|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Cholera! Nie rozumiem tego. Dlaczego od czasu do czasu mapy i hoty (i nawet ustawienia!) po prostu mi sie kasują? HA! Powiem nawet, że tylko część! Wstaje dzisiaj rano i patrze, 0 hotów i całe carlin skasowane, a okolice nad carlin już są! Wkurza mnie to i mam tak już z pół roku! Próbowałem coś zaradzić (zrobiłem reinstal XP, przeinstalowywałem Tibię...) Może ktoś ma podobny problem i może pomóc?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2005
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
Poziom: 25
Skille: br/pl
Poziom mag.: pl
|
![]() Mam czasami ten sam problem, niestety także nie wiem, co na to poradzić. Jeżeli skasuję Ci się mapa, na konsoli w tibii powinien wyświetlić się komunikat, w którym będzie widoczna nazwa mapy, która się skasowała. Wyszukujesz ten plik w folderze tibii i go kasujesz (u mnie jeżeli nie skasuję pliku, mapa kasuje się ponownie przy każdym uruchomieniu tibii).
Co do hotkeyów- nie wiem co na to poradzić. Może poprostu zreinstaluj tibie i skopiuj wszystkie odkryte mapy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sprawdź czy plik Tibia.dat nie jest "tylko do odczytu".. ustawienia mogą się kasować przez to. A raczej nie zapisywać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Świnoujście
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Xerena
Poziom: 148
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() ja tez ta kmam robilem reinstale nbawet raz formata i nic,cly czas psize ze mapa not save...
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 09 2006
Stan: Na emeryturze
Imię: Wystrzalowy Sorcerer
Profesja: Sorcerer
Świat: Mythera
Poziom: 22
Skille: 19
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() moze ci ktos to kasuje np:bo rodzice ci nie pozwalaja grac to tylko przyklad :>
albo to wina tego ze wplikach jest zaznaczona opcja ,,tylko do odczytu" to nic dziwnego ale mozesz miec np zepsuty dysk twardy jak masz starego kompa ![]() |
![]() |
![]() |