|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]()
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Co to jest??
to tylko link na google.vodeo [do filmu, który już wszyscy widzieli]i komentarze jakiś noobów co nie wiedzą jakie śa standardy grafiki w internecie i porównują Tibię z Cs-em
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2004
|
![]() Cytuj:
Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Na czas krótkiego banu (30 dni) przesiadam się na stare konto ![]() Ostatnio edytowany przez Sindbat - 12-05-2006 o 18:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() dlaczego pokazali Tibie z najgorszej strony? przeciez dzieki Tibi mozna latwo uczyc i szlifowac angielski poznawac ciekawych ludzi... niech sie odczepia od tibi gorzej maja komornicy xD bo nikt ich nielubi ich sie nieczepiacie nara respekt tvn (jaki respekt? xD )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Sorki was ale nie czesto sledze forum , a co do linka a jak mialem inaczej dac film jezeli nie linkiem?? myslisz??
Pozdro all no n@@bs
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Początkujący
Imię: Polo enmo
Profesja: Elite Knight
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 189
Skille: 94/84
Poziom mag.: 9
|
![]() Noob ma wiele znaczen
![]() maxior to jest dla mni smiec ![]() ![]() Jak dla mnie to temat moze zostac skasowany bo jest niepotrzebny :/ skoro cos takiego juz bylo ! (i to w nwes na glownej stronie) !!
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() Cytuj:
Bronisz więc kolesi, którzy tam się wypowiadali. Wytłumacz mi więc jak można porównywać grę nie dość że za darmo ,w której mapka jest ogromna i nie można sobie co chwile zmienić grafiki która jest całkiem dobrato jeszcze zajmuje z 18mb z Cs, czyli grą który kosztuje może ze 100zł(oczywiście cena wraz z czasemm idze w dół) to jeszcze jest na może 3 płytach.
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() niezle niezle
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Cytat "Ja jestem knightem i walę z axa" zabija mnie za każdym razem, kiedy to oglądam
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze tak jest, że Ci którzy w to nie grali są mądrzejsi. A do tego reportażu mogli by wziąść kogos typu Paladinka/Masakrator, bo wydaje mi sie, że odpowiedź w stylu "No yyy bo ja yy to ja jestem knajtem i ja y wale z axa" nie jest za mądra... A tak btw, to ciekawe czy ten koleś czasem ogląda to forum
![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mind'Reaver - 15-05-2006 o 09:44. |
![]() |
![]() |