![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 02 2005
|
![]() Witam
Ostatnio zaczelem sie interesowac filmikami robionymi tak aby mozna bylo je odpalac np. przez winampa albo inne popularne programiki... Mam programik hypercam do nagrywania filmikow w formacie avi. I jak kazdy windziarz - windows movie maker, dzieki ktoremu moge dodac do filmiku muzyke i takie tam rozne bajery... Mam takze filmik z banshee questa ... troche stary ale quest bardzo fajny i udalo sie zrobic pare ciekawych ujec... I moje pytanie brzmi czy daloby sie jakos ten plik w formacie rec. przetworzyc (~) tak aby mozna go bylo zaimportowac i odtworzyc w windows movie maker w celu przerobienia i wybrania tylko tych najciekawszych momentow itp. Czy moze proponujecie mi jakies inne programy..? Albo jakies ciekawe wskazowki dla poczatkujacego bylyby takze mile widziane. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() moją wskazowką jest przycisk"SZUKAJ", ponieważ tworzenie filmow w formaciu Avi, bądź Wmv z formatu Rec bylo przerabiane milion razy.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2005
Lokacja: Polska
Stan: Na Emeryturze
Imię: Gidnurg the Second
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
|
![]() Kolega up ma racje jest taki poradnik -.- podalbym ci link ale nie chce odebrac ci szansy wykazania sie -.-