|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
|
![]() Wzoraj wróciłem z wakacji. Nie było mnie miesiąc. Jak chce włączyć Tibie. To wyskakuje mi okienko w którym pisze:
Cannot connect to a login server Error: Connection refused All login server are offline. Check www.tibia.com for more information. For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com. Wcześniej grałem i było wszystko OK. Nie wiem może to przez ten nowy update ale, przecierz ściągnołem i zainstalowałem nową tibie. Prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
|
![]() A o ktorej wczoraj prubowales sie zalogowac i czy juz dzisiaj dziala??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() sprobuj podmienic pliki (instaluj do folderu gdzie tibia juz jest) lub popatrz w Options bycmoze masz zaznaczone Test Server Login i nie zauwazyles
jesli to niepomoze to ni mam zielonego pojecia co jest
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() Zrob inaczej. Skopuj TYLKO mapy i plik gdzie sa twoje ustawienia bindow w Tibii. Odinstaluj Tibie oraz pousuwaj z rejestru wszystko co sie nazywa Tibia. Teraz sciagnij jeszcze raz klienta (http://download.tibia.com/tibia73*****), zainstaluj, zrob restarta kompa i sproboj pozniej odpalic. Ew zobacz jeszcze na www.tibia.com czy server na ktorym grasz dziala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Z przed kompa
![]() ![]() |
![]() testa na bank nie ma zaznaczonego inny tekst wyskakuje sciagnij sobie nowego clienta setupa i zainstaluj jeszcze raz moze pomorze
|
![]() |
![]() |