|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Damianondm
Profesja: Sorcerer
Świat: Saphira
|
![]() Jakiś czas temu zamieniłemn się na konta ze znajomym z rl i miałem mu jeszcze dopłacic 10zł. On codziennie mi gadał żebym mu dał a ja ciągle muwiłem że nie mam. Ostatnio powiedziałem że nawet nie wiem za co mu wisze i że my się na konta wymieniliśmy poprostu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: Zielonki
Imię: Dark Azazel
Profesja: Knight
Gildia: Armia Szatana
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 49/47
Poziom mag.: 3
|
![]() a wiesz że to cyba niezgodne z regułami gry?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Imię: Mayanard Shathriath
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Mystic Warriors
Świat: Luminera
|
![]() niezły z ciebie rzeźnik, wyjebałeś go na CAłE 10 zł !!
hardcore człowieku, jeszcze troche i zwałujesz kogoś na 2 DYCHY !! ![]() jak ty to robisz ![]()
22:38 Mayanard Shathriath [177]: dla luntka 22:38 Mayanard Shathriath [177]: gey ring 22:38 Lord Mereth [191]: zamawiam 14:46 Mayanard Shathriath [178]: odejdz stad 14:46 Mayanard Shathriath [178]: luntek 14:46 Lord Mereth [191]: wychodze zaraz |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jezu, a teraz wyobraźcie sobie, że ten chłopak zostanie w przyszłości... POLITYKIEM!... a, że tam przekrent koło przekrentu, więc będzie się piął ku górze i zostanie np: Premierem... brr.... o zgrozo...
@autor: sorry, tu nie ma się czym chwalić... to jest po pierwsze nielegalne, złamałeś warunki umowy, gdyby chodziło o jakiś kontrakt czy coś w tym stylu miał byś problemu. Po drugie to jestpo prostu CHAMSKIE, wykorzystujesz naiwmość innych dla własnych korzyści w tak kretyński sposób... Mam nadzieję, że ten kolega odnajdzie ten temat i upomni się o dychę... Jezu, czy bachory teraz nie mają za grosz moralności?! ![]() EDIT: BŁAGAM! BŁAGAM! Napisz, że tak piszemy, bo ci zazdrościmy, BŁAGAM! -.-''
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() O boże ty byś noobie nikogo nie wykręcił to sie nie odzywaj pewnie wogule w tibie nie umisz grac. NOOB
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
W tibię gram 4 lata... Jeśli twoim wyznacznikiem tego, czy ktoś jest respektowany jest ilość wkręconych (oszukanych / okradzionych) osób przez daną osobę, to gratulacje... lepiej weź sznur, taboret i zrób coś dobrego dla ludzkosci... Forum jest publiczne, i będę pisał tam gdzie chcę i co chcę (nie licząc forum moderatorów, tam nie mam dostepu ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() I co z tego że grasz w tibie 4 lata ja gram rok i napewno jestem lepszy od ciebie na saphirze wszyscy mnie znaja i wiedza jaki jestem kozak.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Nie liczy się to kim jesteś w Tibii, ale kim jesteś w realnym życiu... Jeśli kolega trafi na ten temat, to Ty będziesz dla niego oszustem... W ogóle, podaj mi sens istnienia tego tematu? Po co go założyłeś? Chciałeś znów podbudować swoje Ego?... Ty Kozaku mój, masz chociaż drugiego do pary? Bo pojedyncze buty są nic nie warte kolego... EDIT: Widzę jaki z ciebie kozak... 20lev... o stary... nieźle... i to w rok! O, co za szok!...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 23-08-2006 o 10:18. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Mam prośbe do ciebie WYJDŹ i nie wracaj czyms takim chwal sie na podwórku że kogoś wkręciłes a jak ty byś sie poczuł gdyby było na odwrót?napisałbyś temat "kolega niechce m idać 10 zł za postać i ściemnia że nie wie za co, co zrobić plax" --.--
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Miałem kilka charow 1 miałem 23 lvl nawet a ty 4 lata i 26 i co
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() a na saphirze mam respekt ostatnio ujebalem 13 lvla na zamku i biegałem ze skullem
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Jak sam zauważyłeś, miałeś kilka charów, czyli ja też mam prawo miec kilka... Char z Antici jest najmłodszym ze wszystkich i nie mam czasu na ciągłe ekspienie, wiesz dlaczego? Bo jestem w liceum... to jeszt Szkoła (znasz takie miejsce, chyba...) i wolę mieć dobre wyształcenie, bez problemu dostać się na studia, a potem znaleść dobrze płatną pracę która będzie mi się podobać niż mieć wysoki level w jakiejkolwiek grze kosztem mojej przyszłości... -.-'' Edit: my master, evul PK!... Proponuję o nieodpowiadanie więcej w tym topicu, by nie karmoć trolla i nie dawać mu żadnych powodów do kolejnego postowania!
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 23-08-2006 o 10:27. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Imię: Knight Simon Dark lord
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() to mam propozycje: idź na saphire i nie wchodź na forum skoro masz tam "respect" a z kompleksami to do psychologa/psychiatry jak czujesz się nie dowartościowany
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2005
Lokacja: Gdzie mieszkasz?
Świat: Świat na którym
Poziom: Poz
Skille: Skille
Poziom mag.: Po
|
![]() Cytuj:
ile ty masz lat
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ale sie zrobil offtopic O.o beuehushueshu
@Nie ładnie oszukiwać przyjaciol. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
|
![]() Zagrajcie na saphirze to wszyscy bedziecie mieli hunta ode mnie nooby
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() Lool grałęm na Saphirze i miłem 20lvl i też se latałem ze skullem i co z tego? Daj nick to bedziesz mił rooka od moich kumpli.
@topic: Ale żeś się podniecił stary. NIe no jesteś super evul mega oszust. Brawo dla tego pana. Ej może jeszcze oskara chcesz? xD