|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Horyniec-Zdrój
Stan: Rookstayer
Imię: ..........
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Brak
Świat: Celesta
Poziom: 23
Skille: 22/19
![]() ![]() |
![]() Chciałbym założyć nieoficjalną strone Teamu interesującego się Fake'i.
Potrzebuje paru dobrych ludzi którzy umieją zajmywać sie Fake'i. Prosze też Godów aby niezamkneli ani nieskasowali tego tematu. _____________________ Każdy może zostać w naszym teamie lecz musi umieć robić sceny takie jak Fake'i. Dlatego przygotowałem dla was test. Każdy kto chce być w |MFG| musi zrobić jeden scen który będzie pokazywał płonący Dom. P.S: Poszukuje też kogoś kto umi robić forum lub strony internetowe.
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
PS. Godów, mhahahha. edit: A tak mnie coś wzięło na dopisanie... Polskiego też nie znasz. Nie z czasownikami piszemy osobno. I co to 'scen'? Widać, żeś pro, sam pewnie byś najprostszego fake'a nie stworzył, a chcesz założyć grupę pro-fake'owców. Co więcej, jak chcesz założyć stronę, to zapłać komuś, albo sam się naumiej. Komu się opłaca robić Ci stronę za free?
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 27-08-2006 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() hmm plonacy dom? co za problem... dom i ogien -.-'
1. Najlepiej zey zrobili fake... 2. nazwa? 3. zanim cos takiego proponujesz to zrob te forum -.-' 4. www.fora.pl najprostrze forum ?? Dziekuje ![]()
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Paskowa i fake'owa elita.
|
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=91732
Temat myślę że podobny, jakby grupa powstała moze w przyszłości założylibyśmy forum (to banalne jest, moge zrobić od zaraz) a może nawet stronke jakąś... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() 1. Dopiero co wbiłęś się na forum -.-
2. Niemasz najmniejszego pojęcia o Fake'ach. 3. Niemasz najmniejszego pojęcia o robieniu stron internetowych. 4. Masz wymagania których sam nieumiesz spełnić. 5. Założe się że każdy kolejny Troll który zgłosiłby się do grupy, zostałby wpószczony z swoimi paintowymi "patykami". Niemasz NAJMNIEJSZYCH szans -.-'' Edit: DOWN@: Tibia.org... gosh..., takich tu niepotrzebujemy... Jak chcesz, to pokaż swoje Fake'i... Acha... Sry, pokażesz jak uzbierasz paczkę..., no, chyba sie niedoczekam... Ostatnio edytowany przez Krizz - 28-08-2006 o 09:58. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Lasooch :
nazwa niejest jeszcze uzgodniona , dalem ją narazie bo niewiedziałem co wymyślić , myśle że napewno będzie inna nazwa. @Dark Kriss: Myśle że więcej umie niż ty ![]() Po pierwsze ja dotychczas byłem stałym goście w forum tibia.org i innych... Niemam zawielkich wymagań jak sam widzisz inny piszą że to proste DOM I OGIEŃ ale ja wybiore tylko najlepsze. Patyczkowym ludzikiem to ty jesteś(bez obrazy). Jeśli sądzisz tak on mnie to za tydzień ,no może więcej jak zdołam uzbierać zgraną paczke to pokaże ci co umiem. @Veruis: Jak zdołam uzbierać pare osób to napewno zrobie forum. Nie jakieś byle jakie jak gery.pl tylko postaram sie zrobić coś lepszego ![]() A nazwe teamu razem obmyślimy. @Zajac: Wiem że forum jest banalne ale chodzi mi o stronke bardziej bo forum to ja moge zrobić sam.
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() o boze... jak chcesz pozadnych fake'owcow na tym forum sciagnac to najpierw nauczyc sie edytowac...
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ale mojego posta to nie przeczytałeś dokładnie, bo znowu piszesz razem 'nie wiedziałem'... Nazwijcie 'Totally Unskilled Fakemakers'. Powinno pasować.
![]() |
#9 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Cytuj:
@down Wstyd.
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Impalable - 28-08-2006 o 10:20. |
|||
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Lasooch:
Ups... sorki Lasooch źle przeczytałem ![]() ![]() ![]() @Veruis: A ty mnie dalej wkurzasz !! edytowanie ... ale trudność ![]() @Impalable: No jasne jasne ale innym sie niepodoba :/
Co sie gapisz ? niemam podpisku bo obrazek jest zaduży a niechce go zmiejszać w paincie bo niebedzie widać co na nim pisze ![]() Ostatnio edytowany przez BluzgatoR - 28-08-2006 o 10:22. Powód: O tak dla jaj |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
@all Mam do was prośbę, wypisaną czcionką o wielkości 7 i napisaną na czerwono: DONT FEED THE TROLL!
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() owszem trudne 70% osob na forum niewie albo nieumie.
![]()
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ojc 2 posty sie zrobily przepraszam...
#14 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Dark Alphadron:
Wiem że niepowinienem go obrażać ale wkurzyłem sie :/ Faktycznie obraziłem go :/ @Dark Kriss: Sorki za te żeczy co napisałem ale wnerwiłem sie ![]() @Veruis: Widze że lubisz se nabijać posty ![]() @Lasooch: Zawsze jak bede pisał to bedziesz mnie poprawiał ? ![]() Może będziesz moim nauczycielem (joke) ![]() ![]() P.S: Mam robić forum czy nie?
Co sie gapisz ? niemam podpisku bo obrazek jest zaduży a niechce go zmiejszać w paincie bo niebedzie widać co na nim pisze ![]() Ostatnio edytowany przez BluzgatoR - 28-08-2006 o 10:50. Powód: P.S |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i kto to mowi
![]() ![]() @up zrob wstaw swoje fake'i wymysl inteligentne pomysly to wtedy pogadamy ![]()
Dziesięciu Najlepszych, Dziewięciu można skreślic, Bo jestem Ja, I nie ma reszty! Sprobuj skopiowac... : > Ostatnio edytowany przez Veruis - 28-08-2006 o 10:54. |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() Daj sobie spokój. Pokaż SWOJE fake/fake'i to może coś się poradzi... na tibi.org są same pasikoniki i trollęsy sam byłem tam ze 2 tygodnie zdążyłem się prekonać. Pozatrym oni usuwają tam faków połowę.
NIE KOLORUJ CYTATÓW!!! P.S. Proponuje najpierw nauczyć się polskiego a potem pisać na forum... Ostatnio edytowany przez Zając - 28-08-2006 o 10:52. |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@BluzgatoR - znowu tam napisałeś nie z czasownikiem razem. Znajdź sobie. A, i na przyszłość - 'rzeczy' są przez rz ^^
![]() |
![]() |
#19 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @Veruis:
Kogo chcesz wyrzucić mnie ? ^^ @Zająć: Jeśli o mnie chodzi to niewiem co moge pokazać :/ Ostatnio mi spaliła sie Płyta Główna mam teraz dysk 3MB bo mam jakąś starą płyte i dysk 10 niechciał wejść ![]() tzn wchodzi ale grafa 1D ![]() Jedynie co mi zostało to Mario,GG,TLEN,Forum ![]() Ale na koniec września brat kupi dysk nowy ![]()