![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2006
Lokacja: z daleka
Imię: Demon~~
Profesja: Elder Druid
Świat: Refugia
Poziom: 52
Skille: ~~/~~
Poziom mag.: 58
|
![]() slabo widoczny bo nie dalo sie wejsc blizej ale jest + loot na koncu u blokera
http://rapidshare.de/files/24543895/orsh.rec.html mowisz masz skan by http://virusscan.jotti.org/ File: orsh.rec Status: OK MD5 de1881acf9bbef2069eb2d69780e80f3 Packers detected: - Scanner results AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing UNA Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Ostatnio edytowany przez Demon'Devil - 30-06-2006 o 12:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tego niesciagne ten kolo dolaczyl 30.06.2006 czyli dzisiaj ... zbyt barzdo sie boje o keyloggera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Zedytuję jak mi virustotal.com przeskanuje... edit: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 30-06-2006 o 13:01. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
|
![]() film czysty, a loot hmm fajny,ale nie superowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() orsh dzisiaj byl na refugii
![]() ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Lokacja: Sochaczew...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
![]() |
![]() Myslalem ze orshabaal na Refugii był tylko raz tzw. w tamten czwartek (22 czerwca) a dzis ludzie ciagle cos pisali na tradzie ... ehh ... no coz trzeba by to zobaczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() co tu duzo mowic. Grats
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
Stan: Aktywny gracz
|
![]() Boze co za nó0b !! ten facet co napisal ze sie boi i keya w filmie a nie zauwzyles ciemna palo ze jest to plik rec. -.- kiedys cos bylo ze byl wirus w rec. ale nie widzialem ani nie mialem takiego pliku na kompie ! i chyba nigdy nie bedize rec. z wirem bo wsadzenie wira w rec. jest chyba niemozliwe albo graniczy z cudem moze jakis jeden czlowiek na calej ziemi by to zrobil (zaokraglilem ) takze jak rec. to sciagaj smialo i nie patrze na date utworzenie usera .... to tez nic nie daje ze dzis stworzyl konto ... i zreszta sam mozesz przeskanowac plik no chyba ze nie wiesz jak to sie robi to nie mamy o czym gadac ... cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Lokacja: Sosnowiec
![]() |
![]() @up : Konfigurowałem kiedyś loggera i wybiera się formaty, w jakim ma być keylogger. Tam były ******, *.swf, *.gif... Ale nie widziałem *.rec. Być może takie są, kto wie.
Loot genialny aczkolwiek nie perfekcyjny ;> P.S. Czy ma ktoś filmik z perspektywy blokera ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() filmik spoko tylko szkoda że loot był dobry a nie zajebisty xD
może next orsha sypnie czymś :>
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2006
Lokacja: Kaczory
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Refugia
![]() |
![]() A mi film nie chce dzialac, dla upewnienia moze mi ktos na jaka to tibie itp. ?
![]() ![]() ![]() I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately All I have to do is think of me and I have peace of mind I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do Or who I’m supposed to be I don’t want to be anything other than me Gavin DeGraw - I don't want to be |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |