|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm za okolo 3 miesiace wyjezdzam z Lodzi do Irlandi (wraz z mama zarabiac bo w tym pie*lonym kraju nic nie zarobisz)...Na pewno wiecie co to jest Parkour (pokonywanie przeszkod barierierek itd) moje pytanie brzmi (do tych co chcociaz troche wiedza o Irlandi): Czy sa wogule tam jakies murki barierki? bo widzialem na zdjeciach i filmach ze sa tylko jakies plotki pola gory ;/ nie chce zeby moj poziom pk zmniejszyl sie wiec bym tam trenowal... SO?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co za pytanie... Wiesz, jeśli już ktoś miałby Ci odpowiedzieć sensownie to byś musiał podać miasto w którym będziesz... Wszędzie mogą być jakieś duperele.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() No właśnie to zależy od miejsca w którym będziesz. Jak pojedziesz na zabitą deskami wioche to wątpie czy coś znajdziesz.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() Skoro w polskich miastach sa murki/barierki to z jakiego powodu mialoby w irlandii takich luksusów nie byc?
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bede z nia mieszkac w Dablinie...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Stolica jak stolica, pewnie coś znajdziesz. Po za tym jak nie będzie nic ciekawego to polecam piaskownice i salta kręcić
![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rinnaroc - 22-10-2006 o 15:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Aj wlasnie ja salt nie chce trenowac ;P (oprocz wallflipa)... A wlasnie zobaczylem centrum Dublina powiem ze zajefajne
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Na pewno znajdziesz jakieś płotki.
A jeśli chodzi o to: Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tja, przecież "pieniądze to nie wszystko, a bez pieniędzy to już chuj".
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Jak dla kogo.
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() A czy jednym z zadan panstwa nie jest zapewnienie odpowiedniego poziomu zycia obywatelom? Nie ma co sie dziwic, ze tyle ludzi ucieka z Polski.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() Pewnie ucieka, bo im sie uczyc nie chcialo.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() jakos chyba glownie uciekaja Ci co sie uczyli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() No, ja jakos znam bardzo duzo ludzi po studiach, ktory nie mieli najmiejszego problemu ze znalezieniem pracy.
poprawka: zaden z ludzi po studiach, ktorych znam nie mial problemu ze znalezieniem pracy.
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 22-10-2006 o 18:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Ale tu nie w tym problem. Czy tego xx pana po studiach w tej pracy by stac na to by po 2-3 latach kupic dom, utrzymywac rodzine, nie zyc jak zebrak?
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 10 2006
Lokacja: Hez-Hezron
|
![]() Irlandia powinna być wzorem dla Polski. Dzięki liberalnej polityce gospodarczej jest to bogate państwo. I to jest powód, dla którego warto głosować na liberałow, a nie na lewackich socjalistów z SLD, PISu, LPRu i Samoobrony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() No to cie musze zmartwic Badzo
Za czasów komuny moja mama (sprzedawczyni drobiu) i tata (budowlaniec) do tego ciotka bezrobotna babcia jako sprzedawczyni warzyw i dziadek jako komendat milicji zarabialo ogólem 8.400 zł... Stać nas bylo na wszystko... Niestety komuna upadła dziadek poszedl na emeryture babcia umarła mama sprzedawałą rzeczy używane (lumpeks) a ciotka pracuje w urzędzie pracy... wiesz ile zarabiamy? (woda+prąd+jedzenie+internet+zwierzeta) zarabiamy okolo 3.5 tys zl z czego odejmujemy to wsyzstko i wychodzi nam 1.5 tys zl i jak ku*wa zyc w tym kraju? w irlandi za sprzątanie zarobia Polacy spokojnie 5 tysiecy... do tego dojda kredyty pozyczki do splacenia... ALL! wiec nie mow mi ze zycie jets najwazniejsze bo w tych czasach pieniadze grają główną muzyke.. No i jescze jedno moja mam ma 46 lat a w Polsce ludzie nie biora kobiet do max 40 lat ;/ w irlandi wezma nawet babcie...
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() @up
Boli cie, ze duzej czesci Polakow lepiej zylo sie za komuny? I nie, nie tylko partyjniakom.. Mam znajomego inzyniera elektrotechniki [czy czegos tam]. Po studiach owszem, znalazl prace - przy wstawianiu okien...