|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Lokacja: ...w McDonaldzie :P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elv Drael
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 100
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Mam pytanko gdzie (nie dragon land) znajde pojedynczy resp smoka ?? BARDZO PROSZE O POMOC!! najlepiej podac mapke itp. i co jest po drodze.
Ostatnio edytowany przez kaziu - 23-08-2004 o 14:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Poszukaj tematu mojego autorstwa pod tytulem "Smok cel pierwszego huntu"
tam masz zdjecie ( wrawdzie kolega ktory podawal miejsce zaznaczone na mapce sie pomylil ale jaskinia znajduje sie obok bez problemu powinienes ją znaleźć) Nie zapominaj o opcji szukaj .... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() A ja odpowiem wprost
![]() Na północ od dwarf bridge idziesz KILKA KRATEK a potem skręcasz w prawo.... tam znajdujesz dziórę do której wchodzisz z pomocą łopaty... w dziórze idziesz bodajrze na północny wschód (dawno tam nie byłem) i wychodzisz po linie na górę... idziesz na na północ przy górach aż zobaczysz "wejście w góry" .. wchodzisz tam zabijasz smoka wychodzisz i czekasz na resp ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja polecam resp smoka koło Thais w Acient Temple. Wychodzisz Północną bramą i skręcasz w lewo, schodzisz na dół i kierujesz się w gorę mapy. Schodzisz na arenę rotów i skręcasz na Zachód i idziesz ciągle tak jak cię droga prowadzi dojdziesz do zejścia na dół uważaj na dole jest smok resp: 6 minut powodzenia!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() Pod Thais jest 2x pojedyńczy resp i 1x podwójny resp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Kazordoon // Isara // Łódzkie
![]() ![]() |
![]() Moglby ktos zamiescic mapke ( nic nie mowia mi .. slowa )
Szkoda ze nie ma tematu z mapkami przedstawiajacymi .. spawny smokow ... ![]() |
![]() |
![]() |