|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2003
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
Imię: Diabelski rycerz
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 81
![]() |
![]() Słyszałem ze jak sie wysyla list do niemiec w sprawie odzyskania konta to kstero dowodu ma byc poswiadczone przez notariusza.
Teraz moje pytania: 1) Czy to prawda?? 2) Jesli to jest prawda to czy jest jakis slad od cip'ów, ze tak trzeba wysyłac? Jak mi przyjda do glowy jeszcze jakies pytania to dam edita |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() chyba sie nie znasz wlasnie tak mozna odzyskac konto, tylko w moim przypadku nie ma dlugo gdzyz inna osoba podrobila moj paszport i kradnie mi itemy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Notariusz ci za to 50-100 zł weźmie... A tak w ogóle to bujda z tym notariuszem
![]() Co do listu, to tak, działa tak odzyskiwanie, reszta w odpowiednim poardniku na forum ![]()
![]() |
#5 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() W instrukcjach nic o tym nie pisze - BYĆ MOŻE poświadcznie notariusza jest potrzebne w sytuacjach kiedy kilka osób posiada (podrobione/ukradzione) kopie dokumentów i 'wyrywają' sobie konto. W instrukcjach nic o tym nie ma, więc najlepiej będzie jak napiszesz o swojej sytuacj na [email protected].
A do tych którzy twierdzą że żadnych notariuszy nie ma fragment posta z forum tutorów, napisane przez Iscena ('członek' CS): Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dzieki bardzo tak zrobie jak bede mial troche wolnego czasu.
|
![]() |
![]() |