![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
|
![]() Hej, nie wiem czy był już taki temat, jeśli tak to go usuńcie.Co powiecie na własne przeróbki eq?Nie mówię o broniach, bo to wiem, że było...
Tabelka wyglądałaby mniej więcej tak: Nazwa:??? Armor:??? Wypada z: Specjalne: Opis: Zdjęcie(jeśli komuś się będzie chciało) Dobra, to ja zacznę Nazwa:Magic Knight Armor Armor:18 Wypada z: Demon, Orshabaal, Serpent Spawn Specjalne:Brak Opis: Pancerz nieco lepszy od MPA.Bardzo rzadko można go znaleźć w Demonach, trochę częściej w Orshabaalach i Serpentach Zdjęcie: ![]() Później dodam coś jeszcze, teraz mi się nie chce ![]() Edit@ *Down Dobra, spoko, mogę temat usunąć...Jest temat o broniach, więc chciałam założyć też o innym eq, ale skoro nie chcecie to nie...Nie zmuszam... Edit@2 DOBRA, USUŃCIE TEMAT, BO JA SIĘ NIE ORIENTUJĘ JAK TO ZROBIĆ.JAKOŚ NA TEMAT O BRONIACH SIĘ ZGODZILIŚCIE A NA TEN NIE...NO TRUDNO...TEMAT DO USUNIĘCIA W TAKIM RAZIE.A TO, ŻE JESTEM NOWYM UŻYTKOWNIKIEM I MAM MAŁO POSTÓW TO NIE ZNACZY, ŻE OD RAZU MUSICIE MNIE PRZEKREŚLAĆ... Ostatnio edytowany przez Scherii - 15-08-2006 o 15:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Imię: Boski Rzeznik
Profesja: Sorcerer
Świat: Thoria
Poziom: 36
![]() |
![]() Powiem ci tylko że ten twoj mka jest z dupy to żaden wyczyn użyć painta i przenieść kawałek knight armor'a na mpa :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Boshe kochany... dziecko wez moze zapisz sie na kolko plastyczne albo cos w tym stylu jezeli sie nudzisz.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: UK
Stan: Niegrający
|
![]() lol ten temat jest do dupy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Niegrający
Świat: Real life
|
![]() lol bezsensu by było zeby z serpenta lecial czesciej niz z demona skoro ten arm by był lepszy niż MPA ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary
|
![]() Jezu, ale na niego nakrzyczeliście
![]() |
![]() |