![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() poznalem nowo gre i szczeze mówiac dopiero sciagam ale mysle ze nie jest zbyt skomplikowana a mianowicie chodzi w niej o to ze gracze z calego swiata oblegaja zamek shilon krew leje sie strumieniami a jak ktos gral w dark eden to wie jakie rodzaje broni moza spotkac ale ich samych jest miliony z kazdego rodzaju mozna takze chodowac zwierzaki zaczynajac od prostych demonow a na smokach i diablo podobnych demonach konczac wiekszy opis zjadziecie w CLICK nr2/2004 na stronie 15
oto link do strony glownej http://biosfear.tiscali.co.uk/ jest przejzysta i po ang. a oto obrazki: walka ze zwierzaczkiem ![]() przygotowania do bitwy ![]() PS jak zakladacie konto to radze na skrzyne @wp bo na nia odrazu jest e-mail od biosfear team który jest niezbędny do rejestarcji aha i jezeli znajde więcej czasu to podam szczególy tej gry bo zaraz zbijam do szkoly
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. Ostatnio edytowany przez kołbaś - 20-03-2006 o 11:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zdaje sobie z tego sprawe ze to duble post ale chcialbym odswiezyc temat i spytac sie czy ktos w to gra lub sciagnal i jak juz gra to czy mu się podoba
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() chcialem ale mi sie odechcialo...zbyt dziecinna graficzka..a takich mam dosyc... wolablym sobie pograc w RYLa 2 (a jeszcze bardziej 1 - on nie tnie i wogole lepszy).. ale RYl 2 mi troche (uhm... malo powiedziane) przycina ;/.
To jest takie ... Mu Onlajnowate |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a czy wogule sciagnales ją bo teraz up date'uje ją i cos mi nie idzie max 3 kreski i jakis bland
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() ~20 % ... anulowalem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ale pls sciagnij ktos ta gre bo mi cos z up date a nie wiem czy komus tez tak sie wali
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
Imię: Luczniczka
Świat: Maple Story
Poziom: 18
Skille: 13(luck
|
![]() Ja grałam wczoraj jakaś rasą na a.... GRA NORMALNIE EXTRA
![]() ![]() Dzięki za stronke
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() Jak dla mnie to za wielkie miecze i giwery.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Tam gdzie światło nie dociera
Stan: Początkujący
Imię: Magnum Alastor
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 17
Skille: 44/43
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() No ja ściągam tę giereczke i mam już 24% ;p Wygląda na niezła a skoro "Krew leje się strumieniami" to raczej jest niezła ;p
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
Stan: Niegrający
|
![]() Już 21%. Jak ściągne editne, ale sądze że gra może być bardzo miła
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() na paczatku masz male mieszcze i bronie bo te osóbki na ss to wysoko lvl postacie ale z lvl na lvl te bronie beda fajniesze i lepiej wyglądały
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Łuków
|
![]() hmm kołbaś mam takie pytanie. Czy tobie update też nie chciał iść bo mi stoi gdzieś tak na 5% i niechce iść dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Gdansk
Imię: Muminki r0x
Świat: TVP 1
|
![]() Uuuu czaiłem się na tę gre od jakiegoś czasu ;p codziennie przeglądałem ten temat no i dzis zaczełem ściągać. Jeszcze 20 minut ;> tylko ten ogień taki jakby... nie pasujący do 3d
![]()
21:00 Auro Dano [13]: buy wand of dwarfenbreath Oddech krasnoluda r0x -Hi -Notka -No? -So Stfu&Bye Nob!1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Sciągam wydaje sie fajne bende grał humanem albo tym z mieczem.
Na którym servie gracie? Bo w guide na zdjęciu pokazane są 2 servery.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() no to tak sa oficjalnie 3 servery ale 1 nie dziala z nie wiadomych mi powodów
ja gram glownie na tym 1 od gory a ten 1 od dolu to nie dziala sa 4 rasy human/bulkan/magowie jakys/i jakies elfy human wala z pistoletow bulkan axe i miecze a obuchów nie ma chociasz sa takie co wyglądają jak obuch ale to axe co do up load okolo 10 razy idzie do 3 paska a potem blad kiedys tam zostawilem up date i poszlem do sql jak wrucilem to juz sie sciagnelo ale z relacji mojej mamy bylo powiedziane ze ostro dlugo i dopiero 15 min przed moim przybyciem sie sciagnelo (czyli od 8 do 15.00 +/-) jak cos to gadac lvl ja mam 17 prawie i bede nosil caly warrior secik bo nie wiem czemu legi wymagaja 17 lvl a armor 14 bootki i helm chyba 12 tak dziwnie jak juz to arm 17 a nie legi
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2005
|
![]() Ja gram na 1 serwie od góry servie mam 15lvl z gun.
![]() Ostatnio edytowany przez Ojczul1 - 25-03-2006 o 11:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up
OMG CO Z TOBA to nie jest strzelanina tylko normalny mmorpg tylko dziwny bo questy to sie bieze z takich kamykow troche to dziwne ale da sie wytrzymac a ze sa ludzie z pistolami to nic to jest bron jak kazda inna i mozna ja porownac do luku bo luk tez strzela na odleglosc
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2005
|
![]() Zaraz.. na jednym screenie widac jakis zamek sredniowieczny i smoka na nastepnym futurystycznych playerow ze spluwami na laser
![]() ![]() After the Registration, you will be able to play and test BiosFear for ONE MONTH FREE of charge To chyba znaczy ze jest platna :/
nie mam podpisu bo nie kupiłem długopisu Ostatnio edytowany przez Minox - 07-04-2006 o 11:04. |
![]() |
![]() |