|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Mój pierwszy Fake Story (nie fake). Jak wam sie podoba? Nie mówcie tylko ''źle powklejane itp'' bo to jest taki mój styl.
![]() BALANCED: Czarny Pakt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niedługo wkleje dalsze losy.
Hasta lá vista, w toku apokalipsa strzał w stylu Giggsa, szybki aż w fotel wciska Ostry zakazany jak ekshibicjonista, który macha swoim fiutem do taktów partytury Ostatnio edytowany przez Tom The Tanner - 01-08-2006 o 13:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Imię: Xiv Dragonheart
Profesja: Paladin
Gildia: Dragonhearts
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Fabuła fajna..ogólnie dośc fajny fake...wklejaj
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Jak na mój gust to jakiś map edytor spod otsa, albo zrobiłeś chol_ernie duże tło i zmniejszyłeś wszystko ręcznia, w co jednak wątpie. W oczy rzucił mi się źle wklejony napis i efekt zakrywające nicki, bądź wypowiedzi ludzi. Szczerze to mi się nie podoba, za duże obrazki, na których jest za dużo pokazane kiedy wystarczyłyby mniejsze obszary, ale w odpowiednim rozmiarze. 3+/10
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() W00t, znalazłem się w fejku, pomimo że się (chyba) nie pchałem oO xD
Cóż, ujdzie nawet, ale jakieś toto takie pomniejszone. I za duże obrazki imho. Btw coś za szybko tymi boltami strzelam ;>
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 31-07-2006 o 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
![]() |
![]() Bardzo fajne jak na pierwsze fake story.Wdac ze to nie jest ME bo nie rowno posklejane podlogi widac.Ogulnie spoko.
Aha,jeszcze ocena... Fabula 8/10 Grafika 6/10 Ogulem 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przekonaliście mnie robie dalsze losy. Nie jest to żaden OTS po prostu jest małe bo przedmioty w Tibi.spr są malutkie i gdy wklejam normalne postacie jest nieproporcjonalnie. W następnych fake story będę robił miejsze obrazki ale pozwólcie że ten już dokończę w ten sposób.
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Fake się całkiem nieżle zapowiada.
1 części nie ocenię poczekam na kolejną. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Troche SH fabuła -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szuper Hiroł! Nareszcie!
Szczerze mówiąc to mi już brakuje SH fake'ów. Kiedyś tylko SH były, ktoś wymyślił motyw złego, później nic nieznaczącej jednostki i zaczęto wyklinać SH. Ludzie, zauważcie, że teraz dział Fake'i podbijają klony różnych mhrooków i innych motywów. Jest jeszcze gorzej niż w erze SH. @topic: (do autora) Jeśli nie chcesz być posądzony o OTSME to wklejaj to wszystko bardziej krzywo ![]() (o fake) Ładny, przejrzysty, nieco za duży. W oczy rzucają się jedynie zasłonięcia nicków przez przedmioty, mi zmniejszenie nie przeszkadza. I ten błąd z nickiem Loodera... 7/10 dobry +
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Btw zostanie Lasooch czy będzie Looder? ;P
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2006
Lokacja: Thais
Profesja: Paladin
Poziom: 11
Poziom mag.: 4
|
![]() Hmmm Fake ciekawy, fajny, ale znowu super hero.... gdyby nie super hero by bylo spoko. 7/10.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Eeee, sry ale niewiem o czym wy tu tak naprawde gadacie jestem w tym zielony. Zrozumiałem że SH to Super Hero (że niby postacie są takie?) no moze troche przesadziłem ale chciałem żeby byłą jakaś fajna nawalanka a nie... jescze cos o tym wklejaniu i cyzm robiłem. Już mówie - Paint, Tibia.spr i Converter.
Co do fabuły to jestem pewny ze pod koniec bedzie ocena 10\10 ^^ bo mam naprawde dobry pomysł ale niezdradzę ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 04 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak na 1 raz calkiem ladnie tylko troche za malo akcji i jednolite potwory wysil wyobraznie!Za malo opisales bohaterow a w sumie to wogule ;] ale jest good czekam na next czesci!
p0zdro for all |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Lasooch chciałeś zostać?
![]() ![]() 10/10 fake a bezemnie 3/10 a bez palle 1/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() powiem jedno: niiepodoba mi się
Już widać, że mało się starałeś. Przynajmniej ogień mogłeś troche równo. wiem, że ty specjalnie ale nie robimy fake na ot tak sobie... Źle powklejane u mnie mało co widać no 6/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() oczywiście ten post jest żartem, nie uważam się tu za nikogo szczególnego -,- :>
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() spoko
grafa ok (tylko te eksperymenty ![]() fabuła spoko teksty kk nom zobaczymy jak będzie sie dalej rozwijać
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zostanie Looder bo te niebieskie ludki to nie są bez powodu niebieskie. Każdy nick istnieje na Azurze (znaczy te niebieskie) wiec jak chcesz to moge cie dodać Lasooch. Pojawisz się w #17 odcinku OK?