![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ![]() by bylo jasne, jestem bytem leniwym, porysowalem se wieczorkiem (dzisiaj dokladnie o 22 sobie porobilem) i naprawde nie mam ochoty poprawiac jej cycow, robic cesarke na brzuchu albo wyginac paluchy na lapach ![]() poprostu wystawilem bo mi sie nudzi i ostatnio nie mialem okazji wpisac tematu o glupim tytule ^^ endżoj ![]() Nowa, troche bardziej dopracowana boginii :3 Ostatnio edytowany przez limenu - 04-06-2006 o 19:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mimo,że to rysunek,bardziej przypomina pixelart
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() moje subtelne, lecz widoczne kreski zostaly zwalone przez skaner ;p. Ich pozostalosi widac na cielsku tego wezopodobnego stwora
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 03 2005
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Fading Suns
Świat: Titania ;)
|
![]() Fajne. Twoja odpowiedz w pierwszym poscie mnie rozsmieszyła. Wszystko ładnie a tu "Cyców" Nie no ale obrazek good.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() Bardzo ładny rysunek. Podoba mi się że jeszcze ludzie mają pomysły na nowe kreatury
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
Stan: Niegrający
|
![]() Wd. mnie mash talent, tylko trzeba go umiejętnie rozwijać. Wypowiadam się jako "rysownik". Dobrze ci radzę poczwicz sobie rysowanie różnych części ciała w powiększeniu, to pomoże ci w "dodawaniu twoim rysunką życia", ze mną terz tak było ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
![]() |
![]() caveki > szczerze jestem ogromnie ciekaw Twoich prac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @caveki
... ... ... . Dlugo myslalem co odpowiedziec, bo jak przeczytalem to troche mi oko zbielalo ... Albo daaaaaawno nie byles na forum, albo nigdy nie spotkales sie nigdy wczesniej z pracami lima (co byloby dziwne) Tak samo jak bryndii chcialbym (BARDZO) zobaczyc Twoje prace skoro pouczasz kogos takiego jak lim ![]() (NIE! Wcale sie nie podlizuje ... bo nie mam po co. Poprostu zawsze podobaly mi sie prace limenu)
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() @Randlemen
Nowe kreatury? przecież to jest serpento-podobne :/ @topic No, te palce wyglądają beznadziejnie ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie ma co kryc, palce sa beznadziejne ^^. Ale to da sie dopracowac.
@Virusmaxi nie znam tego stwora, masz jakies foty albo co? Poogladal bym sobie. @Caveki aaa.. taak... ehe.. @all gdzie sie podziala moja kultura? ^^' Dziekuje za komentarze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Popraw palce, wyczyść szkic, daj na digart.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Limenu!
Nupie jeden, ty się na mnie obraziłeś. Nie wybaczę ci tego ;P. I jak zawsze mogę pozazdrościć tobie i powiedzieć, że nieźle się uśmiałam widząc takie teksty: Cytuj:
![]() ![]() To tyle (?) Ostatnio edytowany przez Eileen - 30-05-2006 o 23:18. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Ze mna posprzeczać? Widocznie mnie zle zrozumiałaś ^^ Ja tak samo jak i Ty jestem jak najbardziej za pracą limenu, a te palce mi wcale nie przeszkadzaja ... moze nawet daja "coś" do pracy ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() @up
Gdzieś zaszło nieporozumienie, ale wolę tego nie rozstrzygać w momencie, kiedy przed oczyma majaczy mi już obraz mojego łóżka ![]() Limenu, my cię lubimy (dręczyć) i twoje obrazki też... ^^ Ostatnio edytowany przez Eileen - 31-05-2006 o 00:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Słabe. Ty jesteś słaby. Praca jest słaba. Wogóle wszystko co twoje jest słabe.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Cytuj:
Albo w dziale potwory, pomiędzy Grorlamem A dragon lodrem jest Serpent spawn ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() E tam, gdzie temu tu do serpent spawna
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oo'
To TY dopiero masz wyobraznie. Ten waz oplata jej ciala o nie jest jej integralna czescia, tylko zawsze trwajacym przy niej pupilkiem.. no przeciez jak by mial wychodzic z jej tulowia, skoro im wyzej, tym bardziej sie zmniejsza ogon? Cala reszta dla mnie jest niepodobna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehe, dubleposting jest fajny :3
A tak powaznie, to dodalem nowa pracke w 1 poscie ;]... |
![]() |
![]() |