]
Poziom mag.: 60
|
![]() -lajcik mam explosion i gfb ( no coz ale nie zauwazylem ze dodatkowego laga
![]() ![]() -tu zawsze jest tyle gosci ze bedzie dobrze jak jednego chociaz znajdziemy -oslaniam cie --spokojnie zblokuje go -hehe tera mam taki sprzet nie musisz uciekac;P (obdydwaj zginelismy ![]() ![]() -no dawaj psie i duzo duzo wiecej bo ja oglnie lubie se jajca robic tylko ze przez to ciagle mam problemy ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() -Exevo gran mas vis. (przed tym jak kolega zapytal sie o slowa na UE)
-K**** ale lag (powiedzialem to do kolegi podczas siekania guardow) -Tylko uwazaj zeby nas Vampy od tylu nie zaszly... ![]() |
![]() |
![]() |