|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
Stan: Początkujący
Imię: Orzel
Profesja: Elder Druid
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 200
Skille: 20/26
Poziom mag.: 77
|
![]() Porozumialem sie z paroma osobami i doszedlem do wniosku, ze umieszcze tutaj moj film. Film nie powinien zaliczac sie do "quest spoil", przynajmniej mam taka nadzieje, bo tam jest tylko bicie sie. No ale to juz nie moja decyzja czy sie zaliczy czy nie.
Link1: www.pebe83.prv.pl/xo/orlinaction.rec Link2: www.orl*********/orlinaction.rec Milego ogladania. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: ~50
Skille: 76/75
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Fajny film Gratki wykonania Questu...Teraz jeszcze polski druid co zrobi anni , by sie przydał
@down Chodzi mi o to ze zrobil demon helmet to teraz jeszcze annihilatora ![]() No bo jak nam wiadomo demon helmet i annihilator to dwa najtrudniejsze questy Ostatnio edytowany przez Jess Brig - 30-12-2005 o 23:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
|
![]() gz~~
@up o co ci chodzi ? Ciekawa taktyka, jesli chodzi o quest =), nie podejrzewam ze usuna za qs, bo to nie jest qs =) jeszcze raz GRATZ =)
~~ 13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist 13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Znam z rla Miska lords of-Dragonsa i slyszalem tobie duzo dobrego
![]() Miales farta ze nie padles ale Szacunek sie nalzey bo quest wypas zrobiony ![]() Co do Qs to demon helmet i anihilator sie nie licza do tego od dawna ![]() Gl |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: My OtS
![]() |
![]() Hmmm no nieźle za***ioza teraz każdy zaczął anni i dhq że drut włazi i exura gran mas res ale pierwszy był anni na titani (moge się mylic) z pierwszym druidem który wykonał anni
Jeszcze raz gratki wykonania niezła ekipa tam poszła niktórzy to chyba zeszli dopiero jak wysztko wybite na poca jak zątku sie umawiali to po pierwszym ue mieli zejść jak banshee sie rozwali Pozdro
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Andrychów
Świat: Nova
Poziom: 93
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
|
![]() Nieźle. Widzę, że Orzel wymiata. Gratki panowie / panie? ; p
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratz , ale jednak to non-pvp wiec jest o wiele prosciej . Na non-pvp juz tak miło nie jest
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
nie czuje roznicy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Gratz dla tych panów
![]() Dużo osób jest z mojego miasta np Lethal , Mikesz itp ![]() A od pewnego pana kupiłem demon helmet a tym panem jest Arez ![]() jesszcze raz gratz życze udanego anni |
![]() |