|
|||||||
| Notki |
| RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 01 2004
|
Jak widzicie w temacie chcę tu pogadać o SW:KOTOR bo jast to gra godna największej uwaki, świetny rpg w świecie gwiazdych wojen polecam każdemu i dzielcie się swoimi przeżyciami z tej gry,
ja na razie mam 3lvl tylko ale dech w piersiach zapiera walka na te zwykłe miecze ataki z wyskoku itp. naprawde super, ale strzelanei z dwóch blasterów też jest niczego sobie widowiskowe |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2004
|
Slyszalem o tej grze - skad ja wziasc ?? Wszyscy ja zachfalaja a ja jej nie widzialem nigdy
![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
a tak serio to wejdz na www.lem.com.pl i tam znajdziesz odpowiedz I polecam poradnik jak uzywac i co to jest wyszukiwarka .Knight Of The Old REpublic (KOTOR) gra RPG w świecie Star Wars.. Ja osobiście widziałem narazie tylko u kolegi ale zaniedługo też sobie sprawie ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Carlin :)
Stan: Niegrający
Imię: Padme Light
Profesja: Druid
Świat: Shivera
Poziom: 12
Skille: 17/17
Poziom mag.: 12
|
Cytuj:
![]()
Życie i Moc - Stronka o Star Wars, czyli... opowiadanie, szablony na bloga, avatary, tapety... Chcesz wiedzieć więcej? Kliknij a zobaczysz!Wszystko by wspaniała Lady Kenobi! Jak dla mnie numer jeden w Polsce! Polecam!
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Gra fajna,ale krótka...przeszedłem ją w 24 godziny...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: z Warszawy
Stan: Aktywny gracz
Świat: Lunara
|
fajna gierka przechodzilem ja ze 4 razy
![]()
|
|
|
#7 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
|
Słyszałem, że ktoś przeszedł tą grę w 3minuty -.-' i nawet zamieścił filmik dokumentujący to w necie. Ma ktoś może namiary?
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2005
Lokacja: Szczecin
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 190
|
Cytuj:
![]() @topic przeszedlem 1 czesc fajna gra za 2 juz mi sie nie chce zabierac ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
|
Właśnie też w to mi się wierzyć nie chce.
Jest taka strona z filmikami z szybkim przechodzeniem gier (quake z 15minut etc.), problem w tym, że zapomniałem adresu -.'. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2005
|
Ja przeszedlem 2 razy i pare razy do polowy.Bo probowalem roznym umjejetnosci postaci i uznalem ze obronca najfajniejszy;] gralem postacia na 2 blastery potem malo skuteczne
,na karabin blasterowy potem jeszcze mniej skuteczny od blasterow.Straznikniem gra sie jako tako a tym co sie na mocy jedi skupia(zapomnialem nazwy)to mi sie niepodobalo bo zeby miec mniejszy koszt uzywania dobrych mocy ofensywnych to trzeba miec punkty ciemnej strony mocy.A ja nielubie grac zlymi postaciami![]() A czy 2 juz wyszla bo jj nigdzie w sklepie znalezdz niemoge ![]() |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
P.S: Jeśli z niewadomych przyczyn nie działa Ci strone google.pl a w sklepach nadal nie ma 2-giej części,to TUTAJ możesz zamówić tę grę.
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2006
|
oto stronka z najszybszymi http://speeddemosarchive.com/gamelist/FullList.html
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 06 07 2006
|
Cytuj:
przysiegam |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Chodzież
|
To jest prawda! 3 minuty! Grałem w tą gierkę, zajebista
![]() |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
@offtpic
Cytuj:
@topic StarWars KOTOR jak i KOTOR2 to mioooodzio, nie ma co ukrywać - klasa sama w sobie ;] jednak wole całkowicie "siepane" StarWars Jedi Outcast oraz Jedi Academy ![]()
Ostatnio edytowany przez Ragnar666 - 13-07-2006 o 03:14. |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
|
Cytuj:
(widziałem u kolegi )Topic: Obywda Kotorki fajne, ale II wymiata xD Heh miałem tylko problemy z pokonaniem Kreii bo mnie na 44lvl zdejmowała na 6(!) hitów , ale jakos sie udało xD |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Użytkownik Forum
|
@Up:
Jak ja grałem w KotORa II to Kreie zawsze rozwalałem lighthingiem. Jedi Master + wysoka mądrośc + odpowiednia umięjętnośc medytacji = 2-4 hity i po kłopocie. (33~ lvl). W akcie ostatecznej rozpaczy, błagam kogoś o pomoc. Jak przejśc te pierdolone ryby na Manaan ? Nigdy mi się to nie udało, a chce przejśc KotOR'a bo Bastila obiecała, że po wykonaniu swojej misji pomyśli o związku ;d
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 12-07-2006 o 11:49. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2005
Imię: Weczer
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
Jestem fanem Star Wars i przeszedłem całego KOTORa 2. Karea (czy jakoś tak
) była dość prosta (jest pewna taktyka na jej latające miecze ) i szkoda mi było że to już koniec ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: ZG
Imię: Legendarny Faramir
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 71
Skille: 84/53
Poziom mag.: 17
|
Pamietam tą grę jakbylem ja jeszcze zafascynowany to gralem w to po okolo 3h dziennie.Dosyc szybko ja przeszedłem bo fabuła jest dosyc liniowa a przechodzenie jej innymi klasami znowu jest nudne
![]() |
|
|
|