![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() http://rapidshare.de/files/34672160/...a_brazylii.rec
Oto filmik z rooka, przedstawiający głupote brazylijczyków [ lub noobostwo ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Wyjdz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() moze to byl zly pomysl ujawniac informacje dotyczace dzieci neo... bo teraz one same siebie przezywają... dają sobie do podpisów linki które same ich ośmieszają...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() -.-
![]() @ no comment...
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 07 2006
|
![]() Ten temat jedynie potwierdza znana od pradawnych czasow prawde - najwieksze nooby w tibii to POLACY!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() częściowo sie z tobą zgodze, ale nie wszyscy są tacy jak ty ;]
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
jak gram to zawsze gadam po angielsku najpierw i zadko jakis polak 30+ mi napisze "pl?". z kolei 30+ br nie umieja czesto wogole gadac po angielsku i spamuja tylko "br?" www.zal.br, chociaz i z zalem.pl sie spotkalem ;] (ale wszedzie musza byc jakies wyrzutki ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Devseth
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Cytuj:
ale masz racje, wiekszosc polaków to nooby... "plx dasz cos" itd. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Albo nie dasz mu itemkow " bo cos go zdedalo , zostal shackowany " albo zostaje dzieckiem OTS-a ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Bojadła
Imię: Zembol
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Azura
Poziom: 60
Skille: 19/24
Poziom mag.: 54
|
![]() panowie nie zgodze sie z wami. bo nie biore pod uwage malych lvli typu 50+ tylko 200+
i akurat wydaje mi sie ze eternal oblivion wcale nie jest najlepszy. poprostu wiekszosc jest polakow w tibi z h lvlami a nie......... BIERZCIE PRZYKLAD Z TAIFUNA ![]()
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Eternal Oblivion to znakomity gracz a expi wolniej od taifuna tylko dlatego ze knight jest slabszą profesja od sorca na wysokim lvlu.
A polacy czesciej prosza o darmowe itemy niz br. (chociaz br tez czasami prosza) Ostatnio edytowany przez noobowaty mistrz - 28-09-2006 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: W biednym kraju
Imię: Jack Tortoise
Świat: Menera
Poziom: 65
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() Eternal expi wolniej bo NIE spamuje na wrl z exori mort tylko expi na d-lair z explo i hmm
![]() ![]()
To tylko gra, pamiętajcie o tym ![]() Ostatnio edytowany przez Saviour - 29-09-2006 o 16:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Muahahahaha to byla ironia czy serio Eternal wali z "exori mort" ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Profesja: Knight
Poziom: 71
Skille: 85/85
|
![]() @up
Literówka, też czasem myśle o czym innym i dlatego powiem coś innego, niż chciałem (np zamiast w pierwszej to w drugiej osobie). @topic Oczywiście Polacy (przynajmniej przeważająca liczba na tle innych narodów) to w większości nooby. Nawet własnym językiem posługują się żałośnie. Taki br mógłby się w tydzień nauczyć polskiego lepiej, niż większość polskich dzieci w przeciągu 10 lat (aczkolwiek niezawsze młode jest głupie)...
. Ostatnio edytowany przez lajtn - 28-09-2006 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Brazylijczycy, jeśli chodzi im o coś konkretnego powiedzą najpierw po angielsku, a nie jak dzieci Neo, daje przyklad z mojego dzisiejszego expienia rookstayerem:
xxx: wypier***** ku--- Ja: what?? xxx: leave now Lubię tak ich ignorować ![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2005
Lokacja: > > >Chodzież< < < Wpisy Bloga: 1023
Stan: Usunięty
Imię: Worker
Profesja: Sorcerer
Świat: Aurea
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Dlamnie każdy jest normalny ale rozpoczynając gre niewie że w lepiej nieżebrać od playera lub rozpoczyna zachowaniem typowego 10 latka i dopiero potem zaczyna rozumieć zasadę myśle że przynajmniej 50% z was kiedyś zachowywało sie podobnie przynajmniej na samym początku bo jestem 100% pewien że niekażdy z was czytał regulamin przyznam sie że ja także.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Profesja: Royal Paladin
Skille: 80+
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() dobra ja zaczalem grac w tibie jak mialem 14 lat i nie wiedzialem czemu kolega na 9lvlu knight ma skille 30/30 a ja druid i mam 14/15 zal.pl
ale kazdy z nas taki byl w pierwszych kilku dnaich przygody z Tibia
Nie bende z tobą dłuzej konwersowac ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koliduje z moimi imperatywami a i tak nie rozumiesz ideii koncepcjii założeń także dochodze do konkluzjii że twoje idiospektryzmy z moja charyzmą sa emfatyczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ziomek Knajcik
Świat: Refugia
Poziom: 65+
Skille: 79+/77+
Poziom mag.: 6
|
![]() Największymi noobami sa polscy mało lvle ale jak sie okazało nie tylko Friddik z Refu~ to jest taki kolo że aż szkoda gadać mam kilka filmików jak nam psuje hunta normalnie takiemu głowe ukręcić !!!!!! a co do filmiku N/C