|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Bytom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rala Kiyaa
Profesja: Druid
Gildia: Renegade Legion
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: -- / 21
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() jestem nowy na tym forum i to m.in dla tego ze znalazlem w niedziwedziu honeycomb
![]() ![]() ponoc ten plaster miodu jest lootem tylko dla Os [baarddzo rzadzko] ale jest rownierz dla misi [baardzo rzadko]... No i jak to odkrylem to chcialem to zglosic i zarejestrowalem sie na tym forum tylko ze bylem nierozeznany w pisaniu tematow "gdzie jaki post"; -poprostu niewiedzialem gdzie napisac ![]() napewno ktos z was patrzal na dodatki na tibia.pl i wszedl w plaster miodu i widzial ze wypadda on tylko z osy, a po moim PM do Administratora tego forum dopisali Niedzwiedzia... ![]() --co jest swieta racja, niezmyslilem plastra miodu w misiu-- ponizej zacytuje moj list do 1 z Adminów: Cytuj:
![]() ![]() Pozdrowienia dla wszystkich grajacych w LUMiNERII i w ETERNII... hehee, pozostalych tez pozdrawiam ![]() (niestety niezrobilem screena, jednak jesli ktos natrafi na plaster miodu w niedzwiadku to niech zrobi screena i wkleji pod tym postem, a ja nadal bede szukal...) Ostatnio edytowany przez Rala Kiya - 11-08-2006 o 14:09. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 08 2006
Imię: Tawer Redeye
Profesja: Sorcerer
Gildia: Serpent Seekers
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Skille: Wole ml
Poziom mag.: 11
|
![]() Bylo to napisane na forum ale chyba zapomnieli dopisac wiec przypomniales adminowi o tym. Wiec to nie odkrycie ale przypomnienie(odkrycie dla ciebie).
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
![]() |
![]() Who cares...
||
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Bytom
Imię: Rala Kiyaa
Profesja: Druid
Gildia: Renegade Legion
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: -- / 21
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() jakto kogo... ja sie ciesze ze odkrylem, tj. przypomnialem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() panownie co to za krytyka, sarkazm pogratulujmy masterowi [; a tak na następny raz młody forumowiczu od tego jest dział błędy na tibia.pl czy jakoś tak tam sobie można dowoli raportować takie nieścisłości
#6 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() naprawde jestes dzielny , pewnie to syn Indiana Jonsa