|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() mam takie jedno pytanko dla was...otoz czy lubicie slychac POP'u?? Wiem,wiem spolecznosc tego forum jest rozdzielona miedzy hiphop-techno-rock/metal... ale ja lubie so posluchac czasem jakiegos popu..np reni jusis
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Tematom na temat (lol) muzyki mówimy NIE!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Pop jest spoko...
ie slucham go, ale nie wyobrazam sobie dyskotek bez Jlo czy innych popowych wybielaczy...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: N 51°24' E 22°16'
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Astera
![]() |
![]() jesli zaliczasz np.Brodke, Makowieckiego do popu to jest wporzo
Sława jej wszystkich przerasta, KoronA KielcE-duma miasta ![]() ![]() ![]() http://rapidshare.de/files/26504590/..._pk_1*****.html Pk cz1 http://rapidshare.de/files/27201800/...a_pk2*****.html Pk cz2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() Wiesz... różnie. Większość sux, ale znajdzie się jakaś perełka... No, ale ogólnie to: jestem na NIE.
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Pop do sluchania sux. Ale naprzyklad pojdzie sie na jakich koncert albo dyskoteke no to moze byc. No bo chyba nie bedziesz przenosil sie w stan pacyfistyczny przy blancie i reggae albo machal glowa z dziewczyna przy metalu
![]() Chociaz rozne sa gusta ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Jak widze pewne osobistości z mojej klasy, które słuchają tylko popu i tekno, mówią do wszystkich wokoło "ziomuś", uwielbiają Britni i świecą się w ciemności od mejkapu niczym ofiary Czarnobyla czy postaci ze słabego fejka, myśle że nie
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() POP to nie jest rodzaj muzyki. Jest to skrót od słowa popular (popularne), a więc POP to nic innego jak muzyka która aktualnie jest na topie i posiada sporo grono słuchaczy [Michael Jackson, Audioslave, SOAD (tak tak drodzy fani SOAD'u, sam wokalista powiedział że ich muzyka to POP ) ].
Ostatnio edytowany przez Guzik - 12-07-2005 o 20:10. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Lokacja: ZNIENACKA!
Stan: Niegrający
Poziom: 69
![]() |
![]() Pop to generalnie zlom, chociaz to tez roznie bywa. Sam przewaznie slucham Rammsteina, techno, a popu to moze.. Wilki - Bohema.. i kilka innych utworow. Bywaja perly.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() A wiecie, że Britnej ma miseczkę A!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
A Jozek spod budki z piwem nosi meskie stringi! A co to ma do tematu? :/ Wg mnie kazda muzyka jest "wporzo", jesli cos ciekawego reprezentuje...
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() Jak wszędzie można i w popie (coś mi się z komórami kojarzy...) coś fajnego. Czasem sobie posłucham, ale raczej nie lubię tej muzyki. Choć czasem jest przydatna (juz inni powiedzieli do czego.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Mylisz sie. popular-music czyli taka, ktora jest łatwo zjadliwa, przyswajalna. Nie oznacza, ze ma duzo sluchaczy;] SOAD popem? Zwlaszcza jak sie przeslucha ich ostatnia plyte - tam to mnostwo popowych kawalkow ![]() A Metallica, Tool, APC, NIN to zespoly popowe? Przeciez maja mnostwo oddanych fanow?
![]() |
![]() |
#17 | |
Master Alucard
|
![]() Pop to muzyka rozrywkowa, ktora przeznaczona jest (moim zdaniem) głównie na dyskoteki. Rozwalają mnie tylko wypowiedzi nieobiektywnych "ziomków" i innych ludzi lubiacych tylko jeden typ muzyki. Troche obiektywizmu ludzie! Muzyka popularna, "POP", jest "wporzo" jezeli ci sie podoba.
![]() Gdy usłyszałem pierwszy raz Mandaryne zaczelo mi sie zdawac, ze disco polo na nowo wrocilo do polski ![]() ![]() Mam nadzieje, ze ten temat nie zamieni sie w kolejna bezsensowna klutnie na temat "Jaki gatunek muzyki najlepszy" ![]() Cytuj:
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 13-07-2005 o 08:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
![]() |
![]() Pop? Eh, aż trudno uwierzyć że ktoś robi "taką" muzykę. Dla mnie to żałosne.
"Jestem na nie" Ostatnio edytowany przez ripper - 13-07-2005 o 08:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |