|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Guest
|
jestem druidem na 9 levelu (oraz 9 mlvl ) o skilach 15/16
czy mam szanse np.zbic walkirie na zwarciu? powiedzcie jakimi potworami mam a zjakimi nie mam szans. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ prośba żebraka: dodajcie mi reputacje pls ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ poczatkującym druidom radze przeczytać uważnie wszystkie odpowiedzi. P.S. SORRY ZA PISMO ![]() to nie ja prosze o repu wogule to nie ja to napisalem ktos sie mi wlamal!!!!!!!!!!! Ostatnio edytowany przez Piotrek druid - 12-08-2004 o 15:55. Powód: dopisek |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
|
Dużo zależy od broni jaką posiadasz, ale valkirii raczej nie pokonasz(podobno są teraz silniejsze, ale dzisiaj ich jeszcze nie spotkałem
). Na razie polecam Ci trenowanie na trolach, może rotach jeśli masz dobry sprzęt ![]()
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
Osobiście uważam,że jeżeli już expic Druidem albo Sorciem to najlepiej iśc na waspy (te w pobliżu Ab'Dendriel), a zamiast trenić to trzaskac runy (Druid =Uhy, HMM , ewentualnie GFB , Sorc=Sd'ki,GFB,HMM)
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
re
iotrek Druid.Na pokonanie viki w zwarciu, potrzebował byś 20/22 skilli. Oraz fs-a, fire axe/knight axe czy skull staff/dragon hammer. No i przydatny jakiś 20lvl i przynajmniej 8mlvl aby jakąś vite wziąść. Powinineneś ją wtedy z jedną vitą zabić. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
|
Cytuj:
![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Re up : Wiem ze chodziło Ci o expinie bo o co innego miało niby Tobie chodzić ???
|
|
|
|
#7 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
bardzo watpie jak ja mam druida na 14lvl i 17 m lvl ze skillami 19 20 i bym za zadne skarby nie pokonal ja bez runek chodze na walkirie tylko z hmm (co najmniej 5 hmm)... prosze o reputacje plz
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
No wiec tak :
z podstawowym wyposazeniem jak dla 9 levelowca to chodz na: Waspy Trolle Orci snake'i na roty (uwazaj zeby kilka nie obeszlo cie bo ded) exp na tych potworkach do 12-13 levca Nie zapuszczaj sie zbyt daleko od miasta! Po 13 levcu exp jczesto na rotach ,mozesz na amazonkach i walkiriach (GFB,HMMY,itd.)nie wrecz!!! od 15-17 mozesz zaczac bic BH jesli bedziesz mial SD'y itd. Powodzenia w zdobywaniu leveli! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Phoenix Malther
Profesja: Knight
Świat: Solera
Poziom: 45
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
|
Re up: Z jednym bym się nie zgodził. Po pierwsze od ostatniego update beholdiery strasznie sie wzmocniły, a po drugie jeśli już chodzić to szkoda na nie sd.
|
|
|
|