|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Stan: Aktywny gracz
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
Zero grafik specjalnych, co to za zleceniodawca, który mówi "Jutro zrób tę misję!". Płatny morderca może zrobić zadanie kiedy mu się spodoba. Żadnej animacji jak wciągają koks. Słabo! @down Bo faki powinny mieć jakieś grafiki specjalne tzn. Błyski, chociaż jedną ładną teksturkę NIE TIBIJSKĄ. Ten koks to zrobiony pewnie z jakichś kwiatków.
![]() New York 1945 Nabór - wszelkie informacje co do naboru są dostępne tutaj. Postępy Prac Graphics - 85% Fake - nie da się określić Ostatnio edytowany przez NCrash - 04-07-2006 o 19:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() @up
co ty masz z tymi efektami? "To" miało być śmieszne?? Humor ci raczej nie wyszedł. Fabuła, może nie oklepana ale zobaczymy co ci w next partach wyjdzie bar bez ścian, jedynie ładnie wyszedł ci domek tych dwóch kilka ortów a tak to: 4/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() brzydkie.........
Wg. mnie najlepiej kiedy ramki do fake są małe bo potem jest pusto(przykład bar.) Wkurzało mnie jak była era "supernowej" z GIMP'ach gdzie sie nie obejrzałeś była,ale teraz to jakoś mi ich brakuje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2006
Lokacja: Majorka
Imię: Krisdon Rolus
Profesja: Knight
Gildia: Jak narazie glucho
Świat: Arcania
Poziom: 18
Skille: 56/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Noo jest pare błędów ortograficznych. Fabuła chyba była już wykorzystana, ale nie jestem pewien. Na początku napisałeś, że ten płatny morderca jest
dosyć bogaty, a jego chata nic takiego nie wskazuje. Moim zdaniem nie za bardzo ci nie wszyło ![]() P.S: Przynajmniej ściany proste ![]()
Kazdy bezsensowny bezsens ma swoj sens, bo bezsensowny bezsens bez sensu jest bezsensownym bezsensem, w którym brak sensownego sensu bez sensu. "Opowiadania Krisdona Rolusa" http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=83048 N/C |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Wardi - 05-07-2006 o 09:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2005
Lokacja: Exiva "NCrash" :P
Imię: Freezhen
Profesja: Paladin
Świat: Trimera
Poziom: 68
Skille: 87/79
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Ale pośmiać też się nie da. Zresztą chcę widzieć, że koleś spędził trochę czasu. Skleić każdy potrafii (chyba ^^).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() @topic
myślałem że twój fake będzie lepszy ![]() ale ten jest do kitu do tej pory myślałem że jesteś jednym z lepszych nowych Fake Makerów
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2005
Lokacja: Kąty Wrocławskie
Stan: Niegrający
Świat: Astera
![]() ![]() |
![]() @.Drakon
Widze ze ban juz minął... ![]() @Topic. Ładnie wykonany fake (fajna maska śmier(dz)ci ze strasznego filmu), ale fabuła jakaś oklepana...