|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Ile znasz jezyko? | |||
Jeden. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 17.09% |
Dwa. |
61 | 52.14% |
Trzy lub wiecej. |
36 | 30.77% |
Głosujących: 117. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() Hihi.
Chcialbym, byscie sie pochwalili < ![]() -Czy to pomaga w Tibii? Mozecie tez glosowac w sondzie < z sadem sie kojarzy, ale chodzi o SONDE> Ja znam biegle 2 jezyki, Polski i Angielski, a po Niemiecku i jako taki Hiszpansku sie dogadam < albo kogos zrozumiem> ^^ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() eeee liczac polski? nieskonczenie obcy jezyk to jest....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() Głupie pytanie - nie znasz angielskiego, nie grasz w Tibie. Tam język to podstawa.
2, angielski i niemiecki, mniej więcej w takim samym stopniu, aczkolwiek lepiej idzie mi angielski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Krzyżak
|
![]() My języka polskiego w ten sposób nie zaliczanmy jako, że jest to nasz język ojczysty. Znam dwa języki. Angielski biegle i po niemiecku się dogaduję bez większego problemu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Mroczna dolina
![]() |
![]() Angielski na wysokim poziomie, niemiecki: może być (Powinno być perfekcyjnie, bo to wstyd, urodziłem się w Niemczech, a niemiecki mam na poziomie średnim
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2004
Lokacja: Bialystok
Stan: Niegrający
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
|
![]() No wiec: angielski na poziomnie srednim (w szkole nie mam z nim wiekszych problemow, na IRCu z obcokrajowcami sie dogaduje, za granica w sklepie umialem sie dogadac
![]() 2 lata uczylem sie niemieckiego ale oprocz kilku zwrotow niczego sie nie nauczylem (anty talent) ![]() Teraz zaczynam uczyc sie rosyjskiego (i co ciekawe po miesiacu nauki umiem wiecej niz niemieckiego po 2 latach ![]() EDIT: Aha, w lo mamy tez lacine raz na 2 tygodnie ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez spider-bialystok - 06-10-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
![]() No umiem po angielsku (troche) No i wsio. Brakuje opcji- tylko ojczysty 0- poniefasz doszo polakuf nie sna jensyka polackiego i mofia niepoprawie- pzyszlem etc. ![]() Edit; Patrze na wyniki- dziwne, zazwyczaj dużo ludzi nie umie po Polsku, a tu takie zróżnicowanie 0o?
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 06-10-2006 o 22:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Chodzi o język, który znasz niemal jak ojczysty, w o taki, którego się poprostu uczysz? W obu przypadkach - angielski.
@down Ja podobnie. Ich esse schwartz Scheise gern. Jebajet ja twaja mać. Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 06-10-2006 o 22:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Zagłosowałem na '1'. Czyli angielski (biegle). Po niemiecku dam radę powiedzieć, że nie rozumiem (ich verstehe nicht). I po portugalsku umiem sim/nao i filho de puta, ale to dużo za mało
![]() edit: i jeszcze po rosyjsku - 'ja nie panimaju', jeśli się nie mylę. Btw ciekawe skąd na tym forum tylu, co znają 3 języki, jak tu może 1/5 userów sam polski zna na poziomie zadowalającym -,-
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 06-10-2006 o 22:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Polski, angielski i hiszpański. Uczę się też niemieckiego ale jakby to powiedzieć, lekko go olewam.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 10 2006
|
![]() Polski, englisz , Fłansuski i niemiecki. Ostatnie dwa niestety nie za dobrze ; <
Un, duex, trois, quatre, cinq, six , sept, huit... my rox plax0r |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Topic: Polski, Angielski, podstawy Niemieckiego.
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A jesli mowa o rosyjskim to tez troche umiem
![]() Kanieszna, rzopu, rasija diwka (nie wiem jak sie zapisuje :> )
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 27 01 2006
Lokacja: Daaaaaleko....
Stan: Na Emeryturze
Imię: Azin Therano
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rozpadła się :/
Świat: Lucera
Poziom: 10
Skille: 18/18
Poziom mag.: Bd
![]() ![]() |
![]() Polski, angielski (very good), rosyjski (dopiero zaczynam ;p)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() No angielski w stopniu bardzo superdobrym, a w liceum właśnie rozpocząłem nauke francuskiego.
P.S. Rege pozdr0 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Polski(jak dlamnie ten jezyk jest obcy), angielski-b.dobra znajomsc, niemiecki-podstaw sie ucze oraz.... UWAGA! Laciny sie ucze (nie,nie ogrodowej) i narazie juz dosyc sporo potrafie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 10 2006
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Angielski- można powiedzieć, że się staram (; i w dodatku mam szczęście jesli chodzi o nauczycielki- całkiem fajnie przedstawiają materiał.
Niemiecki- nie lubię, ale muszę się uczyć, bo to obowiązkowy przedmiot w szkole ):. Szczerze mówiąc wolałbym uczyc się jakiegos innego języka. Mojego poziomu nie będę oceniać. |
![]() |
![]() |