|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() czemu mi skasowales temat dotyczasy TBI ?? kto chce nich wchodzi i komentuje ta sytuacje...
niech wszyscy zdaza poczytac o tym a nie odrazu kasujesz przecierz TBI nie jest zle... Ostatnio edytowany przez Dymek_sc - 13-06-2006 o 02:19. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 13-06-2006 o 02:29. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 03 2006
|
![]() "Czemu? Bo mogę = obrażanie mnie
A tak naprawdę, to o jakim temacie mówisz, bo nie mam zielonego pojęcia = oczernianie TBI jest nielegalnym oprogramowaniem = łamanie regulaminu "kto chce niech wchodzi i komentuje" = SPAM Jeśli chcesz coś ode mnie prywatnie, napisz PW następnym razem, bo załatwianie tego w ten sposób = SPAM. Jeśli chcesz coś ode mnie, ale chcesz na to zwrócić uwagę wszystkich forumowiczów, napisz w odpowiednim temacie (nota bene przyklejonym w tym właśnie dziale) = łamanie regulaminu Mam 6 powodów, żeby Cię nie lubić. Za w/w punkty mógłbyś zebrać ze 3 bany. Masz szczęście, że jest późno i jestem śpiący." 1.W jaki sposub cie obrazilem ?? (a jesli ci z tym obrazeniem chodzi ze na temat dalem twój nick to sory ale chcialem zeby bylo wiadome do kogo to) 2.yyy...to bylo "czy uwazacie ze TBI jest dobre ??" i tu mieli sie uzytkownicy wypowiedziec... 3.no dobra ale ja sie chcialem spytac uzytkowników forum co mysla o TBI 4.Czy ktos powiedzial czy chce cos od ciebie prywatnie ? 5.Nie prawda... Ostatnio edytowany przez Dymek_sc - 13-06-2006 o 02:58. |
![]() |