|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Wielu ludzi zmienia imiona w Tibi, ponieważ nie podobają im się tudzież z innych przyczyn.
Ja, jeden z forumowiczów, mam do was, innych forumowiczów, małe pytanie: Jak zmienić imię w Tibi? Czy potrzeba do tego Pacc? Jeżeli wiecie jak (a mam nadzieje że wiecie) to prosze opiszcie krok po kroku jak to zrobić. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() ilu juz...takich..ekhm ludzi bylo? ktos liczy? NIE DA SIE ZMIENIC!!!!!! JAK ZES SOBIE WYBRAL NICK C***ZELAZNY CZY COS TAKIGO TO MUSISZ Z TYM ZYYYYCC!!!! :/ czlowieku litosci
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Proces ten jest procesem złożonym i nie zawsze się udaje... wymaga stanowczych kroków podjętych jeszcze przed stworzeniem postaci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() nie zdazylem zeditowac. czlowieku jakby mozna bylo zmienic nicka to wyobraz sobie: Jakis koles pkuje ciebie i kilkanascie osob dostaje bana wraca do gry pod nowym nickiem i cieszy sie bomnoze robic dajel to co robil
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Płock Poland :)
|
![]() Da sie zmienic imie
Sam mialem namelocka wiec wiem. Mialem ksywe Slodka Jogadzianka i powodem namelocka bylo to ze ksywa nie opisywala czlowieka/osoby (jakos tak). No i tam bylo "from polish sweet roll with blueberries". Aby móc sie zalogowac postacia musialem wejsc na moje konto na tibia.com i tam wpisac imie obecne, pózniej czekalem az imie zostanie zatwierdzone i moglem juz grac. Jednak teraz mam nowa rubryczke, gdy patrzys na moja postac na tibia.com, jest to rubryczka byle imiona i tam pisze slodka jagodzianka. Wiec imie sie da zmienic, ale nie ma to sensu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Radziłbym panom lekturę zasad nazewnictwa postaci w tibii... ew. jak ktoś chce to może sobie obejrzeć moją batalię o zmianę nicka w Tibii na Boardzie Gamemasterów na forum Tibia.com zobaczycie, że to nie takie proste... http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=523379 |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Dzięki wam za odpowiedż. Myślałem, że można zmienić imię tak ot sobie, ale teraz wiem że nie. Wielkie dzięki za odpowiedż.
Temat można zamknąć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Tez sie starałem o namelocka. Tutor sie zgodził, GM już nie.
Istnieje cień szansy. Jeśli jestes w gildii z jakims GM i utrzymujesz z nim cholernie dobre kontakty to moze zalozy ci locka 'po znajomosci', ale osobiscie bym na to nie liczyl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: Ostrów Wlkp.
![]() |
![]() sam zmienialem nicka
![]() ![]() P.S niepisz do GM`a jak nick ci sie znudzi wyobraź sobie jak by kazdy co chwila do niego pisał o zmiane nicka pisz tylko jak to coś naprawde ważnego |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |