|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() jestem druidem na 9 levelu (oraz 9 mlvl ) o skilach 15/16
czy mam szanse np.zbic walkirie na zwarciu? powiedzcie jakimi potworami mam a zjakimi nie mam szans. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ prośba żebraka: dodajcie mi reputacje pls ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ poczatkującym druidom radze przeczytać uważnie wszystkie odpowiedzi. P.S. SORRY ZA PISMO ![]() to nie ja prosze o repu wogule to nie ja to napisalem ktos sie mi wlamal!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Piotrek druid - 12-08-2004 o 14:55. Powód: dopisek |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() Dużo zależy od broni jaką posiadasz, ale valkirii raczej nie pokonasz(podobno są teraz silniejsze, ale dzisiaj ich jeszcze nie spotkałem
![]() ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Osobiście uważam,że jeżeli już expic Druidem albo Sorciem to najlepiej iśc na waspy (te w pobliżu Ab'Dendriel), a zamiast trenić to trzaskac runy (Druid =Uhy, HMM , ewentualnie GFB , Sorc=Sd'ki,GFB,HMM)
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() re
![]() Na pokonanie viki w zwarciu, potrzebował byś 20/22 skilli. Oraz fs-a, fire axe/knight axe czy skull staff/dragon hammer. No i przydatny jakiś 20lvl i przynajmniej 8mlvl aby jakąś vite wziąść. Powinineneś ją wtedy z jedną vitą zabić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Re up : Wiem ze chodziło Ci o expinie bo o co innego miało niby Tobie chodzić ???
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() bardzo watpie jak ja mam druida na 14lvl i 17 m lvl ze skillami 19 20 i bym za zadne skarby nie pokonal ja bez runek chodze na walkirie tylko z hmm (co najmniej 5 hmm)... prosze o reputacje plz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() No wiec tak :
z podstawowym wyposazeniem jak dla 9 levelowca to chodz na: Waspy Trolle Orci snake'i na roty (uwazaj zeby kilka nie obeszlo cie bo ded) exp na tych potworkach do 12-13 levca Nie zapuszczaj sie zbyt daleko od miasta! Po 13 levcu exp jczesto na rotach ,mozesz na amazonkach i walkiriach (GFB,HMMY,itd.)nie wrecz!!! od 15-17 mozesz zaczac bic BH jesli bedziesz mial SD'y itd. Powodzenia w zdobywaniu leveli! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Re up: Z jednym bym się nie zgodził. Po pierwsze od ostatniego update beholdiery strasznie sie wzmocniły, a po drugie jeśli już chodzić to szkoda na nie sd.
|
![]() |
![]() |