![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Jun 21 2006, 10:36:29 CET Died at Level 23 by a giant spider
uhm....a nikt ciebie nie uczyl ze nawet z blokerem na takim levelu poh to ryzyko?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ok thx...ok thx...
Ostatnio edytowany przez catek - 20-01-2008 o 21:07. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Gildia: Templars of Shadows
Świat: Galana
Poziom: 40
Skille: 70/45
Poziom mag.: 15
|
![]() Nawet fajny filmik ale zaliczyłeś głupiego deda ...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Michalq
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Squad
Świat: Arcania
Poziom: 43
Skille: 75/60
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Tak... Dead głupi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Jedziemy...
1)Nie ma nic gorszego niz noobki ktore nie znają pohu.... 2)Na Boga czlowieku! 2 uhy?..... bp...rozumiem... ale 2? 3)Nie mam nic przeciwko tbi, ale raczylbys next razem wrzucic luxa. 4)Nie ma to jak dostac hita, i biec przez nastepne 5 kratek nie uhając sie nie? 5) Nudny, nie ciekawy, glupi filmik. Jedyne czego moge ci pogratulowac to to, ze masz ladne skille jak na te czasy (update). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yeneshiro
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75/50
Poziom mag.: 12
|
![]() Etoric...
Ryzyko ale Tibia 4fun. catek masz lipe chlopie... zaluj ZUper Hero And Gostex Thx ;] Dead gupi jak cholera Nieugiety a)To noobek wybral sie poznac poh, żeby nim nie być Wielki Mistrzu. b)Bp ? Zebym stracil ? hyhyhy c)A po co ? Niech każdy widzi d)Nom tu był błąd - panika e)Nom dalczego nudny i nieciekwy ?Powiedz co poprawić, a nie po prostu stwierdzasz, że głupi. Thx za pogratulowanie mi skilli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() 1) W sumie tez prawda, ale lepiej popatrzec na filmiki i potem jazda
![]() 2)Złe podejście z twojej strony, uhy są poto aby się nimi uhac ![]() Wolisz stracic all po truchu przy smierci, czy te 8 uszkow i dobiec do temple? ![]() 3)Własnie chodzi o to, ze nie widzi. Nie chce mi sie wlaczac tbi do kazdego filmiku xD 4)Cóz, zdaza sie ![]() 5)Pokazałbys, ze jestes pogaty. Wez ten bp uhow, bp hmm, pare mf i idz z qmplami na of/poh/d lair. Pokaz, ze jestes kims i nie pytając sie co chwila "co tam?" sam sprawdz dziory ![]() PS: Chetnie obejrze następny film ![]() PS2: Lubie tą emote: ![]() Ostatnio edytowany przez Nieugiety - 21-06-2006 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Yeneshiro
Świat: Kyra
Poziom: 31
Skille: 75/50
Poziom mag.: 12
|
![]() Gdy zrobie nastempna wyprawe to napewno Cie poinformuje ale to nie w najblizszym czasie bo teraz zaczne skilowac do 75 dysta i potem na guardy do 35lvv
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |