![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Usunięty
Imię: Machator
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Zamieszczam tutaj moj film z solo.
Nie ma to jak czuby z Danubi. ![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/11436
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Niegrający
|
![]() Teraz to co to za solo skoro sa rowne szanse i kazdy wali po hotkeyach >.< no ale gratki ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Widać tutaj jak potężny jest sorc
![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() OMG ten sorc go mogl wczesniej wykonczyc-.-/
Noobek i tyle z exevo mort hur w sciane jebie |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Usunięty
Imię: Machator
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Gdybys ty walczyl na smierc tez bys nie trafil z nerwow.
Tym bardziej ze bylo male pomieszczenie. Widac jak pufnely mu pare razy exury. P.S. Noobkiem nie jestem
<TRZEBA AKCEPTOWAC TO CO PRZYNIESIE NAM LOS> Ostatnio edytowany przez Machator - 09-09-2006 o 08:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() Cytuj:
![]()
The dream wheel propped with the star axle Will stop the progress of the sky Cause earth turns and draggs us Into the heat The hardness of the shell of human aims The strength of melted thoughts Of shivering hands Elektronic visions of associations Putting time into back gear. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 01 09 2006
|
![]() niewyzywaj od noobkow innych trolluchu. Chyba nigdy niebyles w takiej sytuacji, jak juz machator wyzej wspomnial, są nerwy i czasem z nerwow niemoza trafic. ja wiem ze na otsach niema takich nerwow.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No ładnie ładnie
![]() ![]() Gratz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
|
![]() No filmik przyzwoity ale ten palek pvp nie grzeszył. Wiadomo że pall/knight będzie szedł na czas czyli na zużycie przez druta/sorcerera wszystkich run/mf. No niestety ten pallek dał się robić na - hmm/wand do żółtego i SD/mort. Ale nieźle kombinowałeś z tym mortem ponieważ jak wszyscy wiedzą mort hur zazwyczaj jest dużo silniejszy od SD. Graty i pzdr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Wystrzalowy Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: 22
Skille: 19
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() hehehe.... niezle
![]() ![]() Polecam filmik ![]() ![]() Przepraszam za błedy ort. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Śrem
Profesja: Rookstayer
|
![]() Filmik ładny, nieźle Ci poszło ale mogłeś to skończyć w 5 sek. Na żółtym grzejesz mu ue i lezy. No tylko pewnie zaliczyłbys niepotrzebnego unjusta.
Gz niezła celność z mortów jak na takie małe pomieszczenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Nice solo style
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 10 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Thoria
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() walka mi sie opdobala, lubie takie walki, lecz mam nadzieje ze zauwazyles ze Lukster chcial uhnac Kaigera i nie wiem czy puzniej tego nie robil.
Tu był ten maly szczegulik który zauwazylem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Zwykly filmik potwierdzajacy wyzszosc sorca nad innymi profesjami i debilne niezbilansowanie profesji w tibii dzieki czemu sorc jest najsilniejszy
Nie wiem co mam teraz robic: gratulowac zabicia paladyna czy plakac nad glupota cipsoftu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() A co to jest pvp w tibii po ostatnim up date? Wysoki level i umiejetnosc szybkiego naciskania hotkeyi? No i wystarczy byc sorcem, zeby miec "dobre pvp". Litosci.
RIP † PvP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
lol.. widac, ze wiesz co to pvp pvp to nie tylko strzelanie w ludzi, ale np. odpowiedni moment uzycia sd/exori/ue, tzn jest 100 ms i 100 ek, wiec ms z dobrym pvp nie bedzie jebal ue na green hp knighta, tylko zjedzie go do red hp i potem uderzy - czyli ta umiejetnosc rowniez zalicza sie do pvp. @topic nom, gratz solo, ale tam w pewnym momencie jak ten palek byl na black hp, nie wiem czemu nie dobiles z sd (chyba ze exhausted miales) i ten 80~ lvl, jego qmpel go uhnal chyba ;/ pozdr0 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Gdynia
Imię: ...
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 110
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() @topic Gz fraga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vipperek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() mi sie wydaje ze palek mógł spokojnie wygrać z sorkiem bo jak wiadomo ma wiecej capa i może sporo boltow zabrac ze sobą i puki by je wszystkie wystrzelil to sorkowi by sie manasy skonczyly i tu juz lipa no ale jest kwestia ze palek musi do tego momentu niepaść.widzialem film gdzie 60pal vs 60 MASTER no i master przegral bo mu sie all pokończyło ale to zalezy duzo od miejsca gdzie się biją i też od umiejętności gracza kiedyś też się w to wliczało trafianie z runek ale oczywiście cipsoft rox ;p palek miał tu marne szanse bo było małe pomieszczenie i praktycznie cały czas dostawał z rożdzki inna sprawa by była np na pustyni bo pal by trzymał sorka na dystans i wtedy sork by mial o wiele ciężej
ale to MOJE zdanie ;p ![]() ![]() |
![]() |
![]() |