|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
![]() |
![]() Ta stronka ma prawie wszystko ;]
Ale narazie co dopiero ja dodalem wiec moga byc bledy www.tibia.xit.pl nie zararzajcie sie ze wono chodzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() o.0 bardzo fajna i ladnie zrobiona stronka bardzo popoprawiaj bledy i pododawaj to czego brakuje i bedzie jedna z najlepszych polskich www. o tibi serdeczne gratz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Norwegia
Imię: Chaos
Profesja: Knight
Gildia: a Kcesz w Pysk O>o?
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 88-84
Poziom mag.: 7
|
![]() No to tibia.pl ma kąkurencje nawet niezła ta strona niepowiem niepowiem
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2004
|
![]() Troche sie ładuje ale spox stronka. Kalkulator do skilli i sily ciosu juz gdzies takie widzialem
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Nom, nieźle, nieźle. Pierwsze wrażenie dobre. Jednak te kalkulatory powinieneś później sam stworzyć, albo przynajmniej na j. polski przetłumaczyć. Co do layouta, to ten biały jakoś nie pasuje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() wypas stronka pracuj dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Bardzo ładna stronka!! Ale te kalkulatory skilli - nieładnie, oj nieładnie
![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Nie to, zebym sie czepiał, ale mogl bys Tibie GG czy co tam uzywasz do swiatla wylaczac na screenach
![]() A po za tym popraw skrypty JavaScript. Jak sie nie wylaczy pokazywania komunikator o bladach, to nie da sie nic robic na stronie, co chwila blady wyskakuja przy samym ruszaniu myszką po menu (konkretnie coś źle masz z MouseOut) Zaś co do kalkulatora - wpisałem swoje skille i broń i... hmm, wynik zdeczko za wysoki mi wyszedł. Wiesz, to zalezy, co bijesz, jest zbyt wiele czynników mających na to wpływ. Po za tym brakuje kilku obrazków. A że paru elementów strony nie ma, to się nie czepiam, bo widać, że pracujesz nad swoim dziełem, i ogólnie idzie Ci to całkiem nieźle.
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
|
![]() Cytuj:
![]()
Najwazniejsze to swoje myslec swoje mowic chociaz czasem ludzie to gnoje maja tylko swoje nie pomoga nikomu a trzeba pomoc, zabija wzrokiem pelnym zawisci, uwazaja, ze sa czysci - egoisci. Dodajcie mi reputacji plx ^.^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Hmmz wiesz nie chcialem sie czepiac ale coz sam jestes winien:
Kto pozwolil ci wykorzystac MOJE tlumaczenie newsa z tibia.com? Powiesz ze sam tlumaczyles to ja odpowiadam: txt zawiera moje zwroty, co do slowa jest identyczne... Bah nawet masz tresc zmieniona tak jak ja ją zmienilem zeby zachowac spojnosc a nie wierne tlumaczenie. O tym ze nie masz polskich liter bo ja ich nie uzywalem w tlumaczeniu juz nie wspomne albo o paru bledach jakie zrobilem. Krotko mowiac PLAGIAT! Niestety dalej strony nie dano mi testowac niz do pierwszej strony gdyz umiesciles strone na Interii. i piekny napis: "Godzinny limit transferu dla konta tibialolki.w.interia.pl umieszczonego na serwerze MIASTO WWW został przekroczony. " mozesz mi powiedziec co to za genialny pomysl umieszczac strone na interi? Jest pelno inyych hostow! Jak worci strona to z checia zaczne szukac dalej txtow innych ludzi :rolleyes: jak robisz strone to rob to pozadnie.... P.S. tak jestem zly, wredny, glupi, egoistyczny i wredny. I mam to gdzies.... (to dla tych co sie lubia mnie czepiac) |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2003
Lokacja: Kalisz, Łódź
|
![]() stronka jak kazda o tibii - pelno takich
do interfacu: zmien kolory na mniej jaskrawe, i w menu daj wyrównanie do lewej-bedzie przejrzysciej. Transfer przekroczony koniecznie zmien serwer.jest tyle darmowych (piwko.pl,of.pl,...) nie pamietam wiecej bo dawno nie sprawzdalem ofert.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sorki za to co zrobiłem to był pierwszy i ostatni raz
![]() Jeśli tak to powiedz mi gdzie powinnem umieścić stronke aby dobrze chodziła ?? Wiesz nie jestem taki wyjadacz jak ty ![]() ps. Dzięki za uwagi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() strona zawiera baaaaaaaardzo duzo bledow juz po pierwszym sprawdzeniu zauwazylem dosc duzo przyloz sie troche
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 05 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Moim zdaniem Dr. Omader się czepia. Pewnie dlatego, że dobrze zapowiada i boi się
![]() PRACUJ DALEJ MOZE NIEDLUGO BEDE WCHODZIL NA TWOJA STRONE, A NIE NA TĄ. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() No no stronka niezla
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Tak macie racje ma blędy
![]() To przez to że nie uwarzam na lekcjach informatyki i zamiast buszować w HTML'u gram sobie w Tibie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() ekhm.
http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ to jest link do strony Yodaya. jedna z lepszych stron o tibii, chodź mało reklamowana, nie widziałem jeszcze amatorskiej strony Tibii, która nie kradła by z w.w. strony czegoś. Nie przeglądałem strony Xifuzal'a całej, no ale kalkulatory na pewno są kopiowane od Yodaya. Jeżeli chcesz zaistnieć ze swoją stroną, zrób ją sam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 02 2004
Lokacja: Gostyń
![]() |
![]() LIMIT TRANSFERU PRZEKROCZONY |
![]() |
![]() |
![]() |