|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() chciałbym sie was zapytać o jakies dobre miejsce dra trenowania kolesia ze skilami 64/64 prosił bym o jakieś odpowiedzi tylko nie nooby
wiec gdzie moge : trenować bez obaw ze ktoś ]przyjdzie i zabije mi stwory -i zeby miejsce to było dla FACC z góry dzieki za odpowiedzi |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2005
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Krod arix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Creation of God
Świat: Guardia
Poziom: ~35
Poziom mag.: 47
![]() |
![]() jeez jezeli masz juz takie skille to newbie juz chyba nie jestes wiec powiem smialo ze wlasnie awansowales na tego nooba o ktorym wspominasz w poscie.
po pierwsze nie ten dzial po drugie juz zygam takimi postami jak ludzie nie maja pojecia gdzie trenic. i co, jak ktos bedzie mial o jednego skilla mniej to juz panika bo nie ma o tym na forum? ludzie, kurde, myslec ! ja wiem ze forum jest po to zeby wymieniac sie informacjami i dyskutowac i ze to nie jest tak ze jak juz jeden temat byl to drugiego takiego nie mozna zakladac ale come on ppl, BYLO BYLO BYLO. tego typu postow juz chyba z 50 widzialem przeciez co krok masz jakas miejscowke do treningu, ja znam najlepsza kolo venore na slimach. a o reszcie nie powiem bo kryterium zakladalo jakas dyskretna miejscowke gdzie malo ludzi jest. jest duzo fajnych miejscowek ale malo kto ci o nich powie bo juz nie bede takie fajne jak setki typa zacznie sie tam zwalac zeby sprawdzic jak sie tam treni a potem beda tutaj plakac ze jednak nie jest taka fajna |
![]() |
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Napisz petycje do Cip softu by zrobili Ci skile.. po co masz sie meczyc.
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Osiril
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 32
![]() ![]() |
![]() Najlepiej shakuj komus postac na wyzszym lvl z dobrymi skillami - nie bedziesz musial juz skillowac ;].
A tak na serio: sam sobie poszukaj -.- |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Cytuj:
ludzie jakie wy nooby jestescie niechcecie mi pomuc to wynocha sie tylko sracie tam gdzie nietrzeba sie pytam ludzi którzy chcą mi pomuc a nie jak wy żałośni ludzie chcecie dokuczyc kous kto moze ma slabsze skille od was poprostu NOOBY ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() @up:
a myslisz, ze ktos ci zdraci miejsce, w ktorym on sam skilluje :>? (nie!-.-) idz do kopaln w kazo na dwarfy >.> btw. zamiast skillowac, idz poczytaj slownik
Kiedys Royal Blon, dzisiaj Plotek ![]() Ostatnio edytowany przez szymon287 - 24-05-2006 o 18:19. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Tak, tak nooby. Idź i potrenuj sobie na dragonach i rób tak żeby lało cię 5 dragonów.
Ten noob o którym wspominałeś w poście to TY. Uwierzysz we wszytsko co ci napiszemy ? Sam sobie znajdź dobre miejsce do skillowania, jednemu lepiej sie skilluje tu a drugiemu tam. Jak nie chcesz tracić czasu na szukanie miejsca do skillowania to znajdź sobie inną grę. Takich tematow to ja widze po 5 razy dziennie chociaż i tak raz na dzien wchodzę na forum na 1 minutkę. Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 24-05-2006 o 18:23. |
![]() |