Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów

Notki

Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 21-03-2006, 21:37   #1
General Bloker
Użytkownik forum

General Bloker's Avatar

Data dołączenia: 15 03 2006
Lokacja: Polska>Tomaszów Maz.>Thais>Przed Kompem

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
Smutny Duskiness vs Dead Rose

Spoxster stworzył nową gildie.Nazywa się Dead Rose.No i Taifun Devilry zaczol huncic Spoxstera.Do gildi Dead Rose dochodzi coraz wiecej ludzi z Dusk~.
Moim zdaniem Duskiness się rozpada,ale pozostaną wierni Taifunowi
Ciekawe czym ta wojna sie skonczy.Może całe Dead Rose rzuci się na Taifuna~ i nasz Taifun padnie?Kto wie?
General Bloker jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 21-03-2006, 21:52   #2
RafcioK
Użytkownik Forum

RafcioK's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Przyznam, ze moze byc bardzo ciekawie. Zaskoczylo mnie jednak posuniecie Spoxstera. Myslalem ze on i Taifun to porzadni kumple i ze w Dusk beda sobie spokojnie panowac Furora. No ale pewnie chec wyjscia z cienia byla silniejsza No i tez kilka osob z Dusk~ zniklo i tez doszlo do Dead Rose.

Show must go on xD
stary 22-03-2006, 13:21   #3
Czubek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 13
Poziom mag.: 4
Domyślny

lajtowo by bylo jakby zrobili open battle ;> moze bym kogoś zfragował
Czubek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-03-2006, 15:16   #4
RafcioK
Użytkownik Forum

RafcioK's Avatar

Data dołączenia: 26 09 2005
Lokacja: Bielsko HAIL!!!!

Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

ale lajtowo dla ktorych??
stary 22-03-2006, 15:52   #5
Gość z Problemami
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2005

Król :)

Zapowiadają się ładne fragi Jak będą to poprosze o filmy
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić
Gość z Problemami jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-03-2006, 20:33   #6
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gość z Problemami
Zapowiadają się ładne fragi Jak będą to poprosze o filmy
Jednak nie jestem za tą wojną, ponieważ szkoda by było żeby np. zabili Taifuna ponieważ dużo się namęczył zeby taki lvl nabić
Kwestia jego deada/hunta to kwestia czasu. Tak jak UV upadlo (panowali na hibernie przez 2 lata?) tak tez upadnie duss... Taifun zrobil sobie za duzo wrogów, polityka dobra na krótką mete... w jego przypadku jest to 200lvl.
Kapucha jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 17:51   #7
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005
Lokacja: Dębica

Świat: Nebula
Domyślny

@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^
djmtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-03-2006, 19:49   #8
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez djmtv
@kapucha

jak dlamnie jestes kretyn co ma hiberna do furory to ze tam tak bylo nie oznacza ze tu musi ^^

Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")
stary 24-03-2006, 00:49   #9
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kapucha
Pff, chcialem pokazać że każda potega MUSI upasc, nie ma nic wiecznego ! A że przyklad jest z innego servera to żadna róznica moim zdaniem... Tibia to ta sama gra i na kazdym serverze graja Pa, Pg etc.
A przyklad z Furorki tez jest W pierwszym miesiacu kiedy taifun mial 19lvl a pewien szwed 32lvl~powstała gilidia (nie pamietam juz nazwy) w ktorej byla wiekszosc h lvli. niby nie do zniszczenia, a jednak... Tak powstalo sunblade i dusskines ^^. (moze wyjasnie jak bys czegos nie rozumial "kretynie": RoZpAdŁa się)

A ten koles ktorego cytowalem stwierdzil ze zal deadow taifuna, to mu chcialem wytlumaczyc za wczasu ze wczesniej czy pozniej "przyjdzie kryska na matyska" (taka metafora żebyś zrozumiał "kretynie")

Tym szwedem byl Fett, ta gildia Nemesis Se a jej rozpad spowodowany byl banem lidera za logo gildii
Co do Sunblade to bylo juz przed rozpadem Nemesis a po jej rozpadzie do sun doszly tylko 2 osoby
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 10:53   #10
Łolek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 06 2004

Domyślny

O ile sie nie myle liderem byl Zazuhe? Ehh to byly czasy Furora wtedy to best serv byl ;]

Ostatnio edytowany przez Łolek - 24-03-2006 o 10:54.
Łolek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 12:12   #11
Valest
Użytkownik Forum

Valest's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2005
Lokacja: Szczecin

Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: xD
Domyślny

Zazuhe byl Liderm Sunblade Se czy cos takiego on i kilka osob polaczylo sie z ludiz z gildia taifuna niepamietam nazwy i 3 czlonkow Last Heroes (Conrad ma'fer ; yaz'on i ja ) i tak powstala Insomalia czy cos takiego
Valest jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 14:13   #12
djmtv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 09 2005

Świat: Nebula
Domyślny

@ kapucha

no widzisz Ty twierdzisz ze "MUSI" upasc
ja ja Ci powiem ze nie musi a co najwyzej moze

jedyne rzeczy jakie musi to
musisz jesc/pic
musisz spac
no i musisz zrobic kupe
to chyba tyle musisz reszte to juz mozesz xD

Ostatnio edytowany przez djmtv - 24-03-2006 o 14:15.
djmtv jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 14:34   #13
specuwr
Guest

Domyślny

ja chcialem tylko powiedziec, ze taifun dzieli konto.. i wszyscy na furorze o tym wiedza. wiedza rowniez, ze ludzie z jego gildii, to nie koledzy lecz jego psy. tak ich wszyscy nazywaja.. powodzenia dead rose!
  Odpowiedz z Cytatem
stary 24-03-2006, 18:24   #14
Sir Pietruch
Użytkownik Forum

Sir Pietruch's Avatar

Data dołączenia: 13 02 2006

Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 30~
Poziom mag.: 30
Domyślny

Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~
stary 24-03-2006, 21:01   #15
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Na poczatku servera Gru bylo czyms... Siedzielismy i na*******alismy ^^ 1st gilidia w ktorej byl taifun to wlasnie gilidia zalozona przez Fenixa'Gru potem po powstaniu tej silniejszej Fenix i taifun poszli tam, a wiekszosc 'Gru poszla na balety i sie skonczyl wspanialy plan podoboju furory ;pp (gilidie przeja byly konstancjusz z hiberny).

No i przede wszystkim taifun niedosyc ze mi odpisywal to bronil przed mestorem (jego "laska" (mestora rhu) mnie chciala shuncic za stanie na darashi) & oprowadzał po pohu ^^.

Teraz juz lipa, a wojna nic nie zmieni poniewaz Dusskines ma za soba Sunblade na 100%. Jedyne co furora zyska to kolejnych czlonkow grona "retired".

[edit]
@ djmtv
Ale sa rzeczy nie uniknione, np. jak nie zjem to umre, jak nie zrobie kupy to sama sie zrobi etc.
Tak samo (moim zdaniem) bedzie z Dusskami. Jezeli lider zrobil sobie wrogow, a szczegolnie jak 50% z nich ma 100lvl+ to z czasem beknie za to... nawet taki strateg i power gammer jak Taifun =]

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 24-03-2006 o 21:49.
stary 25-03-2006, 06:48   #16
scorp
Zbanowany

scorp's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005
Lokacja: B-stok

Stan: Początkujący
Imię: SKORP
Gildia: Nobles
Poziom: 123
Domyślny

Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad
scorp jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2006, 09:36   #17
Ownage
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez scorp
Ja tam tylko moge powiedziec ze wczoraj taifun biegal za magrami jakis czas, nie ubil go lecz puscil pare ue w ktorym ja dedlem :OO xDDDD i oczywscie ma unjusta
jego pvp is very bad
Strasznie bad, zwlaszcza ze Magrami mial czarne uhajac sie na bocie. A ty, z tego co widzialem to wlasnie wszedles na droge Taifunowi jak byl on bliski zabicia Magramiego, wiec widocznie mogl sobie pozwolic na tego unjusta poswiecajac sie zeby go dopasc.
Ownage jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2006, 13:05   #18
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

czy ja wiem czy takie bad... on don'juana zabil wlasnie w ten sposob w jaki probowal magramiego ze spam ue, i nie nadazal sie uhac bo uhal sieza mniej niz dostawal wiec nie bylo co kombionwac z sdkami etc. a ze ty mu podszedles to pech ;pp
stary 25-03-2006, 13:17   #19
Smerfu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 02 2006
Lokacja: Bielsko-Biała

Gildia: Sunblade
Poziom: 147
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Pietruch
Prawda jest taka że Taifun~ zrobil sobie za duzo wrogow na tym servie i wkrotce skonczy sie jego kariera na Furorze :>
Taifun huntuje m/i: Spoxster, Thellionn, Magrami, Foxy Darow, Imargam, Draverik... and more, more, more...
Gralem na poczatku na furorze, ale zrezygnowalem bo wbicu 35~ lvl'a. Potem gralem jeszcze troche sorcem kumpla. Pozdro Lestarvind///Vladimir Blocker///Yeebak///Wicheer///Draverik...
~Hail Old Furora~
Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).
Smerfu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-03-2006, 14:22   #20
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerfu
Tylko ze czesc z tych osob ktore wymieniles byly huncone przez osoby ktore zalozyly DR a nie przez Taifuna, jak np. Imargam (ktory na marginesie hunted juz nie jest).
Wlasnie zauwazylem ze imargam w sunblade siedzi z katrilka ^^.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania