Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 11-08-2004, 20:04   #1
Masel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów

Brak ikony Zuchwałoś low levelowców

ja mam palka 20 lvl i czesto chodze na cyce(za thais)....
coraz częściej zdażają mi sie akcje gdzie czekam sobie na resp cycow lub mino guarda(jest tam jeden) i podchodzi do mnie jakis 7-15 lvlowiec i mnie przesówa zabja mi potwory(przynajmniej jednego) po czym odchodzi i przyłazi za 10 minut:[

i teraz mam pytanie: co zrobic?? jezeli go zaatakuje to sie boje ze wszysycy sie na mnie zuca(bo nie malo osob tam sie przewija) ze jestem pk:// a jak nie to znowoz sie boje ze przylezie z kumplem na jakims lepsiejszym lvlu.....
a jak mu pisze zeby sobie stad poszedl itd to on sie ze mnie smieje:[

prosze o rady
z góry thx i pozdro
Masel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2004, 20:10   #2
Sir Simak
Użytkownik forum

Data dołączenia: 01 08 2004

Domyślny

Ja tam odrazu zakladam dragon lance i takiego bereta zabijam
Sir Simak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 20:17   #3
n3m3s!s
eX Moderator

n3m3s!s's Avatar

Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck

Stan: Niegrający
Domyślny

Zasada jest jedna:

Kill all fucking n00bzzz
stary 11-08-2004, 20:20   #4
dam007
Użytkownik Forum

dam007's Avatar

Data dołączenia: 22 10 2003

Domyślny

Najlepiej troche go postraszyć, a jeśli jest naprawdę namolny zlikwidować . Trzeba tylko uważać, żeby delikwent nie miał jakiegoś innego high levelowego chara. Widziałem kiedyś, jak kolo na 13 lv, zabijał innym roty koło Venore. Ktos go zaatakował, a już po chwili, w miejscu 13 lv druida, pojawił się 50 levelowy sorcerer. Leciały SDeki, oj leciały...
dam007 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 20:31   #5
Master Mela
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 07 2004

Stan: Aktywny gracz
Master Mela ma numer GG 7065427
Evul

Ja mam genialny sposob...Zabijam. A jesli oni mnie starsza to ja ide po kolegow ii rook.
stary 11-08-2004, 20:36   #6
Cedrus
Użytkownik forum

Cedrus's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Goralith
Profesja: Royal Paladin
Gildia: MWoA
Świat: Aldora
Poziom: 83
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez dam007
Trzeba tylko uważać, żeby delikwent nie miał jakiegoś innego high levelowego chara.
Ja jak gram to mam zawsze otwarta strone tibia.com - characters. (strone tibia.pl oczywiscie tez ). Sprawdzam kazda podejrzana osobe. Wtedy masz wieksza szanse ze sie nie natniesz. Jesli noob ma tylko jedna postac to sprawa jasna, jesli ma jakiegos wysokiego lvl, to coz, swiat jest niesprawiedliwy.

Zamiast strzelania na postrach (masz biala czache) mozna probowac zlurowac mu jakiegos potworka, zablokowac droge - np explosion czy fire wave, lub jakies fieldy. Mozna tez chodzic za nim jak cien i zabijac wszystkie jego potworki - no i zabierac loot. Jednak wiekszosci ludzi szkoda na to czasu.
Cedrus jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 20:41   #7
Beny
Zbanowany

Beny's Avatar

Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek

Beny ma numer GG 1975803 Beny ma login Tlenu beny1985
Domyślny

temat-> najpierw mowisz zeby opuscil resp bo ty tu polujesz...lub zeby zostawil Twoje stworki.
Pozniej jesli dalje robi to co robil bijesz do reda (jak wroci z kumpalmi tlumaczys sytuacje ze wybijal ci stworki- wiekszosc cie zostawqi w spokoju , ale sa wyjatki)
jak po biciu do reda dalej jest upierdliwy zabijasz.

Widze ze nie masz lub nie czujesz ze masz, lub tez nie chcesz wyprubowywac swoich znajomosci...ale nie pozwol zeby noiby toba zadzily nabiles wiekszy lv masz prawo zrobic cos komus jesli robi cos wbrew przyjetym zasada. A i pamietaj za kumpli walcz do roka...innaczej po co obiecywac pomoc??^^ -> ostyatni punkt to taki maly offtopic
Beny jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 21:01   #8
Asieks
Użytkownik Forum

Asieks's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2003
Lokacja: Pustków City

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Asieks
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Asieks ma numer GG 2998491
Dumny . . .

Oh jak na Tak doswiadczonych graczy chwalicie sie zabiciem Low Levela?
Racja ze czasami jest to bardzo irytujace gdy Taki typ wchodzi ci w droge.
Jednak preferuje opcje :"10k for lvl","10 min i ide" a jak nie przejdzie to "ded?" Jednak Gdybym ja byla Tym Low Levelem na Drucie zpewnoscia pomscilabym ded swojej postaci Przemoc nie poplaca !
Asieks jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 21:40   #9
Grzes Przewodniczek
Użytkownik Forum

Grzes Przewodniczek's Avatar

Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice

Grzes Przewodniczek ma numer GG 1037977
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedrus
Ja jak gram to mam zawsze otwarta strone tibia.com - characters. (strone tibia.pl oczywiscie tez ). Sprawdzam kazda podejrzana osobe. Wtedy masz wieksza szanse ze sie nie natniesz. Jesli noob ma tylko jedna postac to sprawa jasna, jesli ma jakiegos wysokiego lvl, to coz, swiat jest niesprawiedliwy.

Zamiast strzelania na postrach (masz biala czache) mozna probowac zlurowac mu jakiegos potworka, zablokowac droge - np explosion czy fire wave, lub jakies fieldy. Mozna tez chodzic za nim jak cien i zabijac wszystkie jego potworki - no i zabierac loot. Jednak wiekszosci ludzi szkoda na to czasu.
na tibia.com mozna sobie "schowac" chara wystarczy cos tam kliknac wiec nie zawsze widac liste postaci czasami widac jednego dwa chary bo reszta jest pochowana. czasami niektorzy robia se jaja z cipu i maja po kilka kont wiec zawsze istnieje szansa ze kolo ma lepszego chara (niestety)

a teraz rada co z takim gagadkiem robic. wystarczy gostka reportnac bo to wyraznie zabronione w tibia rulez ;] przeze mnie raz kolo dostal bana na miesiac za to ze mi cycki wybijal jak trenilem sobie shelding ;];] i od tamtej pory wiecej go nie widzialem
Skille: 54/41 (cienkie wlasnie trenie ;p)
Secura/Thais
Grzes Przewodniczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-08-2004, 22:52   #10
Wukio
Użytkownik Forum

Wukio's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Libiąż

Szczęśliwy

Ja mam inny sposob. Musisz miec przy sobie fire/energy bomb.Kolo wchodzi do twojego expowiska.Ty walisz bombe.Facio uciecha ze se porespi, wraca ze spawna a tu beret.Jak to jest taki low lvl nOOb to nie przejdzie bo ma za malo hp.Gorzej jezeli to ma byc jakis high lvl. Wtedy nie dos ze przejdzie to jeszcze deada zaliczysz.Ja osobiscie preferuje tom metode bo goscia potworki na spawnie mogom zabic a ty white skulla nie bedziesz mial.

Powod:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hack!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Nienawidze tych je***** ktorzy pastwiom sie na kontach innych graczy .
Wukio jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2004, 09:31   #11
Shiva
Użytkownik Forum

Shiva's Avatar

Data dołączenia: 28 01 2004
Lokacja: Tam i siamXD

Shiva ma numer GG 4713760
Evul Uhuhuhu

Sluchaj mnie kiedys zaatakowal taki noob mimo roznicy 40 leveli heheheh.Normalnie przez moment zglupialem
Wyobraz sobie ze stojisz na cycach dobijajac brakujace xp a tu wskakuje koles i z textem Get lost...
No to stoje dalej a on z hmm i fb heheh ja patrze na level a tam taka wlasnie mala roznica huhuhu.No i musialem go zabic a to bylo calkiem szokujace przezycie.
Odkad gram w tibie pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo...
Shiva jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 12-08-2004, 10:39   #12
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cedrus
A jeżeli ma 2 postac highlevelowa na innym koncie to co wtedy ? Nie musi miec postaci na 1 koncie!
Elmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania