|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Stworzylem ten temat do dyskusji nad ptasim mleczkiem. Jaki smak najlepszy? Czy w ogóle lubicie ptasie mleczko? Skad jego nazwa? Czy warto je kupować?
Moim zdaniem smak ptasiego mleczka jest lepszy niż marcepan! Najlepszy smak wg. mnie to cytrynowy. Wprost rozpływa się w ustach! Jedzac ptasie mleczko czuje sie jak w niebie! Majestat jego smaku powoduje że czuję się jak ptak zanurzony w smaku świeżej ryby! Proszę nie pisać głupich postów, chcę, by ten temat był przeznaczony do dyskusji nad doskonałością PTasiego Mleczka. To nie jest temat z serii "Czy lubicie sex", ale temat stworzony naprawde na serio.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: Adash Karste
Profesja: Paladin
Świat: Furora
![]() |
![]() mmmm ptaaaasie mleczko kocham te rzecz. Najlepszy smak? hmm ja preferuje waniliowy i truskawke.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widzę że ten jakże piękny temat nie cieszy się popularnością... trzeba by was zachęcić!
Wymyśliłem pewien wiersz: Ptasie Mleczko jest jak oaza mleczna miodem płynąca jak ryby złowione w blasku słońca to wszystko dzięki Wedlowi znanym jako podniebienia azylowi jego majestat jest smakoszom znany przez wielkich ludzi lubianym jak pieniędzy morza piękne jak polarna zorza błyszcząca w kosmicznej otchłani ciemności, jest jak latarnia na morzu przez sztorm okrutny nękana wielkie są Mleczka poczynania, wzbudzanie uznania w Wielkich wyłącznie, bo prostacki jęzor nie ma praw znać Mleczka gęzor Delikates typu ptasie mleczko uspokaja, pozwala zanurzyć się w wielu rodzajach nut dekadencji, pozwala delektować się życiem jak ciąglym kosztowaniem tego wspaniałego wyrobu! Mój piękny Temat jest w dziale o wsyzstkim i o niczym, można tu dyskutować o wszystkim. Cytaty z www.wedel.pl: Mamo! Jakie jest niebo? Niebo jest niebieskie. A co jest na niebie? Na niebie są chmurki. A chmurki są... Wiem! Cytrynowe! Na chmurce, w przeciwsłonwecznych okularach, w stroju kąpielowym, z lekkimi myślami i waniliowymi marzeniami. A czas się zatrzymał... Przygotowujesz czekoladę, bierzesz chmurkę... za mało, trochę więcej... Bierzesz ją, kąpiesz w czekoladzie... Bierzesz następną... Kąpiesz w czekoladzie... Pycha... Od dziś na słońce mówimy Karmel. Na Saturna - Karmeluś. Na Ziemię - Karmelek. Na Księżyc - Karmelątko... A na niebo? Może Karmelebo?
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 17-08-2004 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wodzisław Ślaski
|
![]() ... Heh To Forum o Tibi tak mi sie zdaje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Cytuj:
Ja lubie ptasie mleczko cytrynowe i waniliowe, reszty nie probowalem ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() Mniam, mniam, teraz to mam smaka i musze leciec do sklepu przez ciebie
![]() Ja lubie wszystkie smaki, a najbardziej waniliowy.... ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Wilq - 19-08-2004 o 13:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() Cytrynowe rządzi i już!
I NIE MA MOCNYCH ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2004
|
![]() Zgadzam się z Natooratem i Scorcerem.
Cytrynowe jest najlepsze ![]() Moje ulubione i w ogóle pyszne ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() A ja Wam mowie, ze to wstretna reklama i juz! Wedel suxxorz, jeszcze na dodatek przysyla swoich "szpiegow" na fora =P
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mleczko News!
Przed chwilą, zachwycony smakiem mleczka wysłałem email pod adres [email protected], a jest to adres mail dotyczący smaku produktów Wedla! Mail miał dokładnie taką zawartość: Cytuj:
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Waniliowe, ewentualnie truskawkowe
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmmm panie Denaturat....Musisz być trochę tęższy jak cały czas mówisz(i może nawet jesz)ptasie mleczka
![]() ![]() ____ pewnego razu w wytwórni czekolady wedla, do wytwórni przyleciało kilka ptaków,były najedzone,puściły swoje"mleczko" do Wielkiego naczynia z roztopioną czekoladą i...fiuuu.. tak powstąło ptasie mleczko ![]() _____ Pozdrawiam
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Re Lord Shard: Ciesz się że nie widziałeś mnie na żywo.
![]() Odpowiedzi na mój piękny mail ani widu ani słychu... ale nie załamujmy się! Pamiętajcie o tej pięknej rzeczy!: Przygotowujesz czekoladę, bierzesz chmurkę... za mało, trochę więcej... Bierzesz ją, kąpiesz w czekoladzie... Bierzesz następną... Kąpiesz w czekoladzie... Pycha... Przepis na czekoladowe PTASIE MLECZKO! mhmhmhmhmhmhmmm... @Re Ulrek, Lord Karik: Die, unbelievers!
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 19-08-2004 o 13:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hehehe jakby był dalej licznik postów,to bybłoby to niezła nabijalnie
![]() ![]() ____________ @RE Denat: Możaesz mi wysłać fotkę przez GG... już zwiękaszam ramki do 1000x1000 pixeli starczy? ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() A ja wam powiem że ptasie mleczko jest obrzydliwe. I tyle. Dowidzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: venore
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|