|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() To jest bezczelne że ludzie ( narazie bez czaszki ) rzucają sie na 14 level
o co może im chodzić jak ja nic im nie robie a stracilem na nich fire sworda i serpent sworda 2 razy. Prosze o odpodziedzi jak mam sobie z nimi radzic albo co robić?? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 10 2003
Lokacja: Gdansk
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Mozesz zrobic duzo rzeczy np:
Znajdz sobie protectora. Zawsze chodz z duzym zapasem run. Nie wdawaj sie w bojki. Przejdz na Non PvP. Nie chwal sie stuffem. A wogole nie nos na 14 lvlu dobrych rzeczy, bo na niskich lvlach sie czesto ginie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Jak masz silnych qumpli, to napuść ich na tych PKowców. Jak nie to Unikaj, albo zmień serwer na non PvP.
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Byc moze nieswiadomie ich prowokujesz, na przyklad atakujac ich potworki, czy blokujac wejscie do depo. Dobrym sposobem jest tez znalezienie odludnego miejsca na exp, zazwyczaj sa to wolne respawny i nie expi sie zbyt szybko ale za to w spokoju. Unikaj tez takich miejsc jak Folda - tam czesto sa 'random PK'.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Paladyni na 26 mnie zaatakowali a tytuł ,,Paladyn'' mówi za siebie że jest to człowiek honoru a nie zagłady
![]() ![]() ![]() Kolegów mam silnych 20 - 70 i ścigaja ich ale jak mnie ktoś przeważnie zabije to na Tibii jast już rzadko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Wniosek: CIP soft cos knuje.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Witam wszystkich ........
Paladyn to w książkach rodzaj świętego , uduchowionego rycerza ... Walczy on ze złem i pomaga słabszym ... Niestety w Tibii jest odwrotnie i bardzo często paladyn jest mordercą , bandytą i PK- czem ... Ja gram rycerzem i staram się trzymać kodeksu honorowego ... Jak długo wytrzymam z tym postanowieniem ... niewiadomo ??? W praktyce wygląda to następująco ... Rycek 14 level , zmasakrowany przez czarownice , red hp ... zawadził mnie i wyskoczyła mu czaszka ... Ja mam rycka na 31 levie i mogłem go bezkarnie zabić ... ale wiem , że koleś zrobił to niechcący i nie robię draki . |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Podobnie jest z Druidami, niby to "ludzie kochający każdy kwiatek" a co? nic z tego. pierwszym kolesiem który zabil mojego drugiego chara byl wlasnie kochjący każdy kwiatek druid....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Moja odpowiedz to : "zycie"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() ja mieszkam w carlin czasem jestem tesh w ab i mnie nigdy tam zaden pk nie zabil tylko raz padlem lupem pk
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chodzi o występowanie PK to najwięcej ich jest w Thais i pobliżu
nie wiem czy dobrze słyszasłem ale Thais jest nazywane miastem początkujących graczy na mainie ( to tak w nawiasie ) ![]() ja mialem 2 dedy w ciągu 9 minut gdy wyszedłem z roock do Thais !! Może niedługo ustanowie nowy rekord w dedach he he ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rzepin , Venore/Aldora
![]() |
![]() Niestety musze Cie rozczarowac....ja mialem juz 10 dedow
![]() ![]() ![]() ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() W Venore zwykle pokazują sie ok 18 na Tibii he he ( dzieci nocy
![]() A z tymi dedami to i tak cie przegonie zostalo mi jeszcze do wykorzystanie 2 h i 51 minut. ![]()