|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Spójrz na minimapę - widzisz ten "domek" znajdujący się na północny-wschód od położenia Fitnera? To jest domek black knighta.
Mam nadzieję, że teraz tam trafisz. @Down Nie, to nie jest PoH.
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 29-06-2006 o 20:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Thy slayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 9
![]() ![]() |
![]() Czlowieku, na minimapce masz! to PoH
up: każdemu zdaży sie pomylić ![]() Ostatnio edytowany przez Celoz - 29-06-2006 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() tylko uwazaj z treningiem w tym miejscu - za ta polnocna rzeczka jest wiedzma ktora (kiedy podejdzie do brzegu) strzela z jakichs fire balli czy fire fieldow. Radze trenic kawalek nizej (z 7-8 kratek nizej niz ten Fitner stoi) - tam jestes bezpieczny ;]
btw. fajna miejscowka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A jak tam dojsc?? bo ze wschodniego wyjscia z venore chyba sie tam nieda dojsc??
btw. witche sa u gory ;p /\ za rzeka (tak mysle) @edit to wyprzedze zanim ktos to powie w @down poscie tak tak czytanie ze zrozumieniem teraz se przeczytalem widac to w up poscie ze wiedzma jest za polnocna rzeczka ![]() ![]() nr 2. juz widze ze sie da dojsc ale jeszcze 1 ile jest tam slimow? Do niczego wiecej sam niedojde moze ktos by pomógl?? ![]() Ostatnio edytowany przez Zestar - 29-06-2006 o 20:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Lokacja: War Saw
Stan: Niegrający
Imię: Geralt ze Spychowa
Profesja: Knight
Gildia: Guards of Doom (GoDs)
Świat: Calmera
Poziom: 49
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() w tym miejscu gdzie ten typ stoi to jest jeden spawn slimow - ale po drodze ( w podziemiach) sa po kolei ja wiem? 3 respy...
tylko bardzo czesto jest uzywana ta miejscowka, wiec moze byc problem z trafieniem w "wolna linie" ![]() |
![]() |
![]() |