|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Tak się składa że wiem... zboże powstaje co 24 godziny, pokazuje się po save serverze (wtedy trzeba wyjść z gry na paręnaście minut).
Na amerykańskich serwerach test server jest o 12, a niemieckich - 8.
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 20-08-2004 o 07:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 07 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
![]() |
![]() Też tak myślałem, na Rookgaardzie zawsze po restarcie zborze było wyrośnięte ale w Kazordoon było wciąż zielone, jak to wytłumaczyć?.
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum. ![]() Ostatnio edytowany przez Rafał - 20-08-2004 o 19:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() W niektorych miejscach robi sie nowe po save, w niektorych NIE.
Przecietnie zborze mozna zebrac 3-4 razy na dobe z jednego pola... ale chyba dziala to podobnie jak spawn potworow (ktos moze zablokowac wzrost). |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Ank
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xadue
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: North Star
Świat: Refugia
Poziom: 116
Poziom mag.: 68
|
![]() Mnie zawsze to denerwue stanie sobie jakis h-lvl i mi papu blokuje...
A ja zbieram zboze codziennie wieczorem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ze zbozem nie jest jak z potworami. Ja mam pole zboza na trasie dp-gh wiec czesto je mijam. Kilka razy widzialem jak zboze zmienia rozne fazy wzrostu. Wiec obecnosc gracza nic nie zmienia. Decyduje to kiedy zboze zostalo sciete.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Wawa
![]() |
![]() A więc zborze roćnie przez 6-8 godzin. Dzięki.
Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są wyłącznie poglądami autora tekstu. Wszelkie zawarte tu poglądy i opinie są tworzone na podstawie wiedzy i życiowych doświadczeń autora tekstu oraz informacji uzyskanych na tym forum. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: juz niegram
|
![]() A ja się zapytam czy zbieranie zboża jest opłacalne ?? Bo może zostane rolnikiem
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Greenland
![]() |
![]() Cytuj:
Hmmm , popatrzmy, nigdy nad tym się nie zastanawialam ![]() Chlebek - Mało waży , i dosyc długo po zjedzeniu regeneruje sie życie ![]() Mięso (ham ) regeneruje 3 razy dłużej, lecz jest strasznie ciężkie ! ![]() A ryby ważą troszkę więcej ( o 2 dziesiąte oz ![]() ![]() Więc małe podsumowanie : Jeśli masz 3 chlebki , to regeneracja równa się jednemu mięsku (mięskowi ? ![]() ![]() A ryby ( no, załózmy trzy ) ważą 15.6 oz , regeneracja w takim razie daje 432 sekundy . Więc jak Twoim zdaniem - opłaca się, czy nie ? ![]() ( Ja jestem wędkarzem ! ![]()
,,Fri itenz plx '' ![]() ![]() ![]() Of corz by Tyriade -_- Fchhh ! DRAGONS RULEEZ ! XD Ostatnio edytowany przez Wildy - 22-08-2004 o 16:45. |
|
![]() |
![]() |