|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2004
Lokacja: Leszno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zbyszek of Harmonia
Profesja: Elder Druid
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 110
|
![]() Mam pytanie odnosnie skili potrzebnych do blokowania GS'a??
Czy przy skilach 62/60 i c shield, k arm, p legs, warior helmet, scarf i leather boots mozna juz o tym myslec? Ile srednio UH'ow bedzie schodzic na jednego?? I gdzie jest dobre miejsce do pierwszego bloku ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Nie napisales jaki masz lvl... Ale ja na 35lvl w noble armie, crown helmecie, plate legsach, draggy shieldzie i skillami 65 bez problemu blokoawlem 2 GSy (tzn poszlo z 5 uhow). Ale mialem tez neizal ekipe, palla 40lvl z 70 w discie i sorca 40lvl z SD i 35mlvl .
Takwiec jesli masz w miare dobrych ludzi to blokniesz bez trudu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 05 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() Przed updatem bylo latwo blokowac gs'a ja blokowalem majac 58 shielda w p-secie ,dragon shieldzie , fs , crusader helmet .
ale po update duzo sie zmienilo gs'y sa szybkie { niewiem czy niesa mocniejsze] wiec jesli gs przerzuci sie na kogos z ekipy to niema szans na ucieczke ...chyba ze idziesz z sorcem 100 lvl ![]() miejscem dosc dobrym jest niedaleko wiedzmy wydy . dosc malo miejsca wiec jesli gs sie przerzuci mozna szybko zejsc pod ziemie ![]() Good luck |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Przed update ja blokowalem na 23 lvl skile cos kolo 55/55 ale teraz gsa nie wiem jak czey zblokuje bo sie boje ze sie przezuci na kogos z zalogi... bo dopiero palek na 62 lvl plus utani hur moze uciec od gs-a....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
|
![]() Po update ciezko bloknac tego gada.Chyba ze masz spory lev i dobry stuff.No i ekipka niezla musi byc !!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Blokowanie Gs'a nie sprawia zadnej roznicy ... hity sa takie same jak i przed updatem , on jest po prostu szybszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tineloze
Profesja: Knight
Gildia: Inmortal Guys
Świat: Lunara
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Plokowanie gs'a jest ogułem całkiem trudnie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------ Profesion: knight Skills: 65/63 Level:20 Lunara rulerzzzzzzzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak GS załącza speeda to jego meele skill także rośnie i wali więcej |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Poznan
![]() |
![]() Pierwsze slysze zeby 23 lev bloknol GSa z kumplem knightem na 40 levie wybralem sie na GSy on sam nie zblokowal by go nigdy. Musial caly czas uciekac przed nim bo gdyby go dopadl to kiepsko by bylo ( nistety dopadl mnie sami sobie odpowiedzcie jak sie to dla mnie skonczylo :/ )
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Mysle ze dasz rade ale zejdzie sporo uh.
Mozesz to bloknac dla satysfakcji ale raczej nie po to aby inni to bili bo bedzie to nieoplacalne :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Raczej sobie odpuść. Po prostu uwież że co jeden hit będziesz mósiał się uchać. Ja mam skile 72/72 i się na gs'a nie wybieram. Może na 80/80
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Ja walsnie bloknalem gs'a na 32 lvl skils 64/64 poszlo 7 uhs
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: gDańSk
![]() |
![]() Ja mam 50lvl skille 77/74 G-arm,RH,GS,BS,K-legi, Demon shie,bohy i na gsa mi schodzi 0-1uh czasami zjezdza 300hp...
a kumpel bije z hmmm więc spoxx Dasz rade. dużo UH pójdzie
![]() |
#14 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Nie wiem kto wam glupot nagadal, ale na gs mozna spokojnie wybrac sie na 50 lv+ z time ringiem/boh/utani hur. W kazdym razie moj 52 palek na utani biega minimalnie szybciej od GSa.
A co do blokowania, knight na 25 ze skilami po 65 spokojnie bloknie GSa, pic polega na tym zeby wybijac PSy, a gs bedzie walil mniejsze hity/nie bedzie zrywal hp wogule. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() z tego co wiem przed udate sie wogule gsow nie blokowalo tylko biegalo i z hmm albo boltow bilo (zabawa byla przeznaczona dla osub 21lvl+ bez lagow oczywiscie) hahahah ale jak wolicie nie moja sprawa
teraz tez bym nie polecal blokowac niech sie nimi zajama paladyni 80+ mi tam gsy do szczescia nie potrzebne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2004
|
![]() heh spoko ja widzialem 2 knightow expiacych na poh przed update 44 bral gsa na siebei i uciekajac walil z hmm i explozji a 23knighcik biagl za gsem walil go ze sworda i hmm dobijal (zebyscie to widzieli)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Kazordoon
|
![]() Cytuj:
bo od paru update-ow praiwe wszstko co robi dosc duzy dmg zmienia atak na to co ma najblizej wiec potem pewnie 23 knight uciekal i sie uhal co sec ![]() tzn sam lubilem knightem powalic sobie gs-y ale to swoja droga xD Ostatnio edytowany przez Xserose - 18-08-2004 o 03:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() "Izi" są
![]() Osobiście polecam min. 35lvl, skille podchodzące pod 80/80 i <co najmniej> knight set.