|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Oczywiscie!!Ja w domu mam oltarzyk z twoim zdjeciem i nazwiskiem, codziennie pale tam kadzidelko
![]() A serio : Oczywiscie ![]() ![]() ![]() Btw to temat do OWION ale coz...do "inne" tez moze pasowac ![]() Ostatnio edytowany przez Ashlon - 22-08-2004 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Hmmmm dobrze slyszales
![]() A co do kadzidelka to jak jestes z Wro to mozemy zielone kadzidelko zapalic ![]() Widze ze jeszcze mnie ktos jednak pamieta ![]() Ostatnio edytowany przez Podpalacz - 22-08-2004 o 23:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Shanik z tej strony bardzo pozdrawiam Feniola ponieważ byl moim Bro w Tibi ale teraz niestety nie gra na Eterni a wielka szkoda ale w końcu musze sie z tobą zgadać na bronxa
![]() **""Shandalar""** |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
|
![]() Hehe też Cie pamiętam oczywiście z Eterni ale teraz szpilasz na Hiberni z moimi kumplami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz gra stary owner Spire of Honor
![]() Ja bede jeszcze grac za jakis czas, narazie niestety czasi obowiazki mi na to nie pozwalaja ![]() Dzieki za tak duzy odzwe chlopaki ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() kekeekeke
"wielkie y0" bys zaczal grac na eterni znowu, a nie syffiastej i smierdzacej hiberni ;-p btw. mam jeszcze ss z naszych hero huntow ;-] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() No Danon kurde Ty byles rycek a ja blokowalem moim palkiem
![]() Piekne czasy jak potworki nie zmienialy celu ![]() Danon przekaz Siemasowi ze jest LOL ![]() Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Taaaa Siemas koksowal ale przestal bo zaczal grac w Tibie;]
podobno sie od sterydow jak dziki swiniak spasl ( to wiem od jego kumpli ) Pozdr;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() siemias i tak by na to odp
01:59 Lord Fias: bede cie lizal cala noc <to bylo pisane z postaci jego kumpla> |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() taaaa a pozatym Siemas
Siemiatyczanin : BUY PERHAPS MSG MEEEEEEEE!!!!!!!! ![]() ![]() Oki koncze na dzis pisanie ![]() Pozdr |
![]() |
![]() |