|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam! (to mój pierwszy poradnik więc proszę być łagodnym
![]() Chciałbym napisać o problemie którym jest Orc Spearman na Rooku. Jeżeli masz ochotę na studded legs, to najczęściej idziesz na orc spearmana. Niestety jego siła jest ogromna i wiele początkukących ginie od tego potwora. Ja mam technik by go pokonać. Po pierwszę, potrzebne są dwie osoby : Bloker + ataker. Najważniejsze jest by bloker byl na zielonej tarczy i to ( to chyba najważniejsze) by kręcił się, po całej planszy nie atakując orka. Wtedy zielony, będzie zmieniał pozycje, i nie będzie w ciebię żucałucznią ( przynajmniej nie tak często). Druga osoba musi go atakować na full. Wtedy ginie bardzo szybko. Ta technika działa też na inne strzelające potwory (np. minotaur archer), ale najpierw proponuję poćwiczyć to na orku. Mnie to nigdy nie zawiodło. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Yako'taka
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Skille: -/20
|
![]() A nie lepiej poprostu go zblokowac gdzies miedzy krzakami i bic?
On ma bardzo slaby armor i nawet gracz na 5-6lv moze go zabic solo bez wiekszych klopotow (chyba, ze bedzie mial wielkiego pecha i dostanie 5x ~30 xD) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Ale jestes odkrywczy.. blokowac z zieloną tarcza na full def... a jak juz checsz zrobic taktyke na potwora to masz przyklejony temat, nawet nie wiesz gdzie swoj smieszny poradnik umiescic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
n/c
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Nie bądzcie tacy ostrzy w końcu to jego pierwszy "poradnik".
Mnie osobiście się podoba, chociaż preferuje inne sposoby. Wytłumaczone przystępnie, chyba osoba, która gra 2 dzień by to zrozumiała. Może się kiedyś komuś przyda...
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() dobrze że podklesliles 'może'
![]() |
![]() |