![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: ElblągŚwietnaMieścina LiczbaPostów: NieWięcejJakJegoIQ UlubionePowiedzonko: Buta humak, goshak pixo.
Stan: Początkujący
Imię: Prosze jedengp
Świat: Isara twa stara
Poziom: 1:(
Skille: 1337/-6
Poziom mag.: 9?
|
![]() Nie bardzo rozumiem. Jesli chodzi o tarcze, to luk, spear i tarcza, nie sword.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() chyba mu chodzi, ze jak mu sie arrowsy skoncza nie bedzie niczym umial bic to swordem ale z sword tez wazy, wiec wybierz sam
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Ja tam zawsze brałem łuk/kusza + dwarven shield i barbarian axe i byłu cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ja nie nosiłem i nie noszę broni swoim palkiem, ale pewnie będę nosił (kiedy będę miał CAPa na bolty, bo teraz coś mało).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 04 2006
|
![]() Ja tam swoim wczesniejszym palkiem oprucz luku/kuszy nienosilme dopiero na 70 lvl kupilem demon shield bo blokowalem dl
![]() Pozdro ViXi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Trochę amunicji nie ochroni Cię, jak będzie Cię bił knight ze skillami 80/80 i D Lancą. Shielda zawsze trzeba nosić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() A jak rozumiem ty mówisz o Hi levelach bo nawet i tarcza by takiemu 20 lvlowi nie bardzo pomogła w tym wypadku ![]() Miecza się nosić nie opłaca, lepiej sobie zostawić troche amunicji na powrót. A tarcze najlepiej zacząc nosić poprostu gdy mamy na nią capa (Którego na low lvie może bardzo brakować ![]() @Down No tak, zaznaczyłem, że tarcze najlepiej nosić ale gdy mamy na nią capa. BO np. taki 15 lvlowy Pallek w full eqip plus jakieś runqi, lina i ew. łopata jakby miał wziąść jeszcze tarcze to brakło by mu capa na runqi... A tak pozatym to jakei ten knight miał skille? Jak mnie walił qmpel też knight, miałem na sobie Dragonke i 59 shielding to trafiał conajmniej 1/3 hitów... ![]()
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 09-04-2006 o 18:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
Nosze shielda na każdym lvlu i często się to przydaje. Jak bije Cię jakiś najt to zdecydowanie lepiej mieć shielda. Mojego palka (29lvl 71/58 wtedy) chciał ubić 44 knight. Jego hity wyglądały tak: <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <chmurka> <zbroja> <hit za 13> <hit za 1> <chmurka>. Dał sobie spokój dość szybko - a to wszystko dzięki temu, że wrzuciłem shielda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Po pierwsze to nie ma czegoś takiego jak paLLadyn, tylko paladyn.
A co do tematu, to ja swoim palkiem najbardziej lubie speary/gwiazdki czy coś w tym stylu + shield, oczywiście nawet jak ide gdzieś z kuszą/łukiem to biore shield i pare gwiazdek, które prawie nic nie ważą.
![]() |
#11 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 11 01 2005
Lokacja: Darłowo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Gildia: Night Ravens
![]() |
![]() Cytuj:
![]() A w angielskim jest paladin =( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 11 2005
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
niepomogla by tarcza...? o lol bez tarczy neiwychodze z depo a mając 25 lvl napadl mnei 70 knight ze skilami 80+(patrzylem na statystyki) i powiem ze bylo to na dragach wiec two handeta mial pewnei...a bez shielda bym neiprtzezyl |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
|
![]() tarcze nalezy nosic zawsze a miecza nigdy (juz lepiej sobie fist wytrenic i zabijac slabsze potworki w drodze powrotnej z piesci niz zawalac se capa ciezkimi mieczami -.-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Menzoberranzan
Imię: Sil'vaeris Irae
Gildia: Loonies
Świat: Pythera
Poziom: 126
Skille: 102/81
Poziom mag.: 21
|
![]() @up: Fajny nick
![]() Zasadniczo mistrzu, myślę sobie tak: do 35-40 lvlu na huntach strzelasz ze strzał (nie mówie tu o samym początku gdzie albo spearkami na trolle albo kamieniami na gobliny, żeby potrenić, ewentualnie troche dobić mieczem/toporem expa) potem już raczej bolty all the way Chociaż podobno na GSy z distem 100-105+ się opłaca chodzić ze strzałami ktoś Ci dał/znalazłeś, bo i tak nie doganiają a różnica w szybkości umierania nie boli aż tak. Ja z blokerem na OFie strzelałem strzałami czasem, wychodziło 35k/h tylko strzały szybko lecą. A co do miecza to ja osobiście, nosze fire sworda (bardzo lekki) i czasem sobie coś zabije.
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 04 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2006
|
![]() Ja nosze przy sobie dwarven shielda łuk i 300 strzał
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Lokacja: Golczewo
Stan: Początkujący
Imię: Majkelu
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 32/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Do 13 lvl'a nosze same speary i skilluje, później kupuje czar na tworzenie strzał (conjure arrow 450gp) i robie 1000 arrows. Później nosze 200 strzał + łuk.
![]() |
![]() |
![]() |