|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2005
Lokacja: Krakow!!:D
![]() |
![]() <pisze z konta przyjaciela - dzieki petozu za chwilowe pozyczenie konta! :*:* >
Siemka, zamieszczam filmik, który zrobiłem ![]() Chce wam pokazać, że tibia to nie wszystko ![]() ![]() ![]() W filmie występuje m.in. Butibof [matek](126lvl) i Endrox [hory] (82lvl) z aurery ![]() ![]() Występuje również Bryndi (michał) który wygrał tegoroczny konkurs na tibia.pl 'magiczny olowek' ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie spodoba ![]() ![]() Polska wersja pierwszej części: http://rapidshare.de/files/7564011/smallboy*****.html Angielska wersja pierwszej czesci: http://rapidshare.de/files/7731873/e...rsion*****.html Polska wersja pierwszej części na megaupload: http://www.megaupload.com/?d=JIJ5N05Q Druga część na rapidshare.de http://rapidshare.de/files/13731097/smallboy2*****.html Druga część na megaupload.com http://www.megaupload.com/?d=V6NLK6XA -------------------------------DODANE 20 luty------------------- Heh teraz BUTIBOF ma już 146lvl, a ENDROX 106lvl ![]() ![]() ![]() Enjoy! Hucior (Smallboy)
=) pamietam o moich przyjaciolach=) baab tibia =)4ever=) Ostatnio edytowany przez Petozu2 - 23-02-2006 o 21:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2005
Lokacja: Gdzie mnie potrzebujesz?
Stan: Na emeryturze
Świat: Titania
![]() |
![]() Hehe.
Fajny ten filmik. Chociaż nie gram już na Aurea to zawsze będę pamiętać o friendach. Pozdro wam. Peace 4ever _/
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Początkujący
Imię: Lord Karrak
Profesja: Elite Knight
Świat: Isara
Skille: 88/87
Poziom mag.: 6
|
![]() Stary... zajefajnyj*bisty filmik! Muzykę wybrałeś świetną, podobała mi się również ta czcionka gotycka na samym początku. Odnośnie treści:
Pokazałeś tym filmikiem, że Tibia to nie wszystko i mimo, że levele Twoich kolegów są naprawdę imponujące, potrafili pogodzić Tibię ze spotkaniami z przyjaciółmi z korzyścią dla tego drugiego. Gratz dla nich... ja tak nie umiałem i teraz żałuję... A tak odnośnie osób, całkiem ładne niewiasty się tam z Wami kręcą! Musiałem to napisać, bo one są naprawdę ładne! A i jeszcze jedno. Nie rozumiem jednej rzeczy. Jeden źą stał (to chyba była kuchnia) i się wypinał, a reszta biła go paskiem. Z jakiej okazji? Czyżby 18? A może jakiś chrzest? A może on jest jak Ci psychopaci z Jackass co sobie lubią krzywdę robić? Nie mam pojęcia, dlaczego go biliście. Toż to przemoc! Pisałem już, że ładne są tam dziewczyny? ![]() Pozdrawiam Karrak
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 05 2005
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veldoor
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 150
Skille: 25 / 18
Poziom mag.: 81
![]() |
![]() Wy***isty filmik wielkie gratz moge sie zapytac jaka jest ta pierwsza muza bo jeszcze nie do konca film mi sie sciagnal i nie widzialem koncowych napisow ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Aleksandrow Lodzki
|
![]() Cytuj:
![]() up:tutul piosenki to Yellowcard - Only Once Pozdro Buti jesli Pamietasz /Your old owner and first Fast Dest... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nice Movie
![]() Chipsy rox ![]() _/Zioło
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() fajny film, mi sie bardzo podoba!
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Heh ciesze sie ze wam tez sie podoba (bo nie ukrywam, że jestem dumny z tego, że mój pierwszy filmik, który kiedykolwiek robiłem wygląda właśnie tak
![]() Piosenka to nie dokońca only once... - jest to Yellowcard - Only One ![]() ![]() Lord Karrak: TAk, część filmików była z 18-stki Endroxa ![]() ![]() Wyborowy: Przekaze pozdrowienia butibofowi ![]() ![]() Co do dziewczyn, to tez im przekaze, ze sie podobaja innym chłopaką - napewno sie uciesza ![]() Wpadnijcie do Strzelec Opolskich, to poznacie je i inne nasze koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam, Hucior (smallboy) Hail _/
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Filmik zaje**sty, za mocna muza, dobra jakosc i nagranie
![]() Pozdro dla Butibofa...
"...Jest jak jest nie jak powinno być..." Ostatnio edytowany przez Grzegol - 18-11-2005 o 15:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Lokacja: Z nienacka
Imię: Qu'Mea
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 80
Skille: 16/25
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() dla mnie wypas film, macie fajna ekipe
zgrana paczke, trzymajcie sie razem ... zawsze ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam nadzieje ze bedziemy sie kumplowac jak najdłuzej
![]() Pozdrawiam Hucior (smallboy)
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: BUCKETHEADLand
Stan: Na emeryturze
|
![]() gz film!!! widac ze zgrana z was paczka ziomali
![]() ![]() a co do dziewczyn to naprawde bardzo ladne. najfajniejsza jest ta co spi ![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Wywalony film GRtaz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2005
Lokacja: Torun
Imię: Magic Blade
Profesja: Knight
Gildia: Seventh Sanctrum
Świat: Azura
Poziom: 42
Skille: 78/77
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Nie no gratz filmu....wypas paczke macie.....tshymacie się razem i w ogóle cool jesteście.......przyjaźń na całe życie??? kto wie możliwe , muza tesh spox....only one pasuje parwie do wshystkiego więc nie dziwie się że coraz więcej ludków używa go do filmów....jeszcze raz GRATZ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem czy jest mozliwa przyjazn na cale zycie, ale napewno bedziemy sie 3mac razem tak dlugo, jak to mozliwe
![]() Trunks: Ja z Bryndim (z tym co wygral konkurs na najlepszy rysunek z tibii) gralismy na azurze kiedys ![]() ![]() ![]() Dziekuje za opinie, ale oskara dawac mi nie musicie jeszcze ![]() ![]() ![]() Hucior(smallboy) _/
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Ogladalem ten film i az mnie za serce zlapalo
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2005
Imię: Elvish Master
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 58
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
![]() Ktos mi powie Jak sie nazywa soundtrack ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Vizharan: Zespół Yellowcard - Only One
![]() Ekipe pozdrowie ![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Profesja: Knight
Świat: Kyra
![]() |
![]() No no no no no
po pierwsze gratz dla rezysera po drugie gratz dla ekipy ![]() po trzecie gratz dla muzyki ![]() a po czwarte gratz wyboru browarkow ![]() ![]() szkoda ze na aurei mam tylko 9 sorka ktorym niegram bo od polowy ludzi z ab mam hunta za outfit ![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() bardzo ladny filmik
![]()