|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam 21lvl pallek skille 70/53
![]() ![]() !
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 04-04-2006 o 12:02. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Hmm.. Zacznij używać crossbowa i boltów..
Level porób... Może też chodzi o to, ze w lepsze potwory walisz? Nic innego nie ma sensu :hmm: |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mój ""Best"" to 10 arrows na jednego skeletona -.-
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Rzeszów
Świat: World
|
![]() Hmmmmm dziwne kiedyś miałem palka z 43 dista i na 3 strzaly gasiłem mino guarda...
Może jakiś bug? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2005
Lokacja: Przasnysz
|
![]() DJ Necro coś wkręcasz.
Strzały mają 30 ataku, a ja mam skill 44 i spearem (25 ataku) wale do 65 dmg (rotworm/skeleton na jeden strzał wchodzi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna
Stan: Aktywny gracz
Imię: Vasilij Zajcev
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() Palek z takimi skillami i skeleton na 10 strzałów to w/g mnie raczej niemożiwe. Może tak jak ktoś wcześniej powiedział to jest jakiś buj albo coś. Zrób palka od nowa jak coś
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2005
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
![]() @ topic lol dziwne -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Autor coś tu wkręca lub poprostu raz mu wyszła gorsza partia "hitów" i odrazu panikuje...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ładna ściema, ja z 70 distem na 16 lvlu klepałem dragi i hity często ponad 100 wchodziły (teraz mam prawie 71 dista i max hit 135~).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co z tego że bolty biore tyle samo wale albo i mniej wbiłem 22lvl i dista do 71 i jest to samo a nawet GORZEJ!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Może Cip Soft sobie czasem jaja robią i zmieniają na chwile statsy np. wilka żeby sie kilka zrespawnowało z o wiele większym shieldem niz ma w rzeczywistosci, a potem takie cioły jak my się głowią nad tym, czy to bug czy kara boska (w karze boskiej mialem na mysli CS ;P )
a komu sie zdarzało, że czasem musiales kilka potworków zabic, żeby nasza postac "rozgrzala sie" i nastepnego stworkowi dowaliła critica? ;P To jest prawie to samo.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 03 2006
Lokacja: Chojna
Imię: Vasilij Zajcev
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: 21
Poziom mag.: 20
|
![]() Wiesz... gdyby cipsoft się tak bawił to myślę, że stracił by kilku ładnych graczy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przez te jaja prawie padłem na głupim dragu nie hitając nawet 100 z bolta zurzylem 4 uh (tyle co mój knight na 20lvl)!!!Dla porównania mój friend lvl21 skille 58/50 tez pall z arrowami dawał mozniej miał hity po 100+ z hmm ja ciskalem po 27 on po 40 ja mam 12mlvl on 9mlvl
![]()
Dzieciom spear'ów mówimy stanowczo NIE! <mrok> ale mam nieziemską babcie ![]() <mrok> ostatnio jak grila robiłem, to weszła do kuchni, gdzie dziewczyny robiły jakieś mięsko <mrok> i rzuciła hasło: Wiecie dziewczyny, mówią, że gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść <mrok> po czym odwraca się do facetów i mówi: ale jest co podupczyć.. <mrok> umarliśmy ![]() 13:05 Vanessa Haghens [10]: kto chce robic sex ze mnom Ostatnio edytowany przez DJ Necro - 05-04-2006 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1.Taką kiepską partie Hitów miałem przez 3h wbijają na DC 2.Myślę,że upade maczało w tym palce bo na 7.5 mój best hit w draga był 206 ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Up@
Uwazaj bo za 200+ hitniesz draga na 70 dist -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Pieklo
Imię: Legolas of Anarchia
Profesja: Royal Paladin
Świat: Silvera
Poziom: 47
Skille: 78/51
Poziom mag.: 15
|
![]() Cytuj:
LOL Smiac mi sie chce 200 w draga? he? moze na 20 discie? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
![]() |
![]() |