|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
Kochani pomocy mam Knighta 28 lvl (skille 61/61) i druida 19 lvl.Sprawa wyglada tak ze zrobilem sobie Uh makera a teraz nie wiem czy nie przezucic sie z knighta na druida i nim grac.Pomocy czym mam grac.Niechce mi sie trenowac i nie wim co zrobic ehh
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Moim zdaniem ani to ani to
Sorcer Roxx dopiero teraz to zauwazylem ze sorce to najleprze postacie n sam mam palka na 68 lv Drudi hmm raczej sux chodziaz tez potrafi ladnie wymaiatac Knigh wogole mi sie nie podoba : musisz pozniej ternic 35 godz ponad na skil wiem bo kumpel ma na 65 powodzenia papa |
|
|
|
#3 |
|
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
|
Z cala pewnoscia KNIGHT
Knight jest jedna z najlatwiekszych postaci dla poczatkujacych. Druidem trzeba sie duzo nameczyc i wydac duzo kasy na sd (druid nie moze robic sd) Ogolem druid bez pacca to wogole porazka. Graj knightem bedziesz mial wieksza frajde ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
nie zgadzam sie wogole z poprzednikiem sam mam druida i mi sie nim gra super a mozna sobie zrobic sorca do robienia sdkow
wiem ze to troche trwa ale jak ktos bardzo chce...a jeszcze jedno zeby nie bylo że bezsensowny post ja najabrdziej nie lubie knightow sa to inwalidzi jezeli chodzi o magie a jednak fajnie czasem urozmaicic sobie gre i isc na dobrego potworka bez obawy bo wiesz ze masz w plecaku sdki i uhy a pozatym zawsze jak CI sie nie chce expic mozesz zaczac robic runki
Ostatnio edytowany przez Thomasi - 17-08-2004 o 18:57. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
|
"zrobilem sobie Uh makera"
UH MAKERA a nie SD MAKERA. Co do tematu to kup sobie pacca i kup domek z lozkiem. Kiedy odpoczywasz laduje ci sie mana i od czasu do czasu sie logujesz puscic adura vita i pojsc spac again. Mozesz robic takze typowy sposob dla facc. czyli nie grasz ryckiem pare dni ale za to grasz driudem i robisz sobie uha ktore wyslesz pozniej ryckowi. Simple. Poprosze o 5 minusow. |
|
|
|
![]() |
| Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1) | |
|
|