Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 11-08-2006, 14:06   #1
Rala Kiya
Użytkownik forum

Rala Kiya's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Bytom

Stan: Aktywny gracz
Imię: Rala Kiyaa
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: -- / 21
Poziom mag.: 22
Rala Kiya ma numer GG 7932984
Dumny odkrylem "honeycomb" w misiu

jestem nowy na tym forum i to m.in dla tego ze znalazlem w niedziwedziu honeycomb a liczylem na fooda .
ponoc ten plaster miodu jest lootem tylko dla Os [baarddzo rzadzko] ale jest rownierz dla misi [baardzo rzadko]... No i jak to odkrylem to chcialem to zglosic i zarejestrowalem sie na tym forum tylko ze bylem nierozeznany w pisaniu tematow "gdzie jaki post"; -poprostu niewiedzialem gdzie napisac .

napewno ktos z was patrzal na dodatki na tibia.pl i wszedl w plaster miodu i widzial ze wypadda on tylko z osy, a po moim PM do Administratora tego forum dopisali Niedzwiedzia...

--co jest swieta racja, niezmyslilem plastra miodu w misiu--

ponizej zacytuje moj list do 1 z Adminów:

Cytuj:
Witam, dopiero co sie zarejestrowalem na forum i mam informację, która odnosi się polskiej strony domowej gry Tibia, a mianowicie działu dodatki (aby niebylo nieporozumien jestem aktywnym graczem Tibii na serwerze Lumineria).

Jednym z wielu nowych dodatków jest "plaster miodu". Ponośc wypada on z "Wasp" czyli z Osy. Ja na Rookgaardzie na nie nie chodziłem ponieważ niemiałem zamiaru ryzykować końcowym napisem "You are dead" ... Jednak chodziłem polować na niedźwiedzie ("Bears"), w których znajdował się cenny dla mnie "food" (jedzenie; "meat' & "ham") i licząc na zdobycie pokarmu trafiłem w niedźwiedziu na ten o to "plaster miodu" ("honeycomb").

I teraz moje pytanie brzmi: "dlaczego niema w dziale potwory wypisanego, iż z niedżwiedzia jednym z loot'ów równierz jest plaster miodu?"

Wybacz, że takim językiem napisałem treść, ale chciałem aby wyglądało to jakoś ludzko...

p.s: jesli to nie do pana takie rzeczy należy zglaszaćto bardzo prosilbym o podeslanie tej wiadomosci do odpowiedniej osoby.

Serdecznie pozdrawiam,
Z poważaniem Adam
I jesli to moja zasluga to dziekuje za pozytywne rozpatrzenie
Pozdrowienia dla wszystkich grajacych w LUMiNERII i w ETERNII... hehee, pozostalych tez pozdrawiam

(niestety niezrobilem screena, jednak jesli ktos natrafi na plaster miodu w niedzwiadku to niech zrobi screena i wkleji pod tym postem, a ja nadal bede szukal...)

Ostatnio edytowany przez Rala Kiya - 11-08-2006 o 14:09.
Rala Kiya jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-08-2006, 14:09   #2
Awer Redeye
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 08 2006

Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 16
Skille: Wole ml
Poziom mag.: 11
Domyślny

Bylo to napisane na forum ale chyba zapomnieli dopisac wiec przypomniales adminowi o tym. Wiec to nie odkrycie ale przypomnienie(odkrycie dla ciebie).
Awer Redeye jest offline  
stary 11-08-2006, 14:15   #3
Impalable
Użytkownik Forum

Impalable's Avatar

Data dołączenia: 08 07 2005

Impalable ma numer GG PW to nie laska?
Domyślny

Who cares...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maciekwo
Czyrzby facke??
Notka
Prywatna wiadomość do Impalable.
Impalable jest offline  
stary 11-08-2006, 14:24   #4
Rala Kiya
Użytkownik forum

Rala Kiya's Avatar

Data dołączenia: 08 08 2006
Lokacja: Bytom

Imię: Rala Kiyaa
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 21
Skille: -- / 21
Poziom mag.: 22
Rala Kiya ma numer GG 7932984
Domyślny

jakto kogo... ja sie ciesze ze odkrylem, tj. przypomnialem poniewaz zgodze sie z Awer Redeye ... to moje odkrycie zreszta jak znajde to i tak puszcze screena ale pomineliscie fakt, ze jestem jedynym a przynajmiej tym 1 ktory przypomnial o honeycomb w niedźwiadku
Rala Kiya jest offline  
stary 11-08-2006, 14:31   #5
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

panownie co to za krytyka, sarkazm pogratulujmy masterowi [; a tak na następny raz młody forumowiczu od tego jest dział błędy na tibia.pl czy jakoś tak tam sobie można dowoli raportować takie nieścisłości

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Pacek jest offline  
stary 11-08-2006, 14:38   #6
..::QRAS::..
Manga & Anime

..::QRAS::..'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2005

..::QRAS::.. ma numer GG 638092
Domyślny

naprawde jestes dzielny , pewnie to syn Indiana Jonsa

" Choc droga jest bez konca , pozornie bez znaczenia , mniemam ze mam powody by drogi swej nie zmieniac... "

..::QRAS::.. jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania