![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam! Mam pewien problem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Nie. Po prostu legenda newbie, którą znają prawie wszyscy...Wyjdź z rook'a jak najszybciej (i tak straciłeś trochę many i hp). Na Mainie są setki SpikeSwordów.
![]() |
#3 |
Nieobecny.
|
![]() 1. Idac na main na 20 lvlu, tracisz na:
a) życiu, bo dostajesz 5/poziom (jak sorc/druid) b) manie, też 5 na poziom (jak knight) c) czasie, 20 lvl na main robi sie o wieele szyciej d) CAPie, dostajesz chyba 15/lvl (jak sork/drut) e) mlvlu, bo nie rosnie ci wcale f) skillach, bo licza sie jak dla sorca, czyli najwolniej, a mlvlu i tak nie nabijesz bo na rooku nie ma czarow. 2. SpikeSworda dostaniesz od CIP za 50 lvl Rada: zabij sie do 8 lvl'u, i idz na main, wiecej zyskasz (ew daj drugiemu charowi rzeczy zeby ich nie stracic...) Wtedy idziesz normalnie... Ostatnio edytowany przez $corcerer - 22-08-2004 o 01:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Dzięki chyba tak zrobie i pójde do mine bo już chyba z 4 razy w głupi sposób straciłem kase. Ale z tego co wiem to na minie jest źle bo co chwile "PK"
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() up
Nie marudzić wyłaźić!!! Cóż taki ból. Na mainie są pk. Ale przy odrobinie szczęścia da się ich uniknąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Wiem, wiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Gildia: The Twilight of Doom
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
|
![]() up
Przejmujesz się?? Może ktoś zwyczajnie cię nie lubi. Trudno się mówi i tyle. A co do tematu. To może zwyczajnie miałeś niefart. Moja pierwsza postać ginęła od pk często, ale kolejno już coraz rzadziej. Kwestia wprawy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Jeśli wyjdziesz z rooka na 20 lvl to bezpiecznie się nie czuj!!
![]() Może inni gracze (mowa o PK) będą sie ciebie bali ze względu na lvl (ale co to jest 20 lvl widziałem jak 35 lvl padł ofiarą PK ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Przed PK nie chroni niestety nawet wysoki level ....
Ja miałem 32 level i padłem , poniewaz PK - aczy było trzech i mieli levele 40 + .... Jedyny sposób to sporo uhów lub ihów , czyli leczących runów i doświadczenie w grze .... Trzeba znależć sobie bezpieczne miejsce , kilku kolegów i spokojnie expować. Ja swoim ryckiem zginąłem 12 razy i spox .... Moja rada jest następująca : tego chara na 20 levie zostaw sobie na rooku dla zabawy ,,,, A na maina stwórz sobie drugą postać i nic się nie przejmuj ... a jak zobaczysz kogoś z czachą to zwiewaj. Powodzenia ..... !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() wiem że na 20 lvl nie mam szans z innymi ale chodzi mi wałaśnie o to odstraszanie gości z 12 lvl. I wiem też że nie miał bym żadnych szans nawet z gościem na 12 lvl jeżeli ten miałby większy poziom magii, lub poprostu lepszy sprzęt. Ale mam zamiar iść z kolegą a nawet dwoma razem na wszyscy na 20 lvl i myśle że wtedy sobie jakoś damy rade i będziemy powoli nabijać lvl magii i jakoś to będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() Czemu mogli cie zabijac na main:
1. Miales glupkowaty nick. 2. Zostaly ci przyzwyczajenia z Rook ("mine" "mine", przerzucanie potworka itp.) 3. Zle trafiles. 4. Miales czesto misclick 5. Przez przypadek zaczeles grac na PvP enforced serwerze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ad2. Jak siedziałem w jaskini to unikałem ludu ![]() Ad3. Możliwe ![]() Ad4. Sorki nie wiem o co chodzi ![]() Ad5. Grałem na serwerze "Chimera". Ja myśle, że poprostu miałem niski lvl i byłem łatwą zdobyczą. Tym bardziej, że nie miałem zbyt dobrej broni jak o "Palladyn", który jest dobry raczej z dystansu. A ja miałem zwykłego Carlin Sword'a ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz/Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wojen
Gildia: Dark Legion
Świat: Eternia
Poziom: 72
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ja niedawno na kanale gildi przeczytalem wiadomosc od kolegi (Master sorcer 53) "Help, PK" Wiec level o niczym nie swiadczy. Probowal go dobasz pall 61 i 47. A zostawanie na rooku kazda minute dluzej niz to konieczne oslabia Twoja postac. Nie masz m lev, kiepskie skile, ekwipunek do d*** i zadnych ciekawych stworow na rooku. Pozatym jak na mainie giniesz to nie tracisz wszystkiego bo kase trzyma sie w dp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Wszyscy macie racje ... i już postanowiłem ide bankowo na "mine" ale musze najpierw nazbierać troche kasy bo wiem, że tam ona jest bardzo potrzebna. Dzięki all ! Pozdrawiam
![]() Ostatnio edytowany przez Lucyferos - 23-08-2004 o 09:18. Powód: błąd |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Whitestok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 23
Poziom mag.: 22
![]() |
![]() jeżeli myślisz, że na 20 lev dostaje sie tego spike sworda z wysepki to sie mylisz. jest to quest. lepiej posłuchaj innych i idz na maina
![]() |
#16 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
2. "mine" to tylko przenosnia, chodzi ogolnie o przyzwyczajenia z Rookguardu. 4. Missclick jest wtedy jak przez przypadek masz biala czaszke. Pozatym najbardziej chyba podpadales uzywajac sworda zamiast distance jako paladyn, paladyn z czym innym niz distance weapon = newbie = latwy kill |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
Więc pytam: "Serio?" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nieobecny.
|
![]() Tak, już dwie osoby mają.... (na rooku)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura