|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Polska>Tomaszów Maz.>Thais>Przed Kompem
Stan: Aktywny gracz
Imię: General Bloker
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Moim zdaniem Duskiness się rozpada,ale pozostaną wierni Taifunowi ![]() Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Przyznam, ze moze byc bardzo ciekawie. Zaskoczylo mnie jednak posuniecie Spoxstera. Myslalem ze on i Taifun to porzadni kumple i ze w Dusk beda sobie spokojnie panowac Furora. No ale pewnie chec wyjscia z cienia byla silniejsza
![]() Show must go on xD
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Imię: Czubak Master
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
|
![]() lajtowo by bylo jakby zrobili open battle ;> moze bym kogoś zfragował
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ale lajtowo dla ktorych??
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Zapowiadają się ładne fragi
![]() ![]() ![]() Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica
Świat: Nebula
|
![]() @kapucha
jak dlamnie jestes kretyn ![]()
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc. A przyklad z Furorki tez jest ![]() A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie") |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Imię: James Caros
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
|
![]() Cytuj:
Tym szwedem byl Fett, ta gildia Nemesis Se a jej rozpad spowodowany byl banem lidera za logo gildii ![]() Co do Sunblade to bylo juz przed rozpadem Nemesis a po jej rozpadzie do sun doszly tylko 2 osoby |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() O ile sie nie myle liderem byl Zazuhe? Ehh to byly czasy
![]() Ostatnio edytowany przez Łolek - 24-03-2006 o 10:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
|
![]() Zazuhe byl Liderm Sunblade Se czy cos takiego on i kilka osob polaczylo sie z ludiz z gildia taifuna niepamietam nazwy i 3 czlonkow Last Heroes (Conrad ma'fer ; yaz'on i ja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2005
Świat: Nebula
|
![]() @ kapucha
no widzisz Ty twierdzisz ze "MUSI" upasc ja ja Ci powiem ze nie musi a co najwyzej moze ![]() jedyne rzeczy jakie musi to musisz jesc/pic musisz spac no i musisz zrobic kupe to chyba tyle musisz reszte to juz mozesz xD
Poniekąd nie ma głupich pytań... Są tylko głupie odpowiedzi... Nie jest tak głupota wszędzie siedzi... Ostatnio edytowany przez djmtv - 24-03-2006 o 14:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() ja chcialem tylko powiedziec, ze taifun dzieli konto.. i wszyscy na furorze o tym wiedza. wiedza rowniez, ze ludzie z jego gildii, to nie koledzy lecz jego psy. tak ich wszyscy nazywaja.. powodzenia dead rose!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Imię: Evil the Magician
Profesja: Druid
Gildia: Underworld Nation
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
|
![]() Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more... Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik... ~Hail Old Furora~
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() Na poczatku servera Gru bylo czyms... Siedzielismy i na*******alismy ^^ 1st gilidia w ktorej byl taifun to wlasnie gilidia zalozona przez Fenixa'Gru potem po powstaniu tej silniejszej Fenix i taifun poszli tam, a wiekszosc 'Gru poszla na balety i sie skonczyl wspanialy plan podoboju furory ;pp (gilidie przeja byly konstancjusz z hiberny).
No i przede wszystkim taifun niedosyc ze mi odpisywal to bronil przed mestorem (jego "laska" (mestora rhu) mnie chciala shuncic za stanie na darashi) & oprowadzał po pohu ^^. Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%. Jedyne co furora zyska to kolejnych czlonkow grona "retired". [edit] @ djmtv Ale sa rzeczy nie uniknione, np. jak nie zjem to umre, jak nie zrobie kupy to sama sie zrobi etc. Tak samo (moim zdaniem) bedzie z Dusskami. Jezeli lider zrobil sobie wrogow, a szczegolnie jak 50% z nich ma 100lvl+ to z czasem beknie za to... nawet taki strateg i power gammer jak Taifun =] Ostatnio edytowany przez Kapucha - 24-03-2006 o 21:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
|
![]() Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() czy ja wiem czy takie bad... on don'juana zabil wlasnie w ten sposob w jaki probowal magramiego ze spam ue, i nie nadazal sie uhac bo uhal sieza mniej niz dostawal wiec nie bylo co kombionwac z sdkami etc. a ze ty mu podszedles to pech ;pp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała
Imię: James Caros
Gildia: Sunblade